Kwitko 08.03.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wizytacja teściowej przebiegła bardzo pozytywnie, jak zawsze zresztą. Kiedyś nawet jak przyjechała to przeniosła nam paletę cegieł Taką mam teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataT 08.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wizytacja teściowej przebiegła bardzo pozytywnie, jak zawsze zresztą. Kiedyś nawet jak przyjechała to przeniosła nam paletę cegieł Taką mam teściową Moja T. mówi: dobra synowa to i dobra teściowa Bardzo Was podziwiam za całą pracę jaką włożyliście w Wasz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.03.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witaj Beato! Całkiem mądra teoria z tą teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 09.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witaj Kwitko ! Idziecie jak burza , śledzę na bieżąco wasze postępy i nie mogę wyjść z podziwu , jesteście niesamowici ,ale to pewnie już wiesz Ja chciałam wrzucić swoje 3 grosze w temacie wełny , otóż my też ocieplaliśmy wełną schwenk o współczynniku 0,39 brakło nam jednej rolki i dokupiliśmy isovera nie dość że sporo droższy to prawie niczym się nie różnił , także ja polecam a cenę macie naprawdę dobą . życzę wam powodzenia w ocieplaniu , na pewno się przyda bo to gryząca robota i to bardzo , ale za to szybko idzie pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 09.03.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Anka, bardzo Ci dziękuje za opinie w sprawie wełny, teraz już bez obaw mogę zamawiać Dziękuje także za dobre słowo, fajnie że zaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszka21 15.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Podziwiam, pozdrawiam,,pozazdrośćić tylko mogę ....ale tak seriio bez zazdrośći z wielkim szacunkiem..Powodzenia..Wam życzę..Swój mały domek powierzę jednak ekipie...:):)): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Czesc Kwitko. Z checia podejrze akcje poddasze, wiec czekam na wpisy Step by step:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.03.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witaj Goszka! Bardzo dziękuje za miłe słowa. Widzę że bardzo ładny domek budujecie. Mam nadzieję śledzić postępy w Twoim dzienniku Jeżeli powstanie oczywiści. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.03.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Cześć MSU! Mam zamiar dość dokładnie opisać całą robotkę, więc zapraszam Jeszcze się zastanawiamy co przybić na te skosy płytę k-g czy panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 mialem cos madrego napisac ale zginal mi otwierac do butelek i w zlosci szukam, wiec nic madrego nie bedzie chyba ze znajde i pod koniec butelki cos do mnie inteligentnego splynie to czympredzej przeleje na "papir" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.03.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To tragedia Cie spotkała Ja mam zawsze zapasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ktos mi zlosliwie schowal... na szczescie mam ze soba zawsze zestaw kluczy do szafek sterowniczych i jeden z nich chyba rittal) genialnie otwiera butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Juhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 dzis nie musze szukac ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 wlasciwie dlaczego "gornik? brudny jakis przyszedl czy dlubal w nosie czy o co biega? (reszte bandy zrozumialem, ale gornika ni w zab:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.03.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A no bo nie wyjaśniłam. Ten pan to taki prawdziwy górnik co w kopalni pracował. Może nie do końca w prawdziwej bo odkrywkowej ale zawsze to kopalnia. Ale może z zawodu jest hydraulikiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 uuuu....no chyba ze taki gornik... znaczy ze na barborke zaklada mundur i czapke w piorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.03.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 W poniedziałek zapytam Bo już w poniedziałek, zaczyna. Materiały będą w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.03.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Czesc Kwitko, to tego samego dnia lejemy podlogi. U nas tez wylewki zamowione na 3 kwietnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.03.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Już przez moment pomyślałam że was dogoniliśmy ale przecież wy tynki macie To ciekawe jak nam pójdzie to wspólne zalewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts