Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sami budujemy z162 - komentarze

Kwitko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 881
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do środka daje się wełnę z folią aluminiową może gdyby dać na tej ściance jeszcze dodatkową izolację np + 5cm wełny mineralnej to raczej nie będzie źle no i oczywiście jakiś "parapet" nad drzwiczkami do kominka - zresztą najlepiej było by chyba sprawdzić to u kogoś kto już posiada kominek w sposób organoleptyczny :) ponadto są przecież ludzi którzy w ten sposób mają założony telewizor więc chyba się da ?

Kwitko umiejscawiając w ten sposób baterię kuchenną ryzykujesz tym że albo przy otwieraniu okna albo przy nachylaniu możesz ją złamać - skrzywić podpowiedź z piecem też jest dobra ale zawsze należy pamiętać o tym że to wasz dom i wasze ustawienia :)

p.s w jakim programie robisz wizualizacje ??

Łukasz my nie będziemy mieć zmywarki ;) Wiem że w tych czasach to dziwne ale ja po prostu nie lubię zmywarek. Sama zmywam lepiej :p

Kamil też się zastanawiałam nad tą kuchenką, w jednej z wizualizacji jaką robiłam zamieniłam miejscami kuchenkę i szafkę dzieki czemu między kuchenką a ścianą jest 40 cm blat. I chyba to rozwiązanie będzie lepsze.

Gingeros no właśnie wszystkie programy do wizualizacji ostrzegają mnie przed takim umiejscowieniem bateri. A jak oglądam projekty domów to w większości tak właśnie jest że zlew jest pod oknem. Muszę zmierzyć czy da rade okno otworzyć. Wizualizację kuchni robię w programie na stronie ikei, a pokoje w programie power net z meblami black red white.

Łukasz my nie będziemy mieć zmywarki ;) Wiem że w tych czasach to dziwne ale ja po prostu nie lubię zmywarek. Sama zmywam lepiej :p

zastanowcie sie 2 razy i nie popelniajcie takiego bledu :) jak pojawia sie wam dzieciaki i ciut podrosna to nie nadarzysz myc naczyn...

generalnie prac np tez mozna recznie, i moze nawet dokladniej i mniej niszcza sie rzeczy... :D