bury_kocur 01.06.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Nadejszła wiekopomna chwila! Gratuluję przeprowadzki z całego serca, kibicowałam Wam od kiedy zaczęłam czytać dziennik Macie dach nad głową, macie siebie - macie wszystko. Cała reszta jest tylko dodatkiem - a urządzanie domu po trochę bardziej cieszy niż kompletny wystrój od razu. Wszystkiego dobrego w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.06.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Kochani, dziękuję za miłe słowa i gratulację. Niedługo postaram się dodać jakieś zdjęcia. Dziś miały być szafy, nie ma Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będą bo jak na razie duża część rzeczy została u rodziców więc biegam po bluzkę, buty, dokumenty. Plan na najbliższe tygodnie: kostka na tarasie, ogrodzenie przynajmniej od frontu, płytki na ganku, a potem to już poddasze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Oooo kostka na tarasie będzie.. my już ponad pół roku mieszkamy a kostki ani widu ani słychu.. taras na razie w piasku.. o górze nie wspomnę.. wypadałoby przed sezonem grzewczym położyć wszystkie podłogi i wykończyć tą górę.. Fajowo już mieszkać prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 02.06.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 02.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 I ja się dołączam do gratulacji. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 zazdraszczam ( oczywiście tak pozytywnie) cieszę się razem z Wami !! napawacie mnie olbrzymim optymizmem tak lubię tu do Was zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 W takim razie najlepszego na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.06.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Pewien etap za Wami. Czas na dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.06.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 daj się im nacieszyć spokojem zresztą jeszcze dużo pracy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 03.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Przyłączam się do frakcji dzieciowej tyle niewykorzystanej powierzchni... toż to ponadnormatywna chałupa, panie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 03.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To co ? Życzymy SIEDMIORACZKÓW ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 03.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nie popadajmy w skrajności Ale życzymy, żeby nadprogramowe pokoje nie stały za długo puste (i nie chodzi o to, żeby sprowadziła się na stałe teściowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.06.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 no co Wy! Jak ja bym z brzuchem miała poddasze gipsować? Albo ogrodzenie robić? Na razie w planach jest PIES albo psica, zobaczymy. A wiecie co, niemoc mnie ogarnęła straszna, resztkami sił schody malowałam, a teraz umycie podłogi wydaje mi się nie lada wyczynem. Przejdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 03.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Przejdzie. Oj tam, oj tam - do dziewiątego miesiąca byś chyba wygipsowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.06.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wyobrażam sobie miny lekarzy na porodówce - przepraszam za strój, gipsowałam ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 03.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 oooooooo wow woow wooow!!!!!! GRATULACJE WIELGACHNE! WOOOOOOOW:) ALE SUPER! zazdroszczę-a jak... pies/psica...super, ale syn/córka również niczego sobie... a w domu i ogrodzie zawsze będzie coś do zrobienia... a propos: jak tam ogródek?planujesz coś Kwitko urządzić/zasadzić w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 no co Wy! Jak ja bym z brzuchem miała poddasze gipsować? Albo ogrodzenie robić? no jak to jak? oczywiscie ze ostroznie i ciut wolniej PS. zdecydowanie zyczymy siedmioraczkow bo niby jak sobie inaczej wyobrazacie nasze emerytury zaczas jakis... ktos musi na nie pracowac, a zeby mial kto pracowac kwitko musi popracowac nad tym juz teraz tak wiec trzymamy kciuki i czekamy na raport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.06.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Kwitko gipsuj spokojnie - i na dzieci kiedyś przyjdzie czas - nie muszą akurat one na emeryturę Tomka pracować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 04.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 .... tak wiec trzymamy kciuki i czekamy na raport Oczywiście ze zdjęciami, jak to się odbywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 i podliczeniem kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts