Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sami budujemy z162 - komentarze

Kwitko

Recommended Posts

Z mężami jest problem ;) W domu wszyscy już przyzwyczajeni, dla wszystkich zupełnie normalne są dwa obiady, na szczęście tata gotuje, a nie ja :) Przem szybko przyzwyczaił się do podstawowych zasad czyli osobna deska, półka w lodówce, zamrażalce itd. Zobaczymy czy do gotowania sobie mięsa też się szybko przyzwyczai bo ja mięsa nie dam rady ugotować.

ja po tygodniu bez miecha prawdopodobnie pozarl bym pierwsze napotkane zwierze ktora dalo by sie schwytac... az mnie ciarki przeszly na mysl ze moglbym dobrowolnie wyzec sie grilowanej karkowki albo szaszlyka... albo tatara... :)

• Odpowiedzi 881
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bura, ja jak chciałam schudnąć przy murowaniu to też nie szło. A wystarczy trochę strasu, choroba i od razu lecę.

Tomek całe szczęście że święta, będziesz mógł pohodować tłuszczyk żeby mieć na wiosnę co spalać :D

msdracula no naśmiecili :bash:

U nas też święta budowlane :lol2: Przem już od dawna się cieszył że wolne i trochę podciągnie gipsy. Obecnie kończymy k-g na poddaszu, takie duperelki które zostawiliśmy na potem (obrobić wyłaz, schody, rury) A potem do gipsowania wracamy bo poddasze jeszcze nie ruszone gipsowo :cry:

Kiedy będzie zima i śnieg po mojej stronie Wisły?

Edytowane przez Kwitko

Bura, ja jak chciałam schudnąć przy murowaniu to też nie szło. A wystarczy trochę strasu, choroba i od razu lecę.

Tomek całe szczęście że święta, będziesz mógł pohodować tłuszczyk żeby mieć na wiosnę co spalać :D

slabo to widze raczej:) te nadmiarowe 10 kg hodowalem przez 5 lat pracy za biorkiem :) tym bardziej ze planuje jeszcze w tym roku wyspawac schody...a jak beda schody to jakos tak razniej bedzie mi wziac sie za gore (latwiej bedzie wejsc niz po drabinie)

Kiedy będzie zima i śnieg po mojej stronie Wisły?

oby najwczesniej w 2014... nie wszyscy mamy juz dach nad glowa szanowna sasiadko :)