Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sami budujemy z162 - komentarze

Kwitko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 881
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Kwitko jak już domowo się zrobiło u Ciebie, a powiedź mi czy już przyzwyczaiłaś się i nie mówisz, że idziesz "na budowę", tylko "do domu" :rolleyes:

No i gratuluję nowego członka rodziny, dobrzy z Was ludzie, a pewnie braliście ze schroniska w Kata....? No niech się psinka jeszcze nażyje w dobrych warunkach.

Kwitko u nas robią podmurówkę i liczę, że za jakieś 2-3 tygodnie będzie pod dachem. A co do reszty to plany się zmieniają z prędkością światła, bo w grudniu pojedziemy chyba do UK do szwagra na święta, więc może nas to trochę zrujnować finansowo oczywiście kosztem okien lub dachówki :( Ale nie wyobrażam sobie świąt bez moich chrześniaczek, więc innej rady nie ma :yes:

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj Kwitko:)

Jest na 4 stronie czytania Twojego dziennika budowy.

Nie wiem od czego mam zacząc ...może od początku.

Jestem pod wrazeniem ...ogromnym wrażeniem....że tak młodzi ludzie(sądząc po fotkach) jak wy sami budujecie swój wymarzony domek...szacun...

Pisałaś na dzienniku że zapomnieliście zrobić dziury na kanalizacje w fundamencie...jak czytałam od razu pomyślałam zupełnie jak my;p he he

Następnie wczytałam się w Twoje przeboje z dekarzami..u Nas było tak samo ...z tym że my zostaliśmy przy wybranych niby Majstrach z tego powodu że była zapłacona zaliczka i nie chcieli nam zwrócic jej. Ale nerwy miałam takie że szok...ciężko to opisać....Byliśmy umówieni na połowę lipca z Nimi a przyszłi na początku sierpnia. Postawili szkielet i tyle ich było widać....dzwoniłam, prosiłam ...nic nie pomagało. Potem przyszli pod koniec sierpnia położyli folie i znowu "do widzenia". Aż nareszcie przyszli w połowie września i zrobili dach...ale nikomu ich nie polecę...takie partacze, nie dotrzymują słowa...itp...

Domek macie piękny...wracam do "lektury" waszego dziennika....

:bye:

• 4 weeks później...