Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sami budujemy z162 - komentarze

Kwitko

Recommended Posts

Kiwtko, juz sie balam, ze daliscie sobie na przerwe, ale uparcie jednak tynkujecie dalej. Naprawde podziwiam, bo sama chyba nie mialabym tyle sily na reczne tynki. Robie teraz sama gladzie na parterze,a przy tynkach to pikus i juz wiem gdzie mam wszystkie miesnie ;)

Pozdrawiam i kibicuje

• Odpowiedzi 881
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No Pleszew całkiem niedaleko bo 40 km. A sporo producentów jeszcze bliżej bo w okolicy Gizałek, to już rzut beretem :D Pod Gizałkami miałam podopiecznych do których co miesiąc trzeba jeździć, czyli te piece to w zasadzie w bliskiej okolicy :D

A do Przybrodzina to pewnie przez Strzałkowo pojedziecie, to po drugiej stronie autostrady. Ze strzałkowa jakieś 15 km w drugą stronę. Ale z Przybrodzina do Żerkowa możecie obrać trasę przez Ciążeń (to u mnie) To dajcie znać czy tak pojedziecie :D

A co to za zlot?

Cześć Kwitko! :)

Czytam Wasz dziennik i podziwiam z całego serca - my też niskobudżetowi, ale żeby tak wszystko samemu, no no... To mi ćwieka zabiłaś, pewnie jak ekipa skończy sso, to za wykończeniówkę się wezmę osobiście :) Fantastycznie sobie radzicie, będę zaglądać, a pewnie i pytać o opinie i wskazówki, skoro doświadczenie zdobyliście w praktyce :) Pozdrawiam serdecznie.

Tomek, fajnie że Wam się podobało :D tyle że my już nie tacy młodzi :-P Tak w tajemnicy Ci powiem że Przemowi to pojutrze już trzydziestka stuknie ;) Na następny raz jestem już umówiona z Gosią na parapetówe u nas :D A do Was na pewno też wpadniemy jak tylko wybierzemy się na zakupy do Poznania.

No pewnie, że mi się chciało i jeszcze mojemu A cały czas wykrzykiwałam... oooo zobacz też sami to.... też sami tamto ..... podziwialiśmy oboje hihi :D:D no i dalej kibicować na pewno będę.... no bo co to za przyjemność z budowania jak Ci ktoś obcy chatę urządza :D:D:D.... samemu trzeba ile się da ot co :D

• 2 weeks później...