Gość eres@ 10.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witam! Pytanie do znawców tematu(myślę że takich tu wielu ) Jakie kolory ścian sprawdzają się w sypialni? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.03.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Najlepiej odpoczywa się w kolorach zimnych błękity,szare błękity, zielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 13.03.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 A co myślicie o kolorze fioletowym, tzn. chodzi mi raczej o kolor bzu? Marzy mi się taka sypialnia z prostymi drewnianymi meblami, brzozowymi. Tylko jakie dodatki do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 helsim, pomyśl o dodatkach w kolorze kości słoniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy ivan 16.03.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 CZERWONY oczywiscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Prawie każdy, wykluczam jedynie kolory jaskrawe, czerwień i czerń. Ja zasypiam w każdych warunkach, wystarczy że tylko przylozę glowę do poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 16.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ja jednak optuję za ceglano-czerwonym mieszanym w dużej ilości z bielą. Fajny jak się nie chce zasnąć . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 16.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Dzięki Kasiorku. Do czarnego pokoju chybabym nie weszła. Czułabym się jak w grobowcu i opadłyby mnie czarne myśli. A w czerwonym ... Jak chce mi się spać, to nawet czerwony kolor nie pomoże, a jak nie, to go nie potrzeba Poza tym czerwony pokój już przerabiałam (był właśnie z dużą domieszką bieli) i stwierdziłam, że na dłuższą metę jest to męczące. Narazie we wnętrzach unikam czerwonego jak ognia Wydaje mi się, że fajnie mogą wyglądać w sypialni kolory pastelowe, rozbielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 17.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja myslę nad jakimś odcieniem kremowego - do tego fajnie pasują dodatki albo w ciemnym brązie, albo w błękicie - cała sztuka to dobrać odpowiedni odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaijurek 19.03.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Mam niebieską sypialnię, meble jasne drewno, śpię jak niemowlę- nie wszystkim się to podoba. A poza tym zauważyłam, że do niebieskiego nie pchają się owady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.03.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Z tymi owadami to sie zgadza. Dlatego dawniej, na wsiach malowano chalupy na bialo z dodatkiem niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 20.03.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 ...niebieski lubię tylko kolor nieba i... chabry. Gdzie indziej mnie, nie wiedzieć czemu- przeraźliwie drzaźni. Ech,już chyba zostanę przy białym.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.03.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Ja wymalowałam na turkus!! Natomiast lekki fiolet ma sąsiadka i wygląda pieknie. Moim zdaniem to najwaznieszy jest dobór odpowiedniego tonu w danym kolorze!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaran 21.03.2004 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Didi napisz jak sprawdził się u Ciebie turkus, bo mam wrażenie, że ten"lekki fiolet" u sąsiadki bardziej na Ciebie działa . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość maginda 22.03.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Nasza sypialnia wygląda tak:na jednej ścianie jest szafa wnękowa (klon+matowe szkło), druga (za wezgłowiem łóżka) jest koloru jogurtu jagodowego (tak mi się kojarzy), trzecia fioletoworóżowa (ta podoba mi się najmniej, ale jest to ściana z oknem i drzwiami balkonowymi, więc nie ma zbyt dużo tego koloru)czwarta (ta na którą patrzę leżąc w łóżku) + sufit w kolorze bardzo jasnofiołkowym (moja ulubiona!)do tego meble sosnowe bejcowane na biało.Po dwóch latach ciągle nam sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ja dopiero myślę nad kolorem, ale zero koncepcji. Mam komodę i łóżko ciemne-wiśnia. Podłoga bedzie biała (panel-biały dąb). Jeśli ktoś może poradzić to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabandushi 28.03.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 gorgu wszystko zależy od tego w jakich kolorach funkcjonujesz; ja pierwszy raz w życiu pomalowałam sobie sypielnię na zielono / taki złamany groszkowy/ i jestem zachwycona. Aby ściana za łóżkiem nie była zbyt monotonna zrobiłam sobie tynk strukturalny a na nim przecierki. Wymiary tego tynku są takie aby załózkiem powstało coś w rodzaju dużego zagłówka. Wygląda to nieżle. Jeżeli jednak masz pokój od strony północnej to lepiej pomaluj ściany na bardziej słoneczny kolor, bo zimą trudno będzie się zwlec z łóżka . Zawsze fajnie też wygląda, jeżeli jadna ściana jest pomalowana na bardzo zdecydowany kolor / na klatce schodowej mam jedną ścianę w tynku strukturalnym w kolorze nieco zgaszonej "brudnej" pomarańczy/ Eksperymentuj:))) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 jabanduschi (wybacz jeśli z błędem) eksperymentuję ale na razie w głowie. Myślę, że jak wszystko pójdzie OK to już w maju zacznę "wariacje" na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.03.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Moja sypialnia jest jasnoniebieska Dodatki będą białe. A mebelki - czereśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Maluszek- u mnie podobnie (meble wiśniowe, biały parkiet) poza kolorem ścian, którego jeszcze nie ma. Również myślałam o jaśniutkim niebieskim jednak nie wiem czy nie bedzie za "zimno"(wrażenie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts