bury_kocur 12.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Już znalazłam - to MSU taka świntucha jednak Przepraszam za podejrzenie, Kwitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 13.02.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 bury_kocur ze mnie taką świntuchę zrobić Ale dobrze że sprawa wyjaśniona, a instrukcja odnaleziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 13.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 jesteście jak czołgi Koza super! Taka bardzo bardzo. A w temacie sklepów stacjonarnych i internetowych też przekonuję się, że w mojej mieścinie najtaniej. Chociaż żaluzje znalazłam 60 km ode mnie - 1500 zł taniej niż w moim mieście - co przy małym mieszkaniu jest ogromną różnicą. Za to sprzęt AGD zamówiłam tu i wytargowałam rabat, wniesienie do domu i podłączenie. Z małymi sklepami łatwiej się dogadać a i zamówić da się prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 14.02.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witaj domanki! Mi też się koza podobała ale d....pa. Przemowi się bardzo nie podobała i będzie robił kominek A niech ma My bardzo dużo kupowaliśmy przez internet i tak się przyzwyczaiłam że tam najtaniej, dlatego byłam tak zaskoczona że w sklepiku taniej. A Ty już sprzęt AGD kupujesz..... zerknę do Ciebie, byłam kiedyś ale chyba dawno bo o sprzęcie nic nie czytałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 przyzwyczaisz się do kominka - jest to takie miejsce w domu gdzie jest cieplutko, milutko - i jak kto lubi ( ja nie ) romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 14.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Kwitko do sprzętu jeszcze kilka dni zostało Zamówiłam tydzień temu, żeby nie było wtopy jak ze wszystkim. Pod koniec miesiąca przywiozą dopiero. To samo z farbami, klejami, gruntami- w lokalnych sklepikach- nie sieciowych- najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 16.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jaką kuchnię zamówiłaś? poka, poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 16.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja teź z niecierpliwością czekam na Waszą kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.02.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kamila, Mychadita przyjrzałam się tej szarej kuchni która mi się podobała i tak jakoś się zniechęciłam zwłaszcza że z szafką narożnikową i dodatkowym blatem na szafce zlewozmywakowej wyszło 2700 zł. Zdecydowałam się na kuchnie kam duo. Wygląd wiadomo taki zwyczajny ale wykonanie i jakość wydawała mi się lepsza i cena niższa o 1000 zł więc wybór był raczej oczywisty Jak tylko przyjedzie i skręcimy dodam zdjęcia. Też jestem bardzo ciekawa, już nie mogę się doczekać, tylko najpierw trzeba kuchnie trochę ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.02.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 no to pięknie!! zakupy porobione, kolejne w planach oj nie mogę się doczekać zdjęć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 19.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kwitko: przez pomyłkę skomentowałam w dzienniku, ale już wywaliłam swój post;) ja rownież nie moge doczekać się zdjęć kuchni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Kwitko ! Też czekam na Twoja kuchnię a i w ogóle na Wasze dalsze osiągnięcia ! A czy już łazienka ma już dalszy etap - końcowy ? Kominek z czego będzie M wykonywał ? Ja też cały czas myślę , by w przyszłości postawić piecyk -kozę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Gosia ależ nic się nie stało, przyzwyczajona jestem że co chwile ktoś mi bazgra po dzienniku RD2011 łazienka jeszcze nie skończona bo fugi nie mieliśmy. W okolicy nigdzie nie było czerwonej fugi, ceglana tak, czerwona nie No i musieliśmy się do Poznania wybrać z czego bardzo się cieszę. Fugę udało się zdobyć więc w sobotę zabiorę się za łazienkę, a kiedy Przem będzie ją kończył nie wiem, nie opowiedział mi się A kominek to jeszcze nie wiadomo, znaczy ja już trochę wiem, teraz muszę przekazać wiedzę "wykonawcy" i zobaczymy co on na to. Obecnie obniżamy sufit na klatce schodowej i obudowujemy dwuteownik w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.02.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Kwitko ! No to fajnie - czyli prace idą w swoim tempie do przodu ! Zawsze zaglądam i trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 21.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 I ja się nieśmiało z kotłownią przypominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.02.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 no wreszcie wpis, bo już myślałam, że jakiś kryzys wykończeniowy was dopadł małymi kroczkami do przodu jak się robi samemu, zwłaszcza na tym etapie efekty nie są spektakularne niestety...my nadal dłubiemy ocieplenie poddasza i ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.02.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 msdracula ostatnio musiałam sporo czasu poświęcić pracy niebudowlanej więc na wpisy brakło czasu. A kryzys wykończeniowy mamy cały czas Jesteśmy już naprawdę mocno zmęczeni, wszystko zaczyna denerwować, mi już przestaje zależeć na czymkolwiek nawet specjalnie fugą w łazience się nie przejęłam - wyszła brzydka, trudno będzie brzydka. Wcale wam nie zazdroszczę tego ocieplania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 he he my sobie też nie..ale pocieszam się że wkrótce będzie stan deweloperski Kwitko jeszcze trochę iwyłożycie kopytka w salonie przed tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota7602 28.02.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam Jesteście niesamowici Gratuluje pięknego domku czytam forum od dawna i zawsze zadziwiały mnie negatywne komentarze do ludzi którzy pytali o " czy można wybudować dom za 200 tys zł " a tu proszę jaka niespodzianka , jesteście żywym tego przykładem że jak się chce to można:) Ja jestem dopiero na początku drogi do własnego gniazdka, wybraliśmy projekt biura Archon Miniaturka N . Mam nadzieje że mnie również uda się zamknąć w kwocie 200 tyś Życzę szybkiego zakończenia budowy i miłego wygrzewania się przy kominku......mój maż stawia koze zamiast kominka Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.03.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kwitko głowa do góry!! jescze troszkę pracy!! najgorsze już za Wami, już to przeszliście domek będzie piękny i będzie Wam dawał ogromną satysfakcję! wytrzymasz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts