Gingeros 15.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kwitko ja nie mówię że ma być tak bogato ale o tym że można umieścić telewizor nad kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.01.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tylko czy tak można? Nie będzie miał za ciepło albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 15.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Do środka daje się wełnę z folią aluminiową może gdyby dać na tej ściance jeszcze dodatkową izolację np + 5cm wełny mineralnej to raczej nie będzie źle no i oczywiście jakiś "parapet" nad drzwiczkami do kominka - zresztą najlepiej było by chyba sprawdzić to u kogoś kto już posiada kominek w sposób organoleptyczny ponadto są przecież ludzi którzy w ten sposób mają założony telewizor więc chyba się da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 kwitko, a jakby dac krecone schody a TV wtedy wkleic w naroznik gdzie teraz masz wrysowany spocznik ? cos w tym kierunkuhttp://www.mojeschody.com/krecone/normal/17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.01.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie bardzo chcemy kręcone schody bo wydaje mi się że są mniej wygodne. No i dziura w stropie już zrobiona na takie nie kręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 sa napewno mniej wygodne (jak wniesc po takich schodach kanape to za cholere nie wiem), ale czasem jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma moze warto przeanalizowac wszytskie za i przeciw bo jest do ugrania calkiem sporo miejsca w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 16.01.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o dziurę pod schody proste, to zawsze można ją zabudować, tylko czy faktycznie schody kręcone będą Wam odpowiadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 16.01.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dziurę to by trzeba skrócić i poszerzyć, a poszerzyć się nie da. Więc schody kręcone odpadają To dobrze nawet bo podobają mi się te które sobie wymyśliłam. Coś takiego http://img707.imageshack.us/img707/8104/schodydrewnianemarchewk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 17.01.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Nooo czyli dywanowe - ładne choć nie tanie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.01.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No niestety nie tanie. Już chyba muszę zacząć na nie oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 17.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hejka Kwitko co do kuchni to przemyśl jeszcze wersję ze zlewem bliżej kuchenki gazowej (czyli na ścianie po lewej). W dobie zmywarek w cenie zadowalającej mało czasu się spędza przy zmywaku i tym samym szkoda go umieszczać przy oknie, tam lepiej mieć miejsce na lepienie pierogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 17.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 I ad. Kuchni pomyśl, czy tak na końcu ciągu będzie ci wygodnie z kuchenką. Zależy co tam dalej za nią, czy ściana, czy przejście czy co tam? Bo to zawsze mniej bezpiecznie, jak ci np. rączka od patelni wystaje, przechodząc możesz zawadzić i po jajecznicy (z autopsji radzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 17.01.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kwitko umiejscawiając w ten sposób baterię kuchenną ryzykujesz tym że albo przy otwieraniu okna albo przy nachylaniu możesz ją złamać - skrzywić podpowiedź z piecem też jest dobra ale zawsze należy pamiętać o tym że to wasz dom i wasze ustawienia p.s w jakim programie robisz wizualizacje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.01.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Łukasz my nie będziemy mieć zmywarki Wiem że w tych czasach to dziwne ale ja po prostu nie lubię zmywarek. Sama zmywam lepiej Kamil też się zastanawiałam nad tą kuchenką, w jednej z wizualizacji jaką robiłam zamieniłam miejscami kuchenkę i szafkę dzieki czemu między kuchenką a ścianą jest 40 cm blat. I chyba to rozwiązanie będzie lepsze. Gingeros no właśnie wszystkie programy do wizualizacji ostrzegają mnie przed takim umiejscowieniem bateri. A jak oglądam projekty domów to w większości tak właśnie jest że zlew jest pod oknem. Muszę zmierzyć czy da rade okno otworzyć. Wizualizację kuchni robię w programie na stronie ikei, a pokoje w programie power net z meblami black red white. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Łukasz my nie będziemy mieć zmywarki Wiem że w tych czasach to dziwne ale ja po prostu nie lubię zmywarek. Sama zmywam lepiej zastanowcie sie 2 razy i nie popelniajcie takiego bledu jak pojawia sie wam dzieciaki i ciut podrosna to nie nadarzysz myc naczyn... generalnie prac np tez mozna recznie, i moze nawet dokladniej i mniej niszcza sie rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.01.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Moje dzieciaki same będą po sobie myć A tak poważnie to jeżeli zajdzie taka konieczność po prostu zamontujemy zmywarkę kosztem jednej z szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dzieci z natury rzeczy, nie zmywaja, nie sprzataja, zwykle nie slysza kiedy powinny itp itd a tak na powaznie to sobie swiata bez naszego Smarka juz dzis nie wyobrazam czego i wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 23.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kwitko w końcu przeczytałam cały dziennik ( zabierałam się do tego już kilka razy) , więc oficjalnie się witam Będę regularnie podczytywać i uczyć się od samorobów. Kiedyś mam nadzieję dołączyć do tego grona Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.01.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam Kalisa! Fajnie że udało Ci się przebrnąć przez moje pisanie. Oczywiście zapraszamy do grona samorobnych, oby jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 kwitko, wasz dziennik da sie przebrnac na trzezwo, czego nie mozna powiedziec o dzienniku NetBet'a u niego jakis przekaz podprogowy sie pojawia i sila zeczy siegasz do barku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts