clovi 04.02.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ciemna ta sypialnia przez kolor mebli i ścian. Ja wolę jasne, skandynawskie wnętrza jak na zdjęciach powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia - samosia 06.02.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Moja sypialnia ma 2 kolory ścian: jedna seledyn, pozostałe delikatny pomarańcz (ale taki mandarynkowy). Do tego na zielonej ścianie daliśmy taką fajną listwę z tynkiem mozaikowym i brokatem. Pięknie się mieni w świetle górnej lampy Niestety aparat zrobił psikusa i z seledynu zrobił inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.02.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 To zdjęcie na FM już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 06.02.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A Chwilę wcześniej pytanie: [h=2]http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.png Sypialnia - co o tym myślicie?[/h]Co myślicie o tym, żeby takie dyskretne oświetlenie dać na ścianie z łóżkiem? Bardzo mi się to spodobało, bo jest niespotykane.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303054&d=1423246222&thumb=1Albo coś innego w tym stylu? Macie jakieś pomysły? Nie ma co. Zwinny ten twój mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Morrison - zapewne ów mąż - dostał bana już w listopadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia - samosia 07.02.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Morrison - zapewne ów mąż - dostał bana już w listopadzie... Nie wiedziałam że moderator to mądrala i wie wszystko najlepiej... Rozumiem też, że nie jest wskazane pokazywanie własnych pomysłów na ściany, jeśli nie są zgodne z nudnymi szarościami? Oświetlenie pokazałam, bo chcemy coś zrobić ze ścianą za łóżkiem, by nie była taka jednolita. Zdjęcie znalezione na allegro - to informacja dla aiki i z opisu aukcji wynika (zamieszczony film z monatażem), że nie trzeba być fachowcem by to sobie zrobić. Skąd więc twój sarkazm jak nie wiesz o co chodzi? Chcecie to banujcie użytkowników, tylko jak tak będziecie wszystkich traktować, to pies z kulawą nogą tu nie będzie zaglądać... Czy o to wam chodzi? Bez odbioru. Chcecie to możecie mnie zbanować. Po takim "życzliwym" przyjęciu nie wiem czy tu jeszcze będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiacynta 08.02.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 To nasza sypialnia - chyba w wersji ostatecznej, trafiła do niej ostatnio sauna więc się nam sypialnia zmniejszyła i zrobiło się bardziej przytulnie [ATTACH=CONFIG]281550[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]281555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281556[/ATTACH] Witam,ładna sypialnia w moim stylu.Przepiękna zasłona,można wiedzieć skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 02.03.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]302586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302588[/ATTACH] Mi się podobają takie sypialnie z dodatkami w czerwieni. czy to nie czasem wizualizacja ze sklepu mirjan24 ? u nich bede brał troszkę mebli byłem widziałem dość solidnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 03.03.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Moja biało-szara sypialnia. Brakuje jeszcze lampek nocnych i kilku dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.03.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Bardzo ładnie Na ścianie jest farba czy może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 03.03.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Doriko na ścianie jest tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mam pytanie o narzute , czy ona jest błyszcząca czy matowa ? Szukam szarej 9 chyba) narzuty ale matowej anie błyszczącej w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 06.03.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tak jak widać na zdjęciu narzuta pod światło jest lekko błyszcząca, ale nie jest wykonana z tego typowego gładkiego -błyszczącego materiału tylko ma delikatne włosie tak jakby aksamit albo coś w tym stylu W każdym razie jest bardzo miła i ciepła w dotyku. Jeśli chodzi o cenę to udało mi sie ją kupić na walentynkowej obniżce w Home&You za 190 zł, cena regularna to 330 ZŁ więc trochę drogo - lepiej upolować na wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 06.03.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hisia, bardzo przyjemna sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.03.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://z500.pl/thumb/res/wnetrza/Z71/Z71_2_1_1338_0_tl_normal.jpg http://z500.pl/projekt/69/Z71,latwy-i-tani-w-budowie-dom-z-dachem-dwuspadowym-takze-na-mala-dzialke/dane-ogolne.html Śliczny kolor ścian, chyba sama takiego poszukam http://z500.pl/thumb/res/wnetrza/Z71/Z71_3_2_1338_0_tl_normal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janka29 13.03.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zieleń ale taka jasna albo np. beż z jasnym fioletem, ja mam takie plany ale mąż póki co się zgodzić nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.03.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Moja sypialnia ma 2 kolory ścian: jedna seledyn, pozostałe delikatny pomarańcz (ale taki mandarynkowy). Do tego na zielonej ścianie daliśmy taką fajną listwę z tynkiem mozaikowym i brokatem. Pięknie się mieni w świetle górnej lampy [ATTACH=CONFIG]303053[/ATTACH] Niestety aparat zrobił psikusa i z seledynu zrobił inny kolor Szczerze mowiąc wygląda to fatalnie, sama estetyka wykonania pozostawia wiele do życzenia. Tak więc nie zamieszczaj w kazdym watku tej fotki, bo tutaj na pewno nikt nie bedzie chciał abyscie takie coś wykonali u kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 14.03.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Szczerze mowiąc wygląda to fatalnie, sama estetyka wykonania pozostawia wiele do życzenia. Tak więc nie zamieszczaj w kazdym watku tej fotki, bo tutaj na pewno nikt nie bedzie chciał abyscie takie coś wykonali u kogoś. To prawda, strasznie tandetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.03.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 CUDOWNA! i jeszcze trochę inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 25.03.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zakochałam się nie w samych meblach, ale w narzutach na łóżka, które są na dwóch czy trzech zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts