Sonika 23.06.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Jak Cię przegnie na turkus to będziesz mieć problem , mnie może przeginać na co tylko chcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 wlasnie dlatego zastanawiam sie nad stara biela albo koscia sloniowa, zeby moglo mnie tez przeginac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomnow 25.06.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam. Jestem na etapie wyboru koloru ścian do sypialni. Podoba mi sie zielony kolor, czy ma ktoś z was pomalowaną sypilanię na zielono?Proszę o wklejanie zdjęć! Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kezcar 11.07.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam,wlasnie tworzymy nasza sypialnie, wybralismy na nia nieduzy pokoj (10m2) i chcemy zeby byla zolto-zielona:)wymyslilam sobie ze nie chce miec 'typowo' pomalowanych scian...moj pomysl brzmi nastepujaco:chce zeby na scianach pojawily sie oba kolory jasny zielony i zolty, problem w tym ze nie chce miec calej jednej sciany zielonej drugiej zoltej itd tylko kazdy kolor ma sie zaczynac w polowie jednej a konczyc w polowie drugiej sciany:) Dodatkowo chcialabym zeby kolory nie laczyly sie linia prosta tylko zeby nachodzily na siebie...tylko nie wiem jak je nalozyc...slyszalam kiedys ze jak sie gazeta naklada kolistymi ruchami oba kolory na raz to zachodza ale nie wiem dokladnie a nie chce skopac na wejsciu;)pomysl wydaje mi sie niezly ale nigdy nie widzialam jak to wyglada juz na scianach...zastanawiam sie nad efektem - czy nie pomniejszy/powiekszy to pokoju...jak polacza sie te 2 kolory...czy ktos sie na tym zna, ewentualnie wie/widzial...prosze bardzo ladnie o rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 11.07.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jak to zrobisz to koniecznie daj fotki -sama jestem ciekawa rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 11.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witaj ja widziałam połączone kolory ale w poziomie. Bordo ze złotym a w miejscu połączenia taki bajerancki pasek z tapety (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) też w kolorze ordo ze złotym. Naprawdę efekt niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 11.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja w taki sposob chce polaczyc kolory scian w wiatrolapie, ale u mnie bedzie miodowy z ostrym pomaranczem. Niestety, sciana gotowa bedzie dopiero za 2-3 tygodnie, wiec na razie nie mam zdjec. A co do laczenia, to ja chce normalne-tzn. do polowy jeden a potem drugi kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.07.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo fajnie, kiedy jest po skosie przekątna ściany: dwa kolory zbliżone odcieniami .W kącie jest trójkąt z koloru .Córka sobie wymyśliła i jest Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 12.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a w miejscu połączenia taki bajerancki pasek z tapety (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) border Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treissi 29.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam!Za dwa dni zaczynam malowanie w domu, jednakmam problem z doborem koloru ścian w sypialni... Pomieszczenie ma wymiary 5m na 5m - jest typowym kwadratem. Znajduje się od strony zachodnio - południowej. Chciałabym, żeby sypialnia była ciepła, przytulna i troszkę romantyczna. Wolałabym zestawienie 2 kolorków... mogłobybyć coć "fantazyjnego"... nie takie typowe proste malowanie... jednocześnie kolorki muszą być odpowiednie dla mojej 3-letniej córci, która sypia w tym samym pomieszczeniu. Mile widziane propozycje aranżacji. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 29.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja lubię bardzo delikatne odcienie żółtego...wtedy jest zawsze słonecznie w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.07.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a ja mam fioletową sypialnię i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 30.07.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Tylko błękit! Śpi się jak w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myffa 30.07.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 polecam połączenie koloru miodowego z łagodną pomarańczą, ala meksykańska terakota... do tego białe dodatki mi osobiście marzy się sypialnia miodowo-fioletowo-bordowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treissi 30.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A mi, po obejrzeniu kilku czasopism, zachciało się czerwonego... Tylko wydaje mi się, że dla dziecka nie będzie odpowiedni... Więc pomyslałam, że może za łóżkiem (za głową) na szerokości łóżka zrobię taki pasek cimnej czerwieni, wychodząc trochę na sufit - tak do 1/4 długości... a ręsztę pomieszczenia pomaluję na kremowo... tylko z kolei kremowy nie jest raczej przytulnym kolorkiem... Jak myślicie co możnaby dodać do tej czerwieni? Dodam, że mam jasne mebelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.07.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a po co tą czerwienią chcesz wychodzić na sufit???? może z brązem czekoladowym to połącz, ale będzie bardzo ciemno, chyba, że masz duuuużo światła dziennego i nie tylko z ecru to chyba lepszy pomysł, rozświetli pokój a może kolor lnu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 30.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 polecam połączenie koloru miodowego z łagodną pomarańczą, ala meksykańska terakota... do tego białe dodatki Bardzo podoba mi się Twój pomysł! Może wypróbuję u siebie Wcześniej myślałam o niebieskim, właśnie na taki kolor pomalowali sobie sypialnię rodzice męża, na początku była to świetna odmiana, ale teraz pokój jest zbyt "smutny", pomimo tego, że okno wychodzi na zachód. Podobno do sypialni - niezależnie od strony, na którą wychodzą okna - najlepsze są różne odcienie brzoskwini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 30.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Miodowy i jasna pomarańcza jest w pokoju mojej 3,5-latki.Na górze-pomarańcza (ok.2,3wysokości ściany), na dole (1/3wys.) miodowy. Kolorki oddzielone dekorem z miśkami. Polecam, bo bardzo ładnie "grają" ze sobą. Tylko możesz sobie darować te miśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 podoba mi sie połączenie seledynu lub łagodnej zieleni z fioletem-widziałam takie zestawienie ale nie wiem czy sie na to zdecyduję.miodowy i pomaranczowy zawsze wyglądają ciepło -to dosc uniwersalne i bezpieczne zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 01.08.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Oj ta zieleń z fioletem to trochę odważnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts