pysiaczek 11.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Mi się troszkę gryzą te lampki z tym kolorem ścian właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 12.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 kolor ściany jest możenie morelowy ale jasny pomarańcz, ściany można przemalować.Wykonawcom nie chcialo sie docinać tapety, ułatwili sobie sprawę.Położyli cztery pasy tapety w poprzek, a o góry i do.lu zostawili gołą ścianę.Jak przyjechałam do domu to juzż było, panowie powiedzieli, że tak poszerza pokój.Ponieważ tapeta nie była taka tania nie kazałam jej zrywać.Do sypialni szukam lampek w kolorze miedzianym, ale jeszcze nie znalazłam.Ze złotymi jet problem a co mówić o miedzianych.Może wy dziewczyny coś znalazłyście w tym kolorze. Ja szukam już dwa lata i nic.Ostatecznie przemaluję ściany na inny kolor. Tylko jaki beż, krem czy zloty?Dziękuję za rady. Dziękuję za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Roszponka, w kwestii fachowców to szkoda słów - na łatwiznę poszli i liczyli, że człowiek machnie ręką wobec faktu dokonanego trzeba było im potrącić za tapetę Jeśli zdecydujesz się przemalować ściany, to z kolorów, które wymieniłaś według mnie krem chyba będzie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 12.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No "fachowcy" pojechali na maxa... Ja bym ten pas na dole pomalowała chociaż na kolor tej tapety. Poszerza pokój, dobre sobie w ogóle tego nie komentowałaś, Roszponka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 13.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jeżeli pasy u góry i u dołu są równe, to jeszcze nie taka tragedia:yes: (ale ja kazałabym kupić im nowe rolki na własny koszt i powiesić od nowa:mad: Chyba dlatego wolę sama wszystko zrobić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Śpieszyliśmy się z wykończeniem bo,mieszkanie sprzedane, trzeba się wyprowadzać, a dom w proszku.Zresztą na koniec budowy tych wszystkich fachowców już miałam dość i chciałam jak najszybciej pozbyć się ich i zamieszkać.Teraz żałuję, ale jeszcze można dokleić tapetę tylko, że już się przyzwyczaiłam i zapomniałam jaka byłam wściekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Położyli cztery pasy tapety w poprzek, a o góry i do.lu zostawili gołą ścianę. Jak przyjechałam do domu to juz ż było, panowie powiedzieli, że tak poszerza pokój. to po prostu prosi sie przynajmniej o jakiegos kopa w d...... geniusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 roszponka tłumaczenie fachowowców zbija z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.02.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja bym raczej powiedziała, że to wydłuża pokój, bo to oddala optycznię tę ścianę.Chyba pomalowałabym ten kawałek sciany na maksymalnie zbliżony do tła tapety. A nic ci jej juz nie zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 15.02.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 trochę zostało, ale chyba nie wystarczy - muszę sprawdzić, bo dokleić by trzeba było u góry i u dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fashion 24.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam, właśnie jestem na etapie odświeżania sypialni i mamy z mężem nie mały dylemat jeżeli chodzi o kolory.Bardzo podoba nam się burgund i chcielibyśmy właśnie tak pomalować nasz przytulny kącik ale nasza sypialnia mieści się na poddaszu i ma dosyć duży skos,obawiam się że taki ciemny kolor tylko przytłoczy naszą sypialnie....co o tm sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Sądzę, że przytłoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fashion 25.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a gdybym tak połączyła burgund z ciemnieszym beżem.Na kolor beżowy pomalowałabym skos, resztę na burgund...? W sumie meble mamy w jasnym brązie(coś na podobieństwo jasnej olchy) połaczone z rattanem i na podłaodze deska ma barwę -(również) jasna olcha... chętnie zamieściłabym zdjęcie ale nie bardzo wiem jak to zrobić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 piszesz post, wybierasz okienko "zaawansowana edycja", potem "zarządzaj załącznikami", dodajesz zdjęcie z komputera i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mój błędnik wykonał salto...Nie mogłabym leżeć pod taką tapetą, bo miałabym nieustający helikopter w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 też o tym pomyślałam - trochę zbyt agresywna ta tapetka jak na sypialnię. po imprezie musiałabym nocować w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 26.02.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 a gdybym tak połączyła burgund z ciemnieszym beżem.Na kolor beżowy pomalowałabym skos, resztę na burgund...? W sumie meble mamy w jasnym brązie(coś na podobieństwo jasnej olchy) połaczone z rattanem i na podłaodze deska ma barwę -(również) jasna olcha... Fashion, też miałam mocne parcie na sypialnię w kolorze burgundu. Ale wymiękłam... U mnie miała być tapeta, ale nigdzie nie znalazłam odpowiedniego odcienia i skończyło sie na stonowanych kolorach greige / kawa z mlekiem. Z moich przemyśleń: burgund +ecru lub lepiej burgund+ jasny beż. Ale wklej tu swoje fotki, to dopiero będzie wiadomo, o czym rozmawiamy. A odnośnie malowania skosów: miej na uwadze, że skosy to element sufitów, a nie ścian... Na to trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.02.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 pokój cały czas jest urządzany może podpowiecie jakie dodatki Raszponko mam identyczną tapetę i zmieniam sobie dodatki. U mnie też nie jest ona do samej ziemi, ale też nie od samej góry i boki też mam "puste". Co do koloru ściany, to jasny mi jakoś nie pasował i przemalowałam sypialnię na ciemną kawę z mlekiem. Zdjęcia przekłamują kolory( turkus nie jest taki jaskrawy) Lampki kupiłam w Ikei i zmieniam sobie klosze . Sypialnia niestety cały czas jest nieskończona (brak szafek, stare łóżko...) http://images49.fotosik.pl/668/0d2b11807bd62baam.jpg http://images46.fotosik.pl/631/c2231028d866a08fm.jpg http://images38.fotosik.pl/661/c6ffb34f12e806c7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 28.02.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Joola ładnie u Ciebie to wygląda. Ja też myślałam o turkusie do tej tapety, ładnie pasuje do złota i brązu, ale kolor ścian musiałabym zmienić.Miałam zakupić lampki w kolorze antycznej miedzi ale nigdzie takich nie mogę dostać.Jeszcze szukam jeżeli nie znajdę to przemaluję pokój na krem lub złotawy.Moja też jest nie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts