mirela99 11.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Potem jest tylko problem, co w nich ustawić i jak kurz z nich zetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 dokładnie, sama mam takie dziury w sypialniach i zastanawiam się, czy nie przykręcić tam płyty i nie zakryć tych paskudztw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Popatrzyłam na to zdjęcia i pomyślałam-fajna sypialnia,tylko te wnęki mi się nie podobają .A Ty pytasz o wnęki . Fajny,przyciągający wzrok żyrandol.Można takie kupić na allegro po ok.1500 zł.Filolet w sypialni też mi się ppodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 11.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 U mnie na ścianach w sypialni bardzo jasny szary. Drzwi do garderoby szare - nie wiem czy kleic na nie jakąś fototapetę czy zostawic takie jakie sa sypialnia jeszcze trochę pusta - a pomysłów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.04.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja bym nie kleiła. Masz ładne drzwi. Dodaj jedynie dodatki (może ciemniejsze szare, bo kolor na ścianach jest prawie biały) i będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnezznr1 11.04.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Prosze o radę. W mojej sypialnia, akurat w miejscu przeznaczonym na zagłówek ze sciany wystaje ok 10cm drewniany filar. Łózko bedzie odstawało od sciany i bedzie widoczna nieciekawa szpara. w jaki sposob mozna to ciekawie obudować lub cos innego z tym zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 11.04.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Agnezznr1, możesz zabudować filar razem z przestrzenią obok niego na szerokość łóżka i podkreślić to jakąś tapetą. Można tam zamontować też oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 albo fornirowana ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 11.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja w trakcie urządzania sypialni, ale inspiracją jest dla mnie ta znaleziona w necie : http://iprojektowaniewnetrz.pl/images/full/gallery/pl/36/11.jpg bardzo podobają mi się te wnęki. A wam ?? Czekam na opinie czy ktoś wie jaka jest nazwa tego zyrandolu i gdzie mozna go nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Prototyp tej lampy to Niagara firmy Sillux, ale na polskim rynku jest sporo tańszych zamienników, np. niemieckiej firmy Paul Neuhaus - Alano (występuje w różnych długościach), widziałam podobną m.in. w Leroy Merlin Poszperałam trochę i podobna jest również w ofercie Kare Design (Bubbles) oraz Italux - Vapor. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja w trakcie urządzania sypialni, ale inspiracją jest dla mnie ta znaleziona w necie : bardzo podobają mi się te wnęki. A wam ?? Czekam na opinie a nam nie, bo ma je każdy Kowalski w bloku i każdy Nowak, który wybudował dom w ostatniej pięciolatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 17.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Pomimo, że moja sypialnia jest jeszcze w powijakach, jaśli chodzi o wykończenie, to pokażę Wam kolory. Mało być inaczej niż u przysłowiowego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 18.04.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Pomimo, że moja sypialnia jest jeszcze w powijakach, jaśli chodzi o wykończenie, to pokażę Wam kolory. Mało być inaczej niż u przysłowiowego sąsiada [ATTACH=CONFIG]52845[/ATTACH] Jestem ciekawa co dalej, bo jak na razie przynajmniej dla mnie za jaskrawo. Osobiście nie przepadam za zielenią ale zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.04.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Pomimo, że moja sypialnia jest jeszcze w powijakach, jaśli chodzi o wykończenie, to pokażę Wam kolory. Mało być inaczej niż u przysłowiowego sąsiada A ten przysłowiowy sąsiad to jaki? Bo mam obawy, że to ja np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.04.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Prototyp tej lampy to Niagara firmy Sillux, ale na polskim rynku jest sporo tańszych zamienników, np. niemieckiej firmy Paul Neuhaus - Alano (występuje w różnych długościach), widziałam podobną m.in. w Leroy Merlin Poszperałam trochę i podobna jest również w ofercie Kare Design (Bubbles) oraz Italux - Vapor. Dzięki za pomoc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 18.04.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No tak, na zdjęciu kolor podobny do kreszowego dresu, w którym w latach 80-tych chodziło się na disco Jednak w rzeczywistości nie jest tak mocny. Pisząc o sąsiadach, miałam na myśli obecnie królujący trend do ciemnych, stonowanych kolorów. Sypialnia jest od strony północnej, więc słońca w niej niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Pomimo, że moja sypialnia jest jeszcze w powijakach, jaśli chodzi o wykończenie, to pokażę Wam kolory. Mało być inaczej niż u przysłowiowego sąsiada [ATTACH=CONFIG]52845[/ATTACH] dla mnie ta zieleń zbyt agresywna jak na sypialnię ale może to zdjęcie przekłamuje kolory Edit: ok, doczytałam, że aż tak wściekła ta zieleń nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.04.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Czy ta zieleń to coś w stylu limonkowej tafty Dekorala? Podłoga wygląda naturalnie, biały jest biały - moim zdaniem zieleń nie jest przekłamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 18.04.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Sypialnia jest od strony północnej, więc słońca w niej niewiele. Tym bardziej nie dawałabym tak ciemnej zieleni, raczej jakiś jasny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts