Gosia_A 20.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ja tam uwielbiam szarości:) i biel również, no ale faktycznie w nadmiarze mogą być nieco smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 26.06.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kwitko! gratuluję przeprowadzki Twój dziennik czytałam od niemalże samego początu i cieszę się razem z Wami pozdrawiam, e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 26.06.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kwitko przeczytałam dziś cały Twój dziennik. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Szacun, że prawie wszystko zrobiliście sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 27.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 zauważyłam dopiero, że się wprowadziliście. gratulacje!! szczególnie mocno gratuluję wyniku finansowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 04.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Gratulujemy przeprowadzki! Zazdrościmy tego że już mieszkacie i tego ile wydaliście. Niech Wam się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.07.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 dawno nie zaglądałam , a Wy już mieszkacie. gratuluję!!! nie nadrabiałam komentów, to może już o to ktoś pytał. ale możesz mi napisać, co to za kanapa i krzesła w jadalni? bardzo ładne mebelki. dużo radości i samych szczęśliwych chwil w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 07.08.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Kwitko hop hop, co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.08.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kwitko jak tam sie mieszka ? napisz no coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Kwitko cudownie czyta się takie wpisy (no może prócz szamba ) czekam z niecierpliwościa na zdjęcia i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 u nas też z szamba trochę zalatuje.. nie ważne czy puste, czy pół czy pełne.. od czasu do czasu zaleci, obok niego najwięcej czuć.. wszystko leci przez odpowietrznik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 25.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Nie można założyć takiego samozamykającego się odpowietrznika jak do kanalizacji w domu? Smrodków nie puści, bo tylko zaciąga powietrze, nie wypuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 25.08.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 No jakoś trzeba tą naszą instalację naprawić. Jak na razie wszystkie nieszczelności zapiankowaliśmy i można spokojnie wyjść z domu i oddychać pełną piersią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 26.08.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kwitko moi rodzice mieszkają w nowym domku 5 lat i dopiero 2 lata temu pozbyli się smrodku. Dokładnie zapytam, o co tam chodziło, ale czegoś tam nie wyprowadzili czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 26.08.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Zapytaj koniecznie. Będę czekać na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 11.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Kwitko, czy mi się wydaje czy tam na zdjęciach z czerwca widzę sziszę? Kurcze, że ja na to od razu nie wpadłam, że to powinien być główny element wyposażenia budowy... Czemu tego nie ma w tych wszystkich poradnikach "od czego rozpocząć budowę"? A ja sobie włosy z głowy wyrywam, a tak to odstresowanie przy sziszce i nerwów brak... Ale bym sobie dzisiaj poużywała - taki wspaniały dzień na budowie miałam... ech, szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 12.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No klapsy się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 13.09.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Tak, tak szisza Przywieźliśmy ją sobie kilka lat temu z Egiptu. Oczywiście była jedną z pierwszych rzeczy które Przem zabrał podczas przeprowadzki Zapewniam że palimy tylko owocowe kompozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.09.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Kwitko jak tam u Was ? wrzuć no jakieś zdjęcia pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 27.09.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Kwitko A jak poradziliście sobie ze zmęczeniem budowlanym ? Szalenie Wam gratuluje Zdolniachy Mój Mąż chyba zgubił równowagę i chce jak najszybciej skończyć ssz przed zimą i pracuje od rana do nocy... Chyba muszę zadbać o zwolnienie tempa... popracują tydzień dłużej, a nie będą tak padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 04.10.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No właśnie zmęczenia nie możemy opanować Cały czas szybko, ciągle szkoda każdego dnia. Staramy się czasem robić wolne popołudnie, ale wtedy jest to poczucie marnowanego czasu. Wiem, że nie warto się spieszyć za wszelka cenę ale wprowadzanie tego w życie nie bardzo nam wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts