Kwitko 23.12.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 A dupa tam! U na też spadł śnieg, a teraz już deszcz kropi I to pewnie przez Twoją nadzieję Tomaszu, gorsza z Ciebie wiedźma niż ze mnie Znaczy lepsza bo Twoje czary lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 A dupa tam! U na też spadł śnieg, a teraz już deszcz kropi I to pewnie przez Twoją nadzieję Tomaszu, gorsza z Ciebie wiedźma niż ze mnie Znaczy lepsza bo Twoje czary lepsze skorumpowalem pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów.życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img28.imageshack.us/img28/8426/kartka1c.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 03.01.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Hej! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:) Mam pytanko: jak długo stawialiście stan surowy otwarty? Robiliście to podczas urlopu i popołudniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.01.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 plusultra ciężko mi powiedzieć jak długo, u nas dach trochę przedłużył. Chyba że chodzi Ci o same mury (z ławami, fundamentami, stropem, szczytami, kominami), bez ścianek działowych to zajęło nam prawie 5 miesięcy, głownie popołudniami, w weekendy (niedziele też) i Przem miał chyba 2 tyg urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 06.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Wszystko wygląda pięknie, podziwiam za zapał, determinację i zdolności. Ja na razie raczkuję w temacie budowy i będę na pewno częstym gościem Twojego dziennika. Pozdrawiam z sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.01.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Cześć Moniko!Oczywiście zapraszam do dziennika i służę radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kwitko gratuluję zamontowania tronu najważniejszy sprzęt jest czyli można mieszkać wyszedł bardzo estetycznie co teraz dłubiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.01.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 msdracula teraz tydzień luzu Przem wrócił do pracy, ma popołudniowe zmiany więc odpoczywamy od budowania. Znaczy on odpoczywa, ja zaczynam zakupy, a sporo jest do kupienia - wyposażenie łazienki (umywalki, prysznic, baterie) farba i panele do sypialni, meble kuchenne, kominek, materiał na schody i mnóstwo innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 msdracula teraz tydzień luzu Przem wrócił do pracy, ma popołudniowe zmiany więc odpoczywamy od budowania. Znaczy on odpoczywa, ja zaczynam zakupy, a sporo jest do kupienia - wyposażenie łazienki (umywalki, prysznic, baterie) farba i panele do sypialni, meble kuchenne, kominek, materiał na schody i mnóstwo innych rzeczy. co do wyposażenia łazienek polecam sklep internetowy lazienkaplus, z lubonia... dobre ceny, duży wybór i rewelacyjna obsługa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 no to trzymam kciuki aby emocje na zakupach nie poniosły ponad plan i założenia budżetowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.01.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Esiak bardzo dziękuję za namiary, zaraz przejrzę co mają. Kendra u nas to raczej nie ma obawy o przekroczenie budżetu. Jak nie ma co to się nie wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.01.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ależ teraz są takie atrakcyjne pakiety, raty0% i inne cuda a tak całkiem poważnie to widzę że bardzo racjonalnie podchodzisz do wszystkiego. ja jak nie mam to tez nie kupuję ale... czasem coś kupuję tańszego żeby coś innego kupić droższego albo rezygnuję z czegoś i wmawiam sobie że to nie jest dla mnie najważniejsze - i już uprawiam sobie swoją filozofię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.01.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Kendra najważniejsze to żeby szczęśliwym być, nawet jak trzeba sobie coś wmawiać i filozofie uprawiać Ja na szczęście nie przywiązuje wagi do rzeczy typu umywalka, zlew, lodówka. To ma spełniać swoją rolę i tyle, i nie wydam ani grosza więcej niż jest to konieczne. Niestety nie do wszystkich spraw podchodzę tak racjonalnie Wystarczy mi powiedzieć jedziemy w góry, do Egiptu, Chorwacji itp. Ostatni grosz wydam i migiem jestem gotowa do jazdy. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Kwitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 09.01.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Niestety nie do wszystkich spraw podchodzę tak racjonalnie Wystarczy mi powiedzieć jedziemy w góry, do Egiptu, Chorwacji itp. Ostatni grosz wydam i migiem jestem gotowa do jazdy. Och jak ja dobrze znam tę chorobę ! Wystarczy rzucić hasło jedziemy w górki i już grzeję silnik. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez krzysztof5426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 mam dokładnie to samo. uwielbiam wyjazdy i podróże. a spać mogłabym na materacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 09.01.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jak fajnie że takich jak ja jest więcej Co prawda z wyjazdów pod namiot już wyrosłam ale kiedyś bardzo lubiłam. Teraz też luksusowe hotele nie są mi po drodze. Na wrzesień tak po cichu planuję Turcję..... Polecicie coś? A na wiosnę jak czas pozwoli zabierzemy rodziców w góry, to taki nasz sposób na tanie wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Z Turcji to polecam zwidzenie Istambułu. Można się szarpnąć na rejs Bosforem - trochę kosztuje ale to jest coś niesamowitego a nie pomyślałam -lubisz zwiedzać czy leniuchować ?? nie każdy lubi takie wędrówki po mieście w skwarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts