krzysztof5426 04.06.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Oczywiście ze zdjęciami, jak to się odbywało Ci siedmioraczkowie ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 04.06.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to może 2 psiaki albo dwie psice na początek Od czegoś trzeba zacząć Miłego pomieszkiwania i spokojnego wykańczania reszty pozostałości budowlanych. Jak Ja wam też zazdroszczę. A Tomka nie słuchajcie on tak z przekory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 04.06.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ale macie poczucie humoru. No tych siedmioro jakoś przeżyje, koś się musi poświęcić żeby Tomek miał dobrze na starość Ale raportu ze zdjęciami nie będzie, o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 05.06.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ogromne gratulacje!!! Cieszę się razem z wami. U nas to jeszcze... hohoho... A dzieci - jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.06.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 jak dziennik to i zdjęcia musza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.06.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ale to dziennik jak zrobić dom, nie dzieci No chyba że nazwę zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.06.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dom to i budynek i rodzina i to i to się buduje więc mi tam pasuje tematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 07.06.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Kwitko życzę teraz Wam dziecinki, bo ja osobiście uważam, że mój syn dla mnie był największym darem i jest moim szczęściem, więc do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 10.06.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Kwitko z całego serca gratuluję!!!! jak się mieszka, pisz coś więcej jak będzie kostka jeszcze i ogrodzenie to super! u nas na zimę zostanie poddasze, a przed domem to już na wiosnę powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 10.06.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 msdracula dziękuję za gratulację. My też poddasze zostawiamy na jesień/zimę. Może jeszcze dziś dodam jakieś zdjęcia bo od soboty mamy szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 10.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jak pięknie to wszystko już wygląda u Was Można oglądać i oglądać. Ciągle czuję niedosyt zdjęciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 mi też zdjęć ciągle mało adrenalina po przeprowadzce ciągle aktywna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 11.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kwitko my zostawialiśmy poddasze na wiosnę.. już jest wnet lato i do zimy nie wiem czy się wyrobimy mam nadzieję, że jednak uda się przed zimą na górze zamieszkać.. Gratulacje szaf.. fajniutkie.. i salon już nabiera efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 11.06.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Gratuluję przeprowadzki :DDD Dom nabiera już kolorów i sprzętów, robi się coraz przutulniej i tak domowo Szafy eleganckie wyszły i widać, że sa bardzo pojemne. Jaka jest ich głębokość? Super Wam poszło Czy ja dobrze widze, że planujesz jadalnię koło okna tarasowego? Nie za daleko nosić posiłki z kuchni? Nie lepiej zlokalizować stół bliżej kuchni, chyba że masz inną koncepcję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 11.06.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Monika, Nita, będą zdjęcia, będą jak tylko będzie co pokazywać. Jak na razie wszystko zagracone, wielu rzeczy brakuje. Kamila no nie strasz mnie z tym poddaszem Mam nadzieje że nie będziemy się tak ociągać. A za Was trzymam kciuki żebyście szybko się uwinęli. letniowoc szafy są głębokie na 60 cm (korytarz) i 55 cm (przedsionek). Tak jadalnia jest przy oknie tarasowym, ale spokojnie salon jest tak niewielki że nie zmęczę sie chodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 11.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kwitko pocieszę Cię.. Wy szybciej poddasze zrobicie od nas zapewne.. nam pomagają jeszcze dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 13.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kamila i Marcin a wiemy, że dzieci pomagają najbardziej... Tylko jakoś ta praca z nimi się wydłuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 13.06.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Monika.. widziałam u Ciebie zdjęcia (fajny pomocnik).. a wiesz z dziećmi jak to z dziećmi muszą po nas rodzicach poprawiać i dlatego to tak się schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 20.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ślicznie u Was, Kwitko!!! i widzę moje ulubione szarości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.06.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dziewczyny więc ja postaram się skończyć wszystko przed pojawieniem się pomocników Gosia szarości rzeczywiście jest sporo, tak chyba poszłam na łatwizne i wybierając coś kupuje białe albo szare Nie mam problemów z wyborem i wiem że będzie do siebie pasować. Nawet ostatnio kupując wazon Przem pyta się jaki kolor, odpowiadam - biały jest? Nie. To weź szary . A w domu sobie myślę że kurcze chociaż ten wazom mógłby być inny. I zapowiedziałam już sobie, teraz zapowiadam wszem i wobec że na poddaszu nic szarego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts