Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sami budujemy z162 - komentarze

Kwitko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 881
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jesteście jak czołgi :) Koza super! Taka bardzo bardzo.

A w temacie sklepów stacjonarnych i internetowych też przekonuję się, że w mojej mieścinie najtaniej.

Chociaż żaluzje znalazłam 60 km ode mnie - 1500 zł taniej niż w moim mieście - co przy małym mieszkaniu jest ogromną różnicą.

Za to sprzęt AGD zamówiłam tu i wytargowałam rabat, wniesienie do domu i podłączenie. Z małymi sklepami łatwiej się dogadać a i zamówić da się prawie wszystko.

Witaj domanki!

Mi też się koza podobała ale d....pa. Przemowi się bardzo nie podobała i będzie robił kominek :( A niech ma :D

My bardzo dużo kupowaliśmy przez internet i tak się przyzwyczaiłam że tam najtaniej, dlatego byłam tak zaskoczona że w sklepiku taniej.

A Ty już sprzęt AGD kupujesz..... zerknę do Ciebie, byłam kiedyś ale chyba dawno bo o sprzęcie nic nie czytałam.

Pozdrawiam

Kamila, Mychadita przyjrzałam się tej szarej kuchni która mi się podobała i tak jakoś się zniechęciłam zwłaszcza że z szafką narożnikową i dodatkowym blatem na szafce zlewozmywakowej wyszło 2700 zł.

Zdecydowałam się na kuchnie kam duo. Wygląd wiadomo taki zwyczajny ale wykonanie i jakość wydawała mi się lepsza i cena niższa o 1000 zł więc wybór był raczej oczywisty :D

Jak tylko przyjedzie i skręcimy dodam zdjęcia.

Też jestem bardzo ciekawa, już nie mogę się doczekać, tylko najpierw trzeba kuchnie trochę ogarnąć :(

Gosia ależ nic się nie stało, przyzwyczajona jestem że co chwile ktoś mi bazgra po dzienniku ;)

RD2011 łazienka jeszcze nie skończona bo fugi nie mieliśmy. W okolicy nigdzie nie było czerwonej fugi, ceglana tak, czerwona nie :mad: No i musieliśmy się do Poznania wybrać :lol2: z czego bardzo się cieszę. Fugę udało się zdobyć więc w sobotę zabiorę się za łazienkę, a kiedy Przem będzie ją kończył nie wiem, nie opowiedział mi się :sick:

A kominek to jeszcze nie wiadomo, znaczy ja już trochę wiem, teraz muszę przekazać wiedzę "wykonawcy" i zobaczymy co on na to.

Obecnie obniżamy sufit na klatce schodowej i obudowujemy dwuteownik w salonie.

msdracula ostatnio musiałam sporo czasu poświęcić pracy niebudowlanej więc na wpisy brakło czasu.

A kryzys wykończeniowy mamy cały czas ;) Jesteśmy już naprawdę mocno zmęczeni, wszystko zaczyna denerwować, mi już przestaje zależeć na czymkolwiek nawet specjalnie fugą w łazience się nie przejęłam - wyszła brzydka, trudno będzie brzydka.

Wcale wam nie zazdroszczę tego ocieplania ;)

Witam

Jesteście niesamowici :) Gratuluje pięknego domku :) czytam forum od dawna i zawsze zadziwiały mnie negatywne komentarze do ludzi którzy pytali o " czy można wybudować dom za 200 tys zł " a tu proszę jaka niespodzianka , jesteście żywym tego przykładem że jak się chce to można:) Ja jestem dopiero na początku drogi do własnego gniazdka, wybraliśmy projekt biura Archon Miniaturka N . Mam nadzieje że mnie również uda się zamknąć w kwocie 200 tyś :)

Życzę szybkiego zakończenia budowy i miłego wygrzewania się przy kominku......mój maż stawia koze zamiast kominka :)

Pozdrawiam serdecznie