jonaw 18.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 iza mama gabora, czy lampki w Twojej sypialni są może z ikei- podstawa Hemma i klosz Ekas? Pytam, bo sama o nich intensywnie myślę (tyle, że o czarnych kloszach), ale na razie widziałam je tylko na stronie www i nie wiem jak na żywo się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 18.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Efilo, jakie Ty masz wielkie powierzchnie do urządzania Bardzo fajny zagłówek! A reszta ścian w jakim jest kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 yyy... w czarnym? P.S. ta wielka powierzchnia to był główny problem. niestety ta sypialnia 'musiała' taka być - to wypadkowa innych architektonicznych decyzji. przez to robiła wrażenie nieprzytulnego hangaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.03.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Pokażesz więcej ? Piszesz, że brak oświetlenia, a te wiszące lampy, to co? Będzie coś jeszcze centralnie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 te lampy wiszące kupiliśmy za '10 zł' w ikea, żeby nie spać przy gołych żarówkach podpiętych na kostke. będzie cos w zamian. reszty na razie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.03.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dziewczyny pliss pomozcie.....mam sypialnie 27 metrow,podłoga orzech ,listwy białe,białe skorzane łozko i biały tv....i ..teraz kompletnie nie wiem jaki kolorv scian scian zrobic,jaki dywan,w jakim kolorze stoliki do łozka i komodki. Chcialabym zeby sypialania byłą elegancka,nie infantylna,podobaja mi sie tapety w pasy,ale zadnych łądnych znalezc nie moge,doł domu mam w szarosciach wiec w sypialni juz szarego nie chce ,moze mozecie mi cos podpowiedziec,moze widzialyscie jakies fajne tapety w pasy.....ja juz sie chyba wypalilam bo naprawde nie wiem co z ta moja sypialnia zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 18.03.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Efilo, wielka powierzchnia to problem? Oj, grzeszysz dziewczyno Zazdroszczę metrażu, ja muszę się zmieścić ze wszystkim w typowym m-4 (60m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 aha26 a może brudny róż lub brudny błękit? efilo a masz już pomysły na lampy, te mi się nie widzą, więc odetchnęłamz ulgą, że chcesz je zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 szczerze mówiąc już kupiłam ale nie wiem czy odetchniesz z ulgą sama nie wiem co o tym myśleć bo kupiłam je przed pomalowaniem sypialni i teraz nie wiem co o tym myśleć. oświetlenie jest kompromisem (nie tylko ja tam śpię ) gdyby to była moja decyzja to bym zawiesiła cygaretki http://img1.reuter-badshop.com/artemide-tolomeo-sospensione-decentrata-pendant-light--24-h-76-178-cm-parchment--p--arte-0629000a-0372050a_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.03.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jaksie o ten brudny błękit to moze byc to:-)....a widzialas moze gdzies taką tapete w takie brudno-błękitne lub szaro niebieskie pasy....? a kolor mebli dac biały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Odkąd wybrałam ponad rok temu tapetę do sypialni, nikt i nic mnie nie zmusi, bym dobrowolnie przeglądała katalogi w sklepie. Mam dosyc na kilka lat Więc nie pomogę. Wszystkie białe meble - to będzie wariant bezpieczny, ale może być nudnawy. Może warto byłoby pokombinować i np. szafki nocne dac drewniane.No chyba, że chcesz mieć wszystko z kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wiesz no wolałbym pokombinowac,ale mysle,ze poprostu tak jak mowisz bezpiecznie bedzie w bieli ....troche nudno,ale trudno ....powiedz mi jeszcze jaki dywan( wykaldzine) dac biały czy pod kolor scian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.03.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nie spiesz się tak. Na twoim miejscu poszukałabym tapety. Z doświadczenia wiem, że trudnojest znaleźć taką z wyobraźni . Potem meble, a dopiero dodatki. Zastanów sie, czy nie poszuakć jakichś oryginalnych drewnianych stoliczków nocnych, ewentualnie resztę w bieli. A możesz pokazać to łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.03.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jonaw te lampki są z Ikei . W jadalni mam większy abażur- czarny ale nie daje dobrego światła niestety . Może jest to wina żarówki, bo mam energooszczędną też z Ikei chyba 14W i świeci tym trupim światłem. Muszę ją wymienić i sprawdzić jakie będzie wtedy. Ogólnie abażurki są bardzo ładnie wykonane i nie brudzą się pomimo tego, że są plisowane.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 18.03.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 iza, a te kremowe dają dobre światło- można przy nim czytać? Ja akurat myślę o lampkach do sypialni, przy których dziecko będzie mogło spokojnie spać w łóżeczku stojącym obok naszego łóżka, więc może dla mnie czarne klosze byłyby wystarczające (zdecydowanie bardziej mi pasuje ten kolor w sypialni). No i myślę też o dużej lampie stojącej do dużego pokoju, też z czarnym kloszem. Stałaby przy kanapie - takie nastrojowe światło chcę tam mieć. Jesteś zadowolona z jakości tych podstaw? Są dość tanie, co budzi moje podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 18.03.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ach, zapomniałam jeszcze zapytać - te Twoje podstawy lampek to Hemma większe (45cm) czy mniejsze (35cm)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.03.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 http://www.kler.pl/idp,798,idkat,21,KLER_BELCANTO___L050.html# takie mam łozko i kompletnie nie wiem jakie dac szafeczki nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dosyć eleganckie ....może powinnac iść w styl glamour coś w tym stylu http://img4.imageshack.us/img4/116/imagefuncs.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ooo...bardzo ładne...sama bym pewnie na to nie wpadła...poszukam w necie szafek w tym stylu...dziękuję Ci z apomoc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.03.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 O Efilo jakie zaskoczenie Spodziewałam się sypialni w jakichś offwhite'ach a tutaj proszę proszę jaka niespodzianka! Ale muszę przyznać, że sypialnia prezentuje się bardzo ciekawie i przytulnie To jakiś grafit? jonaw ja mam klosze Ekas czarne (ale mniejsze) i muszę przyznać, że prezentują się naprawdę ładnie na żywo. Podstawę też mam tą najtańszą (Hemma zdaje się?) i jest bardzo stabilna i fajnie się komponuje z tym kloszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts