Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sami budujemy z162 - komentarze

Kwitko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 881
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję przeprowadzki :DDD

Dom nabiera już kolorów i sprzętów, robi się coraz przutulniej i tak domowo :)

Szafy eleganckie wyszły i widać, że sa bardzo pojemne. Jaka jest ich głębokość?

Super Wam poszło :)

Czy ja dobrze widze, że planujesz jadalnię koło okna tarasowego? Nie za daleko nosić posiłki z kuchni? Nie lepiej zlokalizować stół bliżej kuchni, chyba że masz inną koncepcję :)

Pozdrawiam :)

Monika, Nita, będą zdjęcia, będą jak tylko będzie co pokazywać. Jak na razie wszystko zagracone, wielu rzeczy brakuje.

Kamila no nie strasz mnie z tym poddaszem ;) Mam nadzieje że nie będziemy się tak ociągać. A za Was trzymam kciuki żebyście szybko się uwinęli.

letniowoc szafy są głębokie na 60 cm (korytarz) i 55 cm (przedsionek). Tak jadalnia jest przy oknie tarasowym, ale spokojnie salon jest tak niewielki że nie zmęczę sie chodzeniem ;)

Dziewczyny więc ja postaram się skończyć wszystko przed pojawieniem się pomocników :D

Gosia szarości rzeczywiście jest sporo, tak chyba poszłam na łatwizne i wybierając coś kupuje białe albo szare :) Nie mam problemów z wyborem i wiem że będzie do siebie pasować. Nawet ostatnio kupując wazon Przem pyta się jaki kolor, odpowiadam - biały jest? Nie. To weź szary . A w domu sobie myślę że kurcze chociaż ten wazom mógłby być inny. I zapowiedziałam już sobie, teraz zapowiadam wszem i wobec że na poddaszu nic szarego nie będzie :no: