Piotr-B. 01.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dach kryjemy dachówką ceramiczną Röben - kolor ciemny - brąz, wpadający w czerń. Okna mamy zamówione w kolorze złoty dąb, nie wiem czy nie takie same jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.12.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ładny złoty dąb jest łudząco podobny do winchestera. Na początku chcieliśmy właśnie złoty dąb ale firma którą wybraliśmy miała brzydki odcień. A o robenie też myśleliśmy tyle że w składach budowlanych nam odradzali że trochę krzywa i nie każdy dekarz potrafi ją kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 04.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dużyyyyy respekt za samozaparcie do samodzielnej budowy My wybraliśmy nieco inną drogę ( na pewno droższą ) oboje mamy niestety na tyle zabiegane życie że nie mielibyśmy czasu na samodzielne budowanie - będziemy zaglądali i kibicowali co do "majstra" to wysmaruj gamonia na forum jak mu się pokończą roboty to może zrozumie że do Klienta trzeba poodchodzić poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 04.12.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Oj, wysmaruje i to wszędzie gdzie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-B. 05.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam To ja się przyłączam do Twojego współcierpienia pogodowego ;( U mnie mieli fachowcy w tym tygodniu właśnie więźbę zakładać ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.12.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wiesz, że nawet lepiej mi się zrobiło wiedząc że ktoś dzieli ze mną to cierpienie Myślisz że w taką pogodę będą chociaż próbowali coś zrobić czy w ogóle nie przyjdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 05.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 My tam się cieszymy jako jedni z niewielu pewnie Póki co mamy tylko plany a część działki obsadziliśmy drzewami i krzewami, już dość mieliśmy podlewania, kochany deszcz, tylko ledwo kapie. No ale łącze się w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pogadamy wiosną jak już zaczniecie Ja mam tylko jedną choineczkę więc podlewanie nie sprawiało większych problemów. Nie wiem czy dzwonić dzisiaj i zapytać czy jutro przyjdą czy poczekać do jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 06.12.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To jeszcze Ci powiem, że dziś w Krakowie przepiękne słoneczko, nie pada i nie wieje Dzwoń dzwoń Bo niedługo to będą dzwonić ale dzwonki sań Swoją drogą zazdroszczę, że już jesteście na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 U nas też nie jest tragicznie, nie pada, mrozek się zrobił. A o świętach to ja jeszcze nawet nie myśle ale czyba czas najwyższy bo ja bardzo lubie święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-B. 06.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam U nas też nawet niezgorsza pogoda Fachowcy przyjechali i kończą taras + schody wejściowe. Rozmawiałem z wykonawcą i powiedział, że drzewo już dzisiaj do mnie zjedzie na dach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.12.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 witam, przeczytałam dziennik i oczom nie wierzę...jak można za takie pieniądze dom postawić?! gratuluję nam 80 tyś poszło na duperele wykończeniowe, a jeszcze duuuużo brakuje, (mamy dom na kredyt i szczerze zazdroszczę tym, którzy budują z oszczędności, bo jak można zaoszczędzić tyle kasy...) pozdrawiam, aaaa zapomniałam, sami budujecie a tempo macie jak najlepsi profesjonaliści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monikarat witam Cię w dzienniku Nie widzę Twojego więc sobie nie poczytam Oszczędzać rzeczywiście nie jest łatwo, uzbieranie tej niecałej stówki z którą zaczynaliśmy trochę nam zajęło, a teraz zbierania ciąg dalszy Ojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Piotr musieliśmy bardzo sobie zasłużyć na tak sprzyjającą pogodę I oby jak najdłużej. To kiedy u Ciebie wchodzi cieśla? Żebym wiedziała jak długo te kciukasy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc Kwitko, zima ma sobie ten rok odpuscic, wiec zobaczysz pogoda bedzie ładna, nowi ciesle naprawia co starzy zepsuli. Wiem, wiem szkoda tylko Twoich nerwow, ale Ty dzielna i energiczna jestes to szybko wyleci Ci z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 06.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Co do drzewek to nasadziłem 50 tui muszę jeszcze jakieś 100 no może 140 no i parę drzewek liściastych plus żywopłot z buków jakieś 160szt ehhhh dużo kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jeszcze 140 Ja myślałam o 30. No to sobie pokopiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 06.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Trzymam kciuki za Wasz dach i pogodę. Uda się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 06.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja wyliczyłam na swój płot (a chce obsadzić tujami) jakieś skromne 240-300 sztuk:) zastanawiam się czy sadzić brabant czy szmaragd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 06.12.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dołączam sie do Monikarat. W zaskakującym tempie budujecie sobie domek i to sami. My mamy budowlańców i nie wiemy w co ręce wsadzić. Podziwiam.Mam takie małe pytanko, ponieważ jestem od niedawna na forum Jak uruchomić załącznik z moim dziennikiem budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts