Kwitko 04.10.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kendra, no nawet nie wiem co powiedzieć Wrzucę zdjęcia ale kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 09.10.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dołączam się do próśb błagalnych o zdjęcia ) ale macie się już super- mimo że coś jest ciągle do zrobienia to macie już SWÓJ dom:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.10.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Kwitko rozgrzeszam ze wszystkiego wiem, że macie duuzo pracy - przyjdzie zima to i może troche odpoczniecie i bedzie czas na fotki pieska macie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 18.10.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Kendra jakbyś zgadła, mamy sunie w dzienniku zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 22.10.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kwitko jak już domowo się zrobiło u Ciebie, a powiedź mi czy już przyzwyczaiłaś się i nie mówisz, że idziesz "na budowę", tylko "do domu" No i gratuluję nowego członka rodziny, dobrzy z Was ludzie, a pewnie braliście ze schroniska w Kata....? No niech się psinka jeszcze nażyje w dobrych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 22.10.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kendra dziękuję za odwiedziny, bardzo szybko się przyzwyczailiśmy, tylko że jak idziemy do rodziców to też mówimy że idziemy do domu ale już coraz rzadziej. Pieska (a raczej diablice) wzieliśmy właśnie z tego schroniska. A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 23.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kwitko u nas robią podmurówkę i liczę, że za jakieś 2-3 tygodnie będzie pod dachem. A co do reszty to plany się zmieniają z prędkością światła, bo w grudniu pojedziemy chyba do UK do szwagra na święta, więc może nas to trochę zrujnować finansowo oczywiście kosztem okien lub dachówki Ale nie wyobrażam sobie świąt bez moich chrześniaczek, więc innej rady nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 29.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam, Gratuluje domu. Sam bardzo powaznie rozwazam wybor tego projektu i mam pytanie. Czy wysokosc parteru podloga-sufit 265cm to nie jest za nisko ? Ja bym chciał tak 275cm.Jesli bylo o tym to przepraszam, ale ja nie czytalem. Zona czytala ale sobie nie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Przepraszam,ze w dzienniku zadałam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 20.12.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Kwitko czy Ty nie robiłaś dziś z mężem zakupów w Galerii Słupeckiej? Bo chyba Was widziałam, ale bałam się zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.12.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Byliśmy przez moment około 15.00 Czyli to nas widziałaś czy nie nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 26.12.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 To tak I poznałam Przema bardziej niż Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 wszystkie postepy są ważne, brawa za wytrwałość. Fajne pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 06.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Kwitko jesteście pracowici jak mrówki Pięknie się robi i góra prawie skończona, powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 hej Kwitko! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! gratuluję wykonania kolejnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witaj Kwitko:) Jest na 4 stronie czytania Twojego dziennika budowy. Nie wiem od czego mam zacząc ...może od początku. Jestem pod wrazeniem ...ogromnym wrażeniem....że tak młodzi ludzie(sądząc po fotkach) jak wy sami budujecie swój wymarzony domek...szacun... Pisałaś na dzienniku że zapomnieliście zrobić dziury na kanalizacje w fundamencie...jak czytałam od razu pomyślałam zupełnie jak my;p he he Następnie wczytałam się w Twoje przeboje z dekarzami..u Nas było tak samo ...z tym że my zostaliśmy przy wybranych niby Majstrach z tego powodu że była zapłacona zaliczka i nie chcieli nam zwrócic jej. Ale nerwy miałam takie że szok...ciężko to opisać....Byliśmy umówieni na połowę lipca z Nimi a przyszłi na początku sierpnia. Postawili szkielet i tyle ich było widać....dzwoniłam, prosiłam ...nic nie pomagało. Potem przyszli pod koniec sierpnia położyli folie i znowu "do widzenia". Aż nareszcie przyszli w połowie września i zrobili dach...ale nikomu ich nie polecę...takie partacze, nie dotrzymują słowa...itp... Domek macie piękny...wracam do "lektury" waszego dziennika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.01.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 o dziennik pochłania do reszty. tak się cieszę że Kwitko go prowadziła ja jeszcze przed dachem.. a już się boję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.01.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pochłania ...i to bardzo...he heJestem na etapie hydrauliki...w czytaniu i w robieniu u siebie;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 12.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kwitko hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 12.02.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Hop hop Moniko Jestem. A jak tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts