msdracula 05.05.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Kwitko widzę dzieje się nieźle!!!! kuchnia prezentuje się bardzo dobrze, fajnie to rozplanowaliście no i przeprowadzka już pewnie wielkimi krokami się zbliża czy może już część rzeczy przewozicie? życzę powodzenia, bo pewnie sama końcówka jest bardzo wyczerpująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.05.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 kciuki trzymam coraz mocniej już widać metę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 14.05.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kwitko no to czekamy już na finał i na zdjęcia z parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.05.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Bardzo się cieszę że jesteście i dziękuję za wszystkie komentarze. Postaram się być częściej na forum i zaglądać do Was bo strasznie jestem ciekawa jak wasze budowy/domy..Ostatnio dostaje sporo wiadomości z zapytaniem o koszty, obiecuję niedługo zabiorę się za podliczenia. Wydaje mi się że jeszcze nie przekroczyliśmy 150 tys. ale okaże się jak policzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Kwitko, pięknie jest. Macie jeszcze siły? Bardzo podoba mi się kanapa, możesz na pisać skąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.05.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nita sił nie mamy już w ogóle Kanapa jest super wygodna i dlatego ją kupiliśmy. Nie pamiętam skąd jest, znaleźliśmy ją w naszym wiejskim meblowym ale na allegro też jest dostępna. Sprawdzę i napiszę co to za firma, kosztowała 1950 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Kwitko plytki w salonie skad braliscie? Pamietam ze gdzies dalego jechaliscie po nie, ale bylo warto. Czy dobrze widze ze to takie "panelopodobne" z wzorem drewna? Ilekosztowaly (moze byc na priva jesli chcesz:)) A tak wogole to nas zaniedbujesz.. Ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Zaniedbuje ale trzeba ją rozgrzeszyć bo ciężko pracuje i jakie efekty tego są :) Pięknie się u Ciebie robi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 23.05.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Pięknie to mało powiedziane - obłędna kanapa i zestwik salonowy śliczny Schody pierwsza klasa, teść zdolny - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.05.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dzięki dziewczyny Dzisiaj niestety mieliśmy wolne bo... dopadły nas MESZKI Musimy trochę poczekać, aż opuchlizna zejdzie. Ze mną nie jest jeszcze tak źle, Przem niestety musiał odwiedzić lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 23.05.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Kwitko! Moja ulubiona czarownico forumowa! Ależ pięknie macie w domu! Bardzo współczuję ataku meszek. Dzień wolny się Wam należał, ale lepszy byłby bez swędzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.05.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 bowess pięknie to dopiero będzie, mam nadzieję Cieszę się że Ci się podoba i dziękuję za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 26.05.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Kwitko! ale ślicznie się u Was zrobiło, no a koszty mnie powalają!!! my-poznaniacy (no Antoś to przyjezdny, ale zawsze-od kilkunastu lat już w Wielkopolsce), ale takiego wyniku to chyba nie damy rady osiągnąć...chociaż cały czas wierzę, że w 200 tys. się zmieścimy (mam nadzieję nawet na mniej, ale nie wiem, czy w naszym przypadku jest to realne...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 26.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Hej! Piękny wynik finansowy! gratulacje! A domek prześliczny,,.. mam pytanko: ile kosztowała konstrukcja stalowa schodów? jakich jest wymiarów profil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.05.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 jesteście MISZCZE gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 27.05.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Miszcze nad Miszczami Milordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.05.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kwitko domek prezentuje się naprawdę świetnie! a kanapa też mi wpadła w oko, coś podobnego chcę u siebie koszty baaaardzo fajne nasze też pocieszające. mieszkacie już? ja bym chyba nie wytrzymała, nawet jakby neta miało nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 27.05.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kwitko bez neta to chyba się nie wprowadzi (prędzej bez stołu ) jak by miała z forum korzystać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 27.05.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kendra dokładnie, stołu jeszcze nie mam ale internet już jest msdracula jeszcze nie mieszkamy, chcemy przeprowadzić się na spokojnie więc czekamy do czwartku, tego czwartku nita83 dziękuję plusultra stal na konstrukcję kosztowała 350 zł, profil 80x40 mm, do tego farba 40 zł i trochę elektrod do spawania, a i śruby do przymocowania chyba 20 czy 30 zł. Gosia z zapałem Tomka to Wy jeszcze lepszy wynik osiągniecie Trzymam kciuki za Twoje egzaminy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.05.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Kwitko no to już tuż tuż ale czad spakowani? a poddasze też już zrobiliście? bo nie było zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts