Hisia 26.03.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 W mojej sypialni pojawiło się kilka nowych dodatków, które nieco ociepliły wnętrze. Zastanawiam się co zrobić z tym nietypowym oknem (czekam na sugestie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 26.03.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 CUDOWNA! Cudna ta sypialnia i na dodatek te szafy na scianie od lozka - swietny pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 27.03.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 W mojej sypialni pojawiło się kilka nowych dodatków, które nieco ociepliły wnętrze. Zastanawiam się co zrobić z tym nietypowym oknem (czekam na sugestie). Hisia, tam jest owcza skóra z Ikei? Bo się nad nią zastanawiam, jakie masz o niej zdanie? Ja bym dała na okno żaluzje drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 28.03.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Flawia owcza skóra kupiona prosto od producenta z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 28.03.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Świetna jest, taka puszysta. Mogę zapytać, jaka była cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 28.03.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ok 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 28.03.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ok 100 zł Kurczę, a może sprzedają przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 28.03.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 zobacz na allegro, tam jest pełno ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 28.03.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 zobacz na allegro, tam jest pełno ofert No właśnie w międzyczasie zerknęłam i wydają się dużo lepszej jakości, niż w Ikei, a są tańsze. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 30.03.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Chciałabym zapytać, co myślicie o zastąpieniu tapety w sypialni czymś takim? Oczywiście mam na myśli jedną ścianę. Mam od zawsze tapety w domu i nabawiłam się awersji (a nawet alergii), ale chciałabym czymś ocieplić klimat w sypialni. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 31.03.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Chciałabym zapytać, co myślicie o zastąpieniu tapety w sypialni czymś takim? Oczywiście mam na myśli jedną ścianę. Mam od zawsze tapety w domu i nabawiłam się awersji (a nawet alergii), ale chciałabym czymś ocieplić klimat w sypialni. Co o tym sądzicie? [ATTACH=CONFIG]310776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310777[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310778[/ATTACH] Sama mam awersje do tapety, po tym jak kiedys meczylam sie z jej usunieciem w pokoju, ktory wytapetowali moi rodzice . Walki dekoracyjne to wedlug mnie swietny pomysl. Pamietam, ze sciany w mieszkaniu moich dziadkow byly tak pomalowane, a ostatnio widzialam takie w mieszkaniu w kamienicy - na le w kolorze khaki naniesiono wzory farba w kolorze miedzianym. Wygladalo to naprawde pieknie. Jesli tylko wzor jest ladny, ciekawy, dobrze zaprojektowany, to uwazam, ze bije to na glowe kazda tapete. Z walkow, ktore zalinkowalas szczegolnie podobaja mi sie 2 wzory: w dmuchawce i wzor z ptakami. Bardzo fajna stylistyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.03.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Tak, nowoczesne wzory wałków są bardzo ciekawe Można tez pomyśleć o szablonie, np: http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/06/temara2.png http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/08/illusion_szablon_malarski_stencils.jpg http://stencils.pl/wp-content/uploads/2015/02/pagoda_01.png http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/05/5.png http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/07/marrakech_00.png http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/06/embroidery_01.png http://stencils.pl/wp-content/uploads/2015/02/tulip_lace_01.png Edytowane 31 Marca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 31.03.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Sama mam awersje do tapety, po tym jak kiedys meczylam sie z jej usunieciem w pokoju, ktory wytapetowali moi rodzice . Walki dekoracyjne to wedlug mnie swietny pomysl. Pamietam, ze sciany w mieszkaniu moich dziadkow byly tak pomalowane, a ostatnio widzialam takie w mieszkaniu w kamienicy - na le w kolorze khaki naniesiono wzory farba w kolorze miedzianym. Wygladalo to naprawde pieknie. Jesli tylko wzor jest ladny, ciekawy, dobrze zaprojektowany, to uwazam, ze bije to na glowe kazda tapete. Z walkow, ktore zalinkowalas szczegolnie podobaja mi sie 2 wzory: w dmuchawce i wzor z ptakami. Bardzo fajna stylistyka. Mnie się też podobają dmuchawce i ptaki. Przyglądając się wnikliwiej wzorkom doszłam do wniosku, że pięknie wyglądają białe na niebieskawym albo szarawym tle. Znalazłam stronę-sklep z wzorzystymi wałkami pod nazwą Korbus, mnóstwo wzorów i nawet przyjazne dla kieszeni. Myślę, że się skuszę Szablony też interesujące, ale wymagają większej wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 31.03.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Szablony maja jednak taka sterylnosc formy. Trudno to opisac. Walki sa fajne, bo tworzy sie faktura, widoczne sa niedoskonalosci, wzor jest bardziej miekki. Do 'ocieplania' idealne . Edytowane 31 Marca 2015 przez GreenAgnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 31.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Mnie się też podobają dmuchawce i ptaki. Przyglądając się wnikliwiej wzorkom doszłam do wniosku, że pięknie wyglądają białe na niebieskawym albo szarawym tle. Znalazłam stronę-sklep z wzorzystymi wałkami pod nazwą Korbus, mnóstwo wzorów i nawet przyjazne dla kieszeni. Myślę, że się skuszę Szablony też interesujące, ale wymagają większej wprawy. Dzieki za cynk, sprawdzilam ich strone - faktycznie calkiem ciekawe wzory, choc kiepsko zaprezentowane, tzn. wolalabym zobaczyc jakies zblizenia wzorow i foto realizacji. Mam nadzieje, ze zamiescisz jakas fotorelacje z ozdabiania swojej sciany, bo narobilas mi teraz smaku na walki, a na dniach rozpoczynam generalny remont mieszkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 31.03.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Chciałabym zapytać, co myślicie o zastąpieniu tapety w sypialni czymś takim? Oczywiście mam na myśli jedną ścianę. Mam od zawsze tapety w domu i nabawiłam się awersji (a nawet alergii), ale chciałabym czymś ocieplić klimat w sypialni. Co o tym sądzicie? [ATTACH=CONFIG]310776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310777[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310778[/ATTACH] Wydaje mi się, że będzie to piekielnie trudne do zrobienia, tak by pasy szły idealnie pionowo i się zgrywały, ale wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 31.03.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 O tym samym pomyślałam jak zobaczyłam te wałki. Faktem są, że są ładne ale pamiętam jeszcze jak w domu rodzinnym były ściany pomalowane wałkiem i widać było oddzielne pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 31.03.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Piu, trzeba to zrobić jakoś metodycznie, może popróbuję na większym pasku papieru, żeby uchwycić odległość. Poza tym, jeśli wzorek jest fantazyjny, to moim zdaniem ułatwia sprawę. Nikt nie będzie z tego strzelał Można nawet małym pędzelkiem domalować niedoróbki. Jak zrobię sypialnię, to nie omieszkam pokazać. Najwyżej zatytułuję: "Jak nie należy malować wałkiem" )))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 31.03.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Tak, nowoczesne wzory wałków są bardzo ciekawe Można tez pomyśleć o szablonie, np: Skąd Ty wzięłaś takie piekne szablony? Ja chyba nie umiem szukać w internecie, bo kiedyś znalazłam, ale daleko im było do tego co zaprezentowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 31.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) A jak to pomalować pod sufitem? Chyba musi być spore odcięcie ? Mam sentyment do takich wzorów, u babci były tak malowane ściany, ale nie pamiętam szczegółów. Jestem ciekawa efektów edit - znalazłam, efekt jest boski! http://kotburykot.blogspot.com/2013/06/waek-roller.html Edytowane 31 Marca 2015 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts