Nalepiok 18.11.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 nie wyobrażam sobie cmentarzyska z biednych, niewinnych zwierząt w domu, ani skór, ani poroży, ani innych makabr... Ostre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Fakt! Sto razy już te zdjęcia były 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 18.11.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 To stare fotki i co jakiś czas wypływają w różnych wątkach. Ale zawsze pojawiają się nowi forumowicze/ nowe potrzeby i zdjęcia znów się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 18.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Znam wiele osób, którzy mają uwielbienie do kładzenia pod nogi skór, w wielu domach nawet je widziałam. Zgadzam się z wami dziewczyny niw wiem co w tym ładnego. To jest ohydne i dziwnie pachnie, ale niektórzy traktują to jak luksus, no bo to skóra prawdziwa a nie jakiś tam dywanik bawłniany czy wełniany. Wydaje mi się że to jest pozostałość z czasów PRL kiedy posiadanie czegoś takiego wdomu było ogromnym bogactwem, niewielu był na nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 19.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam, Chciałam się was doradzić w sprawie koloru ścian do sypialni. Bardzo podobają mi sie turkusowo-brązowe dodatki (dywan, zasłony, lampki, poduszki, narzuta) tylko nie wiem na jaki kolor pomalować ściany, żeby nie było za dużo tych kolorów. Pomożecie? Może ktoś ma zrobioną taką sypialnie i mógłby wkleić jakieś zdjęcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.11.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 a ja mam prośbę, szukam gotowej farby lateksowej w kolorze ecu.cos mi doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Milutku, u mnie w tych kolorach jest zrobiony pokoik dzienny - zerknij do galerii (link w sygnaturze). AGP-ON, Doradzę jedno - nie kupuj gotowej, bo wyjdzie albo beżowa, albo żółtawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.11.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam, Chciałam się was doradzić w sprawie koloru ścian do sypialni. Bardzo podobają mi sie turkusowo-brązowe dodatki (dywan, zasłony, lampki, poduszki, narzuta) tylko nie wiem na jaki kolor pomalować ściany, żeby nie było za dużo tych kolorów. Pomożecie? Może ktoś ma zrobioną taką sypialnie i mógłby wkleić jakieś zdjęcie. Pozdrawiam Ja tworzę taką sypialnię, ściany pomalowałam na biało, turkusowe i brązowe dodatki będą świetnie się wyróżniać, widać to u Joliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 20.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Kochani,w sypialni na ścianach chciałabym mieć tynk: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc7981b629f23ec6.htmlSzczeliny na tym zdjęciu są zamalowane- ja chcę żeby były białe (tak ja sufit) a wierzch w innej barwie. Tylko w jakiej? Podłoga w sypialni- dąb bejcowany, meble czarne + kość słoniowa.Salon chcę zrobić w fiolecie więc fiolet odpada. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Nie doradzę, nie chciałabym spać w jaskini. Jesteś na 100% zdecydowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 20.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Nie doradzę, nie chciałabym spać w jaskini. Jesteś na 100% zdecydowana? wydaje mi się ,że to zwykły tynk strukturalny,w starym mieszkaniu taki miałam i wygladał dobrze.(nie jak w jaskini) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.11.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Nie doradzę, nie chciałabym spać w jaskini. Jesteś na 100% zdecydowana? Chryste!!!! To się nie odzywaj!!!! Już którys raz to samohttp://emotikona.pl/emotikony/pic/25icon_smile3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 20.11.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 ale jakse lubi wypluć trochę jadu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.11.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 KamilaDeMon, a jak mozna pomalowac ten tynk zostawiajac biale "szparki"? Specjalnym pedzlem? Biorac pod uwage to, ze wprowadzilas do sypialni 3 kolory zrobilabym sciany w kolorze kosci sloniowej. A w jakim kolorze masz okna? Podloga dab bejcowana na jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.11.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 ale jakiego jadu? ze niby w wypowiedzi jaksie? no chyba nie tej ostatniej, no co wy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.11.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Jaskinia to zupełnie neutralne określenie:) Nie widzę w nim niczego niestosownego - na analogicznej zasadzie białe kuchnie są porównywane do laboratoriów, a nawet prosektoriów. Jad wypłynął za to w komentarzach... Ad rem - tynk strukturalny jest dla mnie zbyt surowy, zbyt nieprzyjemny w odbiorze (wizualnym i dotykowym), by dawać go do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 20.11.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Kochani, w sypialni na ścianach chciałabym mieć tynk: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc7981b629f23ec6.html Szczeliny na tym zdjęciu są zamalowane- ja chcę żeby były białe (tak ja sufit) a wierzch w innej barwie. Tylko w jakiej? Podłoga w sypialni- dąb bejcowany, meble czarne + kość słoniowa. Salon chcę zrobić w fiolecie więc fiolet odpada. Pomóżcie! Taki tynk strukturalny to tylko kłopot, nie polecam. Gromadzi się na nim kurz i w razie ewentualnej zmiany struktury ściany lub przemalowania trzeba się sporo napracować. Jeśli szukasz odpowiedniego koloru dla siebie w sensie, w jakim się będziesz dobrze czuć to najlepiej otworzyć szafę i sprawdzić jakie masz ubrania. Jeśli intensywne, żywe kolory to bym zaryzykowała z jakąś dominującą ścianą, jeśli wszystko szaro bure to kolory na ścianach też zrób neutralne. A ponieważ widzę że lubisz eksperymentować zaproponowałabym Ci kolor wiśniowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 20.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 ha, widocznie zdjęcia weszły już do klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 ale jakse lubi wypluć trochę jadu ....... Jaki jad, jedynie szczerość. Joliska dokładnie wyraziła, to co miałam na myśli pisząc o jaskini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Jaki jad, jedynie szczerość. Joliska dokładnie wyraziła, to co miałam na myśli pisząc o jaskini. Widocznie niektórych boli Twoja wiedza o wnętrzach, ja tam lubię Twoje i Joliski podpowiedzi, są szczere czasami do bólu, ale to dobrze Dzięki temu będę miała piękną sypialnię i mój salon się zmienia ku lepszemu . Taki tynk pasuje, jak już chce się go we wnętrzach, to na korytarz a nie do sypialni. No i o co Ci chodzi ze szczelinami? przecież to normalne, ze maluje się całość łącznie ze szczelinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts