Kalisa 14.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kwitko co to za deprecha ? Wiosna się zbliża, życie będzie piękniejsze..... Nie poddawaj się ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 14.02.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Na pewno będzie piękniejsze, tylko niech ta wiosna wreszcie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.02.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 chyba wszytskich powoli dopada depresja... nawet do mnie powoli zaczyna pukac... w pracy nie wiadomo gdzie rece wsadzic, duza realizacja w trakcie, za chwile nastepna, nowe wyzwanie, na budowie jak nie mroz niczym na Kamczatce to znowy sniegiem zasypie i bloczkow M6 przywiezc nadal sie nie udalo, geodety wolac sensu nie ma bo sniegu nasrane a ziemia zamarznieta, jeszcze sie przyczepki zachcialo wiec trzeba w garazu marznac a dziecko za chwile mnie nie pozna... PKP jednym slowem... pieknie, k...wa, pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.02.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tomasz, ja mam chyba jednak większe prawo do doooła No ale nie będziemy się licytować kto ma większą depresję. Przecież zawsze może być gorzej Ladybird76 tu masz rzuty projektu po zmianach jakie wprowadziłam http://img59.imageshack.us/img59/8264/parterv.jpg http://img829.imageshack.us/img829/4255/poddasze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 stuk puk, wez sie dziewczyno ogarnij, wiosna za oknami powoli czas sie do pracy brac... niech no tylko troche ziemia obeschnie... i zajrzyjcie do mnie bo pytanie mam o zaprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.02.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Już lece do Ciebie. A ogarne sie, ogarne. Jeszcze kilka dni, góra dwa tygodnie, no może trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt77-v1 21.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 p.s przepraszam-zostawiłam komentarz w dzienniku-zamiast tutaj nieobyta jestem wybaczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.02.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Oczywiście że wybaczę Tak myślę że nie masz co się martwić bo te 6 tys. to wcale nie tak mało. My mamy podłogówkę na parterze i poddaszu, do tego w cenie jest jeszce część instalacji kanalizacyjnej i rurki do wody. Trochę mnie uspokoiłaś bo to by znaczyło że my wcale aż tak drogo nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Przyszłam przepędzić deprechę ale chyba juz lepiej cio? widzę kabelki pięknie leżą, czyli koniec leniuchowania, sezon budowlany rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.02.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No właśnie nie lepiej A najgorsze jest to że jeszcze przez tydzień będzie coraz gorzej. Praca na budowie trochę pomaga, mam się czym zająć i nie mam czasu na myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt77-v1 23.02.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Praca na budowie trochę pomaga, mam się czym zająć i nie mam czasu na myślenie. właśnie- ja czuję sie fatalnie chyba ze wzgledu na to ze narazie "stoimy z robotą" kiedy jeździliśmy codziennie na "budowę" czułam się zmęczona ale szczęśliwa-a teraz deprecha... moja mama mnie pociesza-"jeszcze sie zdążysz córcia napracowac.." ale mnie normalnie nosi i miejsca sobie nie moge znalesc już miałam plan odśnieżenia całej działki łopatą /na szczescie śnieg stopniał /bo jeszcze popełniłabym to szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.02.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A duża ta Wasza działka? Bo ciekawa jestem jak bardzo byś się zmęczyła tym odśnieżaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt77-v1 23.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 1370m2 jak na jesieni grabiłam liście-to miałam próbkę swojej wydolności..i wypadłam słabiutko- tyle ze pamięc bywa krótka i juz zapomniałam jak sapałam ze nigdy wiecej z narzędziem na ten parszywy pseudo ogród ..haha p.s czytałam ze sama rozrysowałaś elektrykę /chciałabym prosic o wskazówki o ile to nie kłopot i da się to jakoś wyjaśnic laikowi? mamy znajomego elektryka ,który zaoferował sie z odbiorem za free itd /ale musimy sami połozyc te "pajęczyny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 24.02.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Oczywiście chętnie podzieleęsię swoją nowo nabytą wiedzą w dziedzinie elektryki Tylko moja wiedza jest tak skromna że całkiem możliwe że Ty wiesz więcej Masz jakieś konkretne pytania? Czytałaś już coś na ten temat? Myślę że rozłożenie jest dość proste i naprawdę nie warto płacić mnóstwa pieniędzy fachowcowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 KOchana widzę,że nie próżnujecie i nadproża pomysłowe my zaczynamy już powoli giąć stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.02.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Fajny patent na nadproza, my co prawda kupiliscmy za grosze gotowe, ale taki pomysl tez jest niezly Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 27.02.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 msdracula wy nie powoli bo was wiosna zastanie z nie ukręconym zbrojeniem! Szybko brać się do roboty bo ja już wiosnę ogłosiłam! I nie zgadzam się na dzisiejszy poranny mróz MSU u nas nadproża strasznie drogo by wyszły, a za drut zapłaciliśmy 35 zł Gdybym wiedziała gdzie to sie kupuje nadproża za grosze to też bym z drutem nie kombinowała Trochę się obawialiśmy jak to się będzie trzymać, ale trzyma idealnie i mam nadzieje że na głowę nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.03.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No masz rację! trzeba działać już małża wczoraj zagoniłam i coś tam przygotowaliśmy, zmarzłam strasznie i kurcze trochę szybko ciemno się robi więc czasu mało..ale super, bo już wraca ta adrenalinka, już sezon budowlany czuć w powietrzu brakowało mi tego I coś już wiadomo co z tymi instalacjami? jaka różnica w cenie między tymi dwoma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.03.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Między znajomym nr 1 a znajomym kuzyna czyli chłopakiem nr 2 jest jakieś 800 zł różnicy. Ten drugi drożej oczywiście. Czekamy jeszcze na pana fachowca nr 3. Ten ma swoją firmę od wielu lat na rynku. Więc spokojniejsza bym była że wszystko byłoby zrobione dobrze. Już nie mogę się doczekać soboty A dziś przyjeżdża TEŚCIOWA zobaczyć postępy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 07.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Nooo Kwitko widzę że nie tylko wam pogoda przeszkadza :/ ale mimo wszystko do przodu aż jestem ciekaw ile wam zaśpiewa Pan od CO ? nooo i daj znać jak tam po inspekcji T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts