kinka 28.10.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kinka, mam nadzieję, że chodzi Ci tylko o kolory Ta sypialnie to k-g koszmar To zalezy kto co lubi,mnie się ten wystrój podoba choć tez nie przepadam za k-g. Przeważnie na wizualkach i zdjęciach choćby tych powyżej sypialnie mają min 30m,a nasze przeważnie są mniejsze.Ta ze zdjęcia ma ok 10-11m i jest super i nic jej nie brakuje,podoba mi się wykorzystanie tapety,która nie razi w oczy kolorem i pasy na ścianie.Wcale nie trzeba malować całej ściany na fiolet,bardzo modny w tym wątku,można wykorzystać tylko akcenty.Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To zalezy kto co lubi,mnie się ten wystrój podoba choć tez nie przepadam za k-g. Przeważnie na wizualkach i zdjęciach choćby tych powyżej sypialnie mają min 30m,a nasze przeważnie są mniejsze.Ta ze zdjęcia ma ok 10-11m i jest super i nic jej nie brakuje,podoba mi się wykorzystanie tapety,która nie razi w oczy kolorem i pasy na ścianie.Wcale nie trzeba malować całej ściany na fiolet,bardzo modny w tym wątku,można wykorzystać tylko akcenty.Ale to tylko moje zdanie. Nie, nic jej nie brakuje. Ma wszystkiego w nadmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.10.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kinko, tym bardziej, skoro sypialnia jest mała, nie widzę powodu, by ją dobijać ze wszystkich stron obniżeniami, wypustkami i innymi wypełniaczami przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.10.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Przy ostatniej dekoracji bałabym się zasnąc Seksu też bałabym się uprawiać myśląc, że to jakiś podglądacz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Niektórzy to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]81750[/ATTACH] Seksu też bałabym się uprawiać myśląc, że to jakiś podglądacz..... aleksandryta o tym samym pomyślałam. Dziwne te oczy, takie świdrujące spojrzenie modliszki. wizualki czy też inspiracje są ...... kinko nie idź tą drogą!!!! ''to bedzie na pewno w kolorach pistacja lub łosoś '' brzmi jeszcze gorzej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorjed 27.11.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Poznaje ktoś może łóżko z tej sypialni i tapetę?Są super!http://www.artdesign.pl/realizacje/37/23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.11.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 @dorjed tu masz cały wątek żeby zadawać tego typu pytania: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171617-Kto-wie-co-to-za...-Poszukiwania-p%C5%82ytek-uchwyt%C3%B3w-itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorjed 27.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dzięki,już przeniosłam zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 29.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 dziewczyny proszę o pomoc bo nie mam pomysłu na kolorystykę w sypialni. Na chwilę obecną kolory ścian są białe, podłoga jasny dąb,okno i drzwi złoty dąb, łózko czarne tapicerowane jak na obrazku. Początkowo myślałam o szafie białej tak by ją wtopić w ścianę, ale teraz zastanawiam się nad czarną z elementami drewna. Układ szafa, łóżko jak na załączonym planie pomieszczenia. Myślę nad tapetą i tutaj też mam dylemat czy dać ją za łóżkiem czy może na ścianie obok drzwi gdzie kiedyś może stanie jakaś płytka komoda. Całe mieszkanie będzie miało charakter nowoczesnych pomieszczeń w kolorystyce biel, czerń, szary ale z sypialnią mam niebywały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 02.12.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 witajcie,ja tez miałam prob;em z kolorem w sypialni; ciągle myslałam: jaki kolor jaki kolora to chyba nie o to chodzipomogła mi któras z was na tym watku - wybrac coś co nas zachwyciło, najlepiej tapetę - kupic, i do tego dopiero dobrac resztęto była dobra radanie jest wazny mebel czy kolor - tylko całośćja kupiłam najpierw tapetę, potem farbę, tkaninę na zasłony i do obicia łózka (łózko robiliśmy sami z płyt osb), reszta na końcunie do końca pasują mi lampki nocne, jak znajdę fajne abazury to je wymieniępomimo, że ściany sa szare, sypialnia jest niezwykle ciepła i przytulna, i bardzo relaksująca. zdjęcia bez lampy błyskowej wyszły zbyt szaro, a z lampą zbyt zółto - rzeczywistość jest pośrodku. http://i1.fmix.pl/fmi172/6dc39b6e001f95474ed913a3/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi110/ab433c90002d30504ed91457/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi221/729522fe002349934ed91517/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2041/898cbe980021ebd34ed40681/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.12.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 o wow! (pierwsze zdjęcie wygląda jak render ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.12.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Świetnie jest Wymieniłabym tylko uchwyty w komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 bajecznie i nawet, znienawidzony przeze mnie telewizor w sypialni, pięknie się wkomponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Super, jak w bardzo dobrym hotelu - piękne kolory, tapeta, lustro... Świetny pomysł na zamaskowanie telewizora Właśnie pokazałam tą sypialnię oraz pomysł na "ukrycie" telewizora mojemu M., a on skwitował: "No co? Mały telewizor. Do niczego się nie nadaje. Na tym nie da się filmów oglądać." I weź tu zachwyć i zainspiruj faceta!!!! Grrrrrrrr. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.12.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 dziekuje wam, bardzo mi miło duś, głupio mi, ale nie wiem co to jest render - to jakaś obelga? joliska - a jakie uchwyty widziałabys w tych komodach? te były oryginalnie a telewizor w sypialni mamy po raz pierwszy (20 lat po slubie) .....wiek nas usprawiedliwia, nawet nie jest to takie złe. telewizor ma 32 cale, a sypialnia tylko 12 m2, ale facetom jezeli chodzi o cale to zawsze mało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Render to fotorealistyczna wizualizacja wnętrza zrobiona przez projektanta Uchwyty np. takie, ale oczywiście w chromie/niklu - wtedy klamka w drzwiach też do zmiany http://www.impexmebel.com.pl/uploads/images/COSMA/duze/12434.jpg http://www.impexmebel.com.pl/uploads/images/COSMA/duze/32111.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 a to ten render sie zrobił niechcacy przez wyłączenie lampy błyskowej w aparacie joliska, uchwyty piekne, musiałbym jeszcze klamki w oknie wymienic, bo osły z firmy okiennej dali mi złote zamiast zamówionych srebrnych i powiedzieli, ze to w ramach promocji (miałam sie z tego cieszyć). narazie nici z wymiany, bo budzet na sypialnie został wyczerpany co do grosza, a naprawde był niewielki niestety...musze jeszcze pomyslec co w te ramki wstawic, bo sa puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ależ to k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ależ to komplement! wyglada jak idealnie przeniesiony do rzeczywistości projekt żartowałam z ta obelgą, tak mi sie kojarzyło, ze to cos z grafiką dzieki duś, bardzo sie ciesze z waszych komplementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts