MadziulaPM 01.03.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 witam! Trafiłam na Ciebie na wątku o tanim budowaniu, Boziu, pięknie u was:) gratulacje wielkie, wieczorem mężowi pokażę, że naprawdę da się wybudować piękny domek tak fajnym kosztem:) BO nas już wszyscy objeżdżają, że mniej niż 400 tysiaczków to nie ma co szykować:/ brawa wielkie!!! I jeszcze większe DZIĘKI za ten dziennik i podzieleniem się info o kosztach:) Czekam na rozdział kosztów:) Nasz domek ma być większy i bardziej skomplikowany, lecz marzenie,że zmieścimy się w 250 - 3000 tysiaczkach okazuje się jednak realne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysku1719512695 08.09.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam gratuluje bardzo ładnie zaaranżowane pomieszczenia. Chciałbym pobudować ten sam dom mam kilka pytań 605559849 jestem z konin proszę o kontakt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika91 22.10.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 witam zaglądacie tu czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts