Gosia_A 25.03.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dzień dobry, dzień dobry:) Czekamy na nowe zdjęcia, Kwitko:) przyłączam się do wywoływania wiosny:wiggle: moje pomidorki koktajlowe proszą o więcej słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 26.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Kwitko co tu tak cicho, dawaj jakieś foty, bo niedosyt czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Kwitko a ja z życzeniami świątecznymi wpadam !! Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt! Smacznego jajka ( i żeby do żurku Ci nikt kiełbasy nie wrzucił ) i mokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY ARCTICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 29.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kwitko ! Składam Wam życzenia zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy ! Jak najszybciej i najlepiej skończenia prac budowlanych ! I zamieszkania w wymarzonym DOMKU ! Życzy Danuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 29.03.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kochani przepraszam! Przytłoczył mnie natłok obowiązków. Żeby jakoś dać radę musiałam z niektórych przyjemności zrezygnować, teraz mam same obowiązki Postaram się nadrobić wszelkie zaległości dziennikowe (moje i Wasze) w najbliższej przyszłości. Dziękuję za życzenia, i również życzę wesołych, spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 30.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 W dniu Wielkanocy życzę Wam mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego. oraz zrealizowania planów przeprowadzkowych Wojtek z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 07.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witajcie, Chwilę mnie u Was nie było, a widzę że jest co oglądać. I przyłączę się do wywoływanie wiosny. Teraz to już musi przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 08.04.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kwitko nie rozpieszczasz nas ostatnio niusami z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 09.04.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Moniko jakby doba miała chociaż 40 godzin, a ja tak 2 razy więcej sił to pisałabym i pisała Dłubiemy powoli choć czasu na budowanie coraz mniej za to coraz więcej zajęć w pracy zawodowej, a Przem to już w ogóle wolnego nie ma Przeprowadzka raczej na koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Byliscie w Poznaniu i nawet nie daliscie cynka... uuuu... minus masz jak stad do Gwadelupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 10.04.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Wybacz, obiecuję poprawę Jak pojedziemy następnym razem to u Was już będzie co oglądać, dach pewnie będzie skończony, okna wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ooo, niektórzy wrócili z zaświatów:cool:Może warto trochę spuścić z tempa. Tydzień w jedną czy drugą stronę nie zrobi różnicy. Szkoda niepotrzebnie zarzynać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 wow, to juz pakowanie chyba rozpoczete gratuluję serdecznie, fajna kuchnia wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Kwitko !! cieszę się razem z Wami i wciąż, za każdym razem gdy otwieram Twój dziennik - ogromnie podziwiam!!! jesteście niesamowicie dzielni !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jejku jak fajnie.. emocje pewnie sięgają zenitu.. mocno trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 29.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No jesteś usprawiedliwiona, bo widać, że kawał dobrej pracy odwaliliście Jest co oglądać. Oczywiście czekamy na więcej fotek, bo mi zawsze mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 02.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Bardzo proszę o podliczenie:) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts