Kamila i Marcin 23.12.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2011/11/choinkas1.gif Kiedy gwiazdka zabłyśnie na niebie każdy złoży życzenia od siebie, łamiąc się opłatkiem nawzajem każdy wtedy ciepło podaje. Tak prosto do serca słowami ze świątecznymi życzeniami. I siadamy do stołu wokoło kolędy śpiewamy wesoło, choinka migocze lampkami przybrana kolorowymi bombkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 23.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.allegaleria.pl/images/2zitt3hx2ddsfm7fywkb.jpgSerdecznych spotkań rodzinnych,pukania do drzwi,przyjaznych twarzy,dużo radości,serdecznych objęć, pocałunków,szczęśliwych wspomnień,aby Święta były właśnie tym,czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,światłem w mroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Niech to będą fajne Święta, a przy okazji bardzo szczęśliwy Nowy Rok. http://img710.imageshack.us/img710/3848/231220111738.jpg Prezent do odebrania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1111 30.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam, Widziałem Wasze szczegółowe koszty - robią wrażenie. Oczywiście na duuuży plus. Też bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 02.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 nooo widzę że korzystacie z pogody i tak trzymać cieszę że w końcu udało wam się zakończyć przygodę z dachem - mamy nadzieję że jesteście zadowoleni z efektu końcowego no i drugiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.01.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo jesteśmy zadowoleni. Ta druga firma naprawdę dobra. Teraz wiemy że warto brać ekipy z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 03.01.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Kwitko, dlaczego nie mogą być wszystkie ściany na poddaszu z porothermu? Ze względu na nieliniowość ze ścianami na parterze? P.S. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.01.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ze względu na wytrzymałość stropu. Żeby mogła być ścianka ciężka (porotherm) muszą być pod nią podwójne belki stropowe, my nie wszędzie je daliśmy bo do końca nie wiedzieliśmy czy czegoś nie pozmieniamy na poddaszu. No i dzisiaj się dowiedzieliśmy że porotherm 12 wyjdzie drożej więc większość ścianek będziemy robić z soletu. A i tak za materiał zapłacimy ponad 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek86 07.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam Po drodze do Poznania weszliśmy pooglądać meble w Swarzędzu. I powiem Wam że lepiej tego nie robić jadąc do Ikei Piękne są, a ceny to już zupełnie powalające. Jak tak się naoglądałam tych ekskluzywnych kanap za kilkanaście tysięcy to w Ikei już nic mi się nie podobało ] Cóż poradzić, w końcu Swarzędz to miasto stolarzy Co do cen to jeżeli patrzyłaś za meblami w CH ETC to faktycznie ceny mogą przyprawić o ból głowy Choć są sklepy, gdzie sprzedają meble w niezbyt wygórowanych cenach, ale wiadomo, że design nie każdemu musi odpowiadać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.01.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 W ETC oglądaliśmy. Znaleźliśmy jedno stoisko z DOŚĆ przystępnymi cenami, jednak wybór niewielki. No i chyba skończy się na zakupach w ikei Na szczęście do kupowania mebli mamy jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Eee tam Ikea fajna jest, ja zaluje ze najblizsza mam albo w Berlinie albo w Poznaniu Wiesz, bardzo fajnie wyglada ta dachówka. Teraz tak sobie pooglądałam zdjecia, dobrze wygląda do Waszego domku, a przede wszystkim pasuje do bryły i dach nie wygląda na cięzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o wizualki salonu to drugie ustawienie wyaje mi sie najrozsądniejsze ze względu na to, że stół jest najbliżej kuchni a telewizor jest w linii prostej co do jednej z kanap.. pod schodami też mógłby być, ale wydaje się za daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 14.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Będziecie mieli takie schody jak na wizualizacji ?? kolega ma takie są zajefajne mają tylko 1 minus :D jak się człowiek opije to ma problemy z wejściem i zejściem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 14.01.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kamila i Marcin mi tez wydawało się że drugie rozwiązanie byłoby ok. najbardziej jednak przeszkadza mi w nim to że kanapy są tak daleko od kominka, a mąż twierdzi znów że telewizor będzie zbyt blisko, a on małego telewizorka nie chce Może jeszcze wymyślę coś innego Gingeros mi też takie schody bardzo się podobają jednak nie będziemy takich mieć Bo to trzeba specjalną konstrukcję ściany zrobić aby stopnie nie były w cegle tylko w betonie. Będziemy mieli schody dywanowe żeby pod nimi można było jeszcze coś postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Od biedy pierwsze ustawienie też byłoby dobre, ale znając życie - ze stołu rzadko by się korzystało.. wszystko wyjdzie w praniu Ja też się uparłam na stół tylko, że u nas salon bardziej prostokątny i nie ma schodów i kominka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 14.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kwitko a może tak - szkoda zasłaniać kominek http://img824.imageshack.us/img824/9090/kwitko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 14.01.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Gingeros dziekuje. Niestety to ustawienie też analizowałam i okazało się że ściana jest za krótka i nie zmieści się na niej kominek i telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) hej czy jesli TV trafi pod schody to nie bedzie sie nadmiernie kurzyl? Mimo wszytsko jednak chodzac po schodach bedzie sie na niego cos tam sypalo (przy takich schodach jak narysowalas) chocbys nie wiem jak miala w domu wysprzatane...po za tym te schody bedzie trzeba tez zmiesc, umyc... a jak ci cos ze stopnia na niego kapnie ? i jeszcze w kwestii schodow... wygladaja takie schody pieknie (P-I-E-K-N-I-E), ale wy mlodzi jeszcze, nie dzieciaci jak wam sie potomstwo pojawi to osiwiejecie zeby aby nie spadl/a... a upilnowac sie nie da mowie z wlasnych rodzicielskich doswiadczen, w koncu jestem dumny tata Edytowane 14 Stycznia 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 15.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kwitko zawsze można jeszcze zrobić coś takiego : http://img526.imageshack.us/img526/6170/kinodomowe.jpg http://img444.imageshack.us/img444/1039/komineksafretti01.jpg http://img860.imageshack.us/img860/6869/z5440414o640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.01.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Gingeros to chyba nie na naszą kieszeń Tomasz schody będą zupełnie inne. Tylko program w którym robiłam wizualizacje nie miał w ogóle schodów więc zrobiłam coś takiego z podestów Będziemy mieć schody dywanowe, takie z podstopniami. Też się trochę obawiam o telewizor dlatego cały czas myślę nad tym ustawieniem. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts