Kendra 28.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dasz radę - co to takie gipsowanie w porównaniu z tym, ile już zrobiłaś Trzymam kciuki za wytrwałość. ps. Gratuluję kwoty - szczęka mi opadła, o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.11.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kwitko kazdy ma czasem wszystkiego dość, ale już naprawdę niewiele brakuje, trzymam kciukasy. Może jakiś jeden wieczór bez budowy za to np z kinem pozwoli na regenerację sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kwitko mi się tak "trochę ciągnęło od maja, bo już wtedy gdybym mogła spakowałabym się i przeprowadziła..no ale bez wody, kafelek itd jakoś nie da się na szczęście jakoś to zleciało i Wam zleci.. inaczej także jest jak dwoje coś robicie, ja siedziałam w domu z dziećmi i codziennie czekałam na męża aż wróci i opowie co dziś robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 04.12.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Bardzo fajny dziennik. Od frontu dach bez okien połaciowych - ekstra to wygląda Jesteście pozytywnym przykładem na to jak wiele może się udać! 3mam kciuki! pozdrowienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Kwitko!!!!! my również BAAARDZO, ale to BAAARDZO trzymamy kciuki, aby wystarczyło Wam sił na tej "ostatniej prostej":) pozdrawiam i ściskam, przekazując odrobinę pozytywnej energii od siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Kwitko co tak cicho u Was ? walczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dziękuję za kciukasy wszystkim. Gosia ta ostatnia prosta wydaje się najdłuższa. Ale najbliższy weekend mamy nie budowlany W planach zakupy i może niedzielnie wyskoczymy gdzieś odpocząć. Kendra walczę! Od kilku dni na budowie i z chorobą. Dopadło mnie paskudztwo i siły na docieranie zabrało Od wczoraj Przem mnie dzielnie zastępuję. Ja nawet zrobiłam zdjęcia, ale było ciemno i telefonem i nie nadają się do opublikowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.12.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Zdrowiej kochana szybciutko:hug: i oczywiście do końca się wylecz i nie chodź chora na budowę !! Przewieje, doprawi! Marsz do łóżeczka bo dużo sił potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Kwitko zdrówka dużo życzę!!!! kwota świetna i oby tak dalej!!!! trzymam mocno kciukasy za osiągnięcie wymarzonego celu co by nie było przyszłe święta spędzicie w swoim gniazdku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dziewczyny moja choroba jest paskudna i boląca ale jedną zaletę ma, już prawie dwa kilo schudłam A ja mam nadzieje już lato spędzać u siebie Ale jak wiadomo, nadzieja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.12.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.12.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 O, ja też życzę zdrowia. Ale straconych kilogramów zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.12.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ja już coraz zdrowsza, teraz muszę się postarać żeby waga została taka jak jest. Chociaż ciężko będzie po tygodniu nie jedzenia, mam ochotę pożreć wszystko Prócz mięsa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.12.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 wegetarianka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 10.12.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Tak, wegetarianka :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 O jak mi miło - to może założymy sobie oddzielny temat z przepisami, doświadczeniami - może ktoś jeszcze się znajdzie ? Taki poradnik jak przetrwać hihi - Przepraszam, że Ci zaśmiecam dziennik - już się poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 10.12.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kendra komentarze od tego są żeby je zaśmiecać Fajnie spotkać kogoś wege. A Ty w ogóle nie jesz mięsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Z mięsa tylko ryby. Nie lubię, brzydzę się mięsa, brzydko mi pachnie, otoczenie nie rozumie - oczy robi wielkie a potem się już wszyscy przyzwyczajają i jakoś to jest wędlin też nie tknę i owoców morza też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 10.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ja też długo po przejściu na wegetarianizm jadłam ryby. Ale z czasem też przestałam. Ja nie jem mięsa od 20 lat więc wszyscy mieli czas żeby się przyzwyczaić. Co do wątku z przepisami świetny pomysł, chętnie skorzystam, sama niestety nie za bardzo mam się czym dzielić bo... nie umie gotować (możecie się śmiać, proszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts