MusiSieUdac 14.06.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Kiwtko, juz sie balam, ze daliscie sobie na przerwe, ale uparcie jednak tynkujecie dalej. Naprawde podziwiam, bo sama chyba nie mialabym tyle sily na reczne tynki. Robie teraz sama gladzie na parterze,a przy tynkach to pikus i juz wiem gdzie mam wszystkie miesnie Pozdrawiam i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 21.06.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dziękuję Kwitko za miłe słowa, ja również śledzę twój dziennik, no i powiem ci że wzmianka o mikołaju nie mieszczącym się w kominie ubawiła mnie do łez pozdrawiam serdecznie i życzę nadal dużo wytrwałości, bo super sobie radzicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.06.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam Cię magdusiad! Również życzę powodzenia chociaż z Waszą obecną ekipą nie będzie wam aż tak potrzebne. Więc życzę powodzenia na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 z tym "blisko pleszewa" to troche poszlas po bandzie dziewcze a tak BTW, w sobote bedziemy gdzies tam kolo was jechac:) jedziemy do przybrodzina na zlot, a z poznania to gdzie niedaleko was miniemy i w niedziele tez bo z przybrodzina polecimy do mojego ojca do żerkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.06.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No Pleszew całkiem niedaleko bo 40 km. A sporo producentów jeszcze bliżej bo w okolicy Gizałek, to już rzut beretem Pod Gizałkami miałam podopiecznych do których co miesiąc trzeba jeździć, czyli te piece to w zasadzie w bliskiej okolicy A do Przybrodzina to pewnie przez Strzałkowo pojedziecie, to po drugiej stronie autostrady. Ze strzałkowa jakieś 15 km w drugą stronę. Ale z Przybrodzina do Żerkowa możecie obrać trasę przez Ciążeń (to u mnie) To dajcie znać czy tak pojedziecie A co to za zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.06.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 zlot takich pojazdow tyle ze jedziemy alfa bo widoczny na zdjeciu nasz garbusek niestety nie skonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.06.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cześć Kwitko! Czytam Wasz dziennik i podziwiam z całego serca - my też niskobudżetowi, ale żeby tak wszystko samemu, no no... To mi ćwieka zabiłaś, pewnie jak ekipa skończy sso, to za wykończeniówkę się wezmę osobiście Fantastycznie sobie radzicie, będę zaglądać, a pewnie i pytać o opinie i wskazówki, skoro doświadczenie zdobyliście w praktyce Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.06.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cześć kocurze! Bardzo miło mi gościć Cię w moim dzienniku. Oczywiście służę radą jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba. Kibicuje Wam gorąco! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam się i ja....przylazłam tutaj i już zostanę :D:D przeczytałam wszystko od dechy do dechy.... i zbieram szczenę z podłogi.... idziecie jak burza.... podziwiać tylko. Oczywiście kibicować będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 26.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 oznajmiam uprzejmie ze bylismy na kwitkowej budowie fajny domek bedzie, ladnie, madrze i estetycznie wybudowany przez sympatycznych i pracowitych mlodych ludzi:) dzieki za wycieczke i do nastepnego razu, moze u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 26.06.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tomek, fajnie że Wam się podobało tyle że my już nie tacy młodzi Tak w tajemnicy Ci powiem że Przemowi to pojutrze już trzydziestka stuknie Na następny raz jestem już umówiona z Gosią na parapetówe u nas A do Was na pewno też wpadniemy jak tylko wybierzemy się na zakupy do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 26.06.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Cześć aisa222! Że też chciało Ci się wszystko przeczytać bardzo mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No pewnie, że mi się chciało i jeszcze mojemu A cały czas wykrzykiwałam... oooo zobacz też sami to.... też sami tamto ..... podziwialiśmy oboje hihi :D no i dalej kibicować na pewno będę.... no bo co to za przyjemność z budowania jak Ci ktoś obcy chatę urządza :D:D.... samemu trzeba ile się da ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 27.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tomek, fajnie że Wam się podobało tyle że my już nie tacy młodzi Tak w tajemnicy Ci powiem że Przemowi to pojutrze już trzydziestka stuknie ja mam 31 i jestem mlody wiec wy tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 28.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Cześć. Szacun dla Przemka- na tynki tradycyjne bym się nie rzucił, próbuję gipsiaka z worka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.06.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Cześć Dezet!Tynki gipsowe rzeczywiście kładzie się o wiele lepiej. Tyle że cena dużo wyższa niestety. Na same sufity poszło kilka stówek. A z tradycyjnymi nie jest tak źle jak dwie osoby robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.06.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Marudzilas ze tynki ida Wam powoli, a Wy juz skonczyliscie parter....ciagle dopinguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 29.06.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 MSU jakie już Dopiero. Pierwsze listwy zaczęliśmy przyklejać na początku maja, czyli całe dwa miesiące nam zeszły. Mam nadzieje że poddasze trochę szybciej pójdzie, chociażby dlatego że sufitów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.07.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Drzwi spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.07.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Fajnie że się podobają. Za tak niewielką kasę to są super. A jak będą zamontowane to już w ogóle piękne będą. Bo nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts