jaksie 30.09.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 W sypialni lepiej sprawdzi się zegar, który będziesz widzieć w ciemności Ja zupełnie nie odczuwam potrzeby zwyczajnego zegara w sypialni, no ale może to zależy od ilości czasu spędzanego w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.09.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Takie zegary jakoś kuchennie mi się kojarzą... Fajne są, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Moim zdaniem do sypialni to jakiś dyskretny, świecący w nocy. I żeby nie "tykał". Te są fajne, ale ja widzę je raczej w przedpokoju czy w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 No to niepocieszona jestem, wiecie? Ten zegar to chciałam powiesić bardziej jako element dekoracyjny niż po to by nocą zerkać na niego Nie śmiejcie się proszę.... Nie bardzo mam pomysł na ścianę nad komodą, stąd ten zegar... Obrazków żadnych już nie chcę, bo wydaje mi się że ta fototapeta w zupełności wystarczy. Lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Lustro w sypialni? hmmmm, ja jestem za... tylko żeby było duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ash5, komoda ma szerokość ok 1,20 m, czy da się tam zamontować duże lustro to nie wiem :-/ Pogooglałam trochę i zobaczcie co znalazłam w necie na temat lustra w sypialni "Lustra w sypialni stały się modą. Nikt nie zastanawia się ile mogą szkody wnieść do każdego związku. Zachowują się jak reflektor świecąc dzień i noc wprowadzając dyskomfort dla osób śpiących. Lustra w sypialni są przyczyną nerwowej i ciężkiej atmosfery a także powodują niespokojne sny. Gdy ktoś narzeka na oziębłość partnera (partnerki) niech usunie wszystkie lustra z przestrzeni sypialni" :-D Powiem Wam szczerze że jakoś tak nastawiłam się na zegar nad tą komodą, że teraz nie wyobrażam sobie lustra w tym miejscu :-/ Nie mam pojęcia jakie lustro pasuje do sypialni....podrzucicie mi jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Monika3, trochę interesowałam się Feng Shui i są pewne zasady co do luster w sypialni. Nie powinny one odbijać łóżka i osób w nim śpiących, bo wg tej nauki to sprowadza trzecią osobę do związku i faktycznie zakłóca sen. Jeśli umiejscowimy je neutralnie tak, żeby odbijały ładną ścianę i nie "świeciły" to nie ma problemu. A z tą oziębłością ... zapytaj swojego prtnera, co myśli o lustrze w tym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 hehe czy ta trzecia osoba może mieć trzy lata? bo jak tak to faktycznie nam ląduje w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A widzisz Efilo -- nam ląduje w łóżku czterolatka Zatem lustra w sypialni nam nie zaszkodzą Ash5, lustro wisiałoby nad komodą, a komoda stoi naprzeciw łóżka....Czy łóżko będzie sie odbijało? Chyba nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no nie powinno tak wisieć. A małe trzecie osoby zawsze znajda sposób, żeby się wślizgnąć do łóżka i żadne lustra nie mają tu nic do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 To co? Lustro odpada? Szczerze mówiąc mimo wszystko wolałabym odpuścić sobie lustro, nawet nie ze względu na zasady feng shui, bo ich nie znam a dlatego, że poprostu nie podoba mi się lustro nad komodą :-/ Czy macie pomysły jaką inną dekorację mogłabym zawiesić nad komodą? Co ja się tak tego zegara uczepiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.10.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Lustro nad komodą wygląda bardzo elegancko Choć jeszcze fajniej w sypialni nad toaletką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dziewczyny, znalazłam jeszcze takie dekoracje. Co powiecie? lusterka:http://www.geminishop.pl/_var/gfx/60d964ee7002741872662bf148bc1515.jpg albo http://www.geminishop.pl/_var/gfx/c95ca8466b1a7e0c70be49bdd0eb1f1c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.10.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Aż 10 osób chcesz zaprosić do sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Wiesz jaksie....mówisz jak mój mąż I oboje macie rację -- przecież to sypialnia moja i mojego męża. Rodzinnych spędów w niej urządzać nie będziemy, zatem ma podobać się mnie i mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 tym wyrżniętym lusterkom mówię nie p.s. nastawiam się na malowanie (prze-) mojej sypialni na ten weekend. trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Monika, a jaką masz tapetę? Może wklej fotkę Tylko daj potem zdjęcia, efilo Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 jasne że dam bo będę potrzebowała porady na razie przemalowuję brązową ścianę zagłówkową na off-white. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ooooo, już jestem zaciekawiona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 01.10.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Fototapeta.... http://www.mamita.pl/fototapety/do-sypialni/duze-fototapety/159d.jpg w rzeczywistości środek kwiatka nie jest turkusowy, to raczej niebieski w ładnym stonowanym odcieniu. Efilo, trzymam kciuki za malowanie (prze-) Ciekawa jestem jak pójdzie pokrycie brązowej ściany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts