Czarnamgg 10.08.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam wszystkich!Chciałabym się z Wami podzielić pewnym produktem, który uratował moją łazienkę jakieś 2 dni temu od zalania. Jakiś czas temu byłam w czasie remontu mieszkania. Znajomy namówił mnie na kupno "zaworu", który odcina dopływ wody w momencie kiedy czujnik wyczuje wodę na posadzce. Sprzęt jest super! Myślałam, że w życiu takie coś mi się nie przypada, ale cóż... jak już wydałam majątek na remont to dodatkowe chyba 400zł nie stanowiły problemu. A przez własną nie uwagę - nie wsadziłam węża od pralki do wanny prawie mnie zalało. Ale zawór dał radę - i jak tylko mały czujnik, którego gołym okiem nie widać poczuł wodę to odłączył ją od głównej rury, do której reszta sprzętu jest przymocowana. Teraz myślę o kolejnej inwestycji - do kuchni pod zmywarkę. Nie żałuję! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 11.08.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 co to za remont jak syfy z pralki wlewają się do wanny partactwo!!!!! chyba powinieneś pierwsze zainwestować w syfon i tam podłączyć pralkę kosztuje dużo taniej od tego zaworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 11.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 co to za remont jak syfy z pralki wlewają się do wanny partactwo!!!!! chyba powinieneś pierwsze zainwestować w syfon i tam podłączyć pralkę kosztuje dużo taniej od tego zaworu No tak ! Tylko wtedy woda z pralki nie będzie wykorzystana do kąpieli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 12.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No tak ! Tylko wtedy woda z pralki nie będzie wykorzystana do kąpieli ! dawno się tak nie uśmiałem to chyba szczyt ekonomi ekologicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 12.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No tak ! Tylko wtedy woda z pralki nie będzie wykorzystana do kąpieli ! he he Polak potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 15.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 A ja głupi podłączyłem pralkę do syfonu i marnuję tyle wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 26.08.2011 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 nie wsadziłam węża od pralki do wanny prawie mnie zalało. Ale zawór dał radę - i jak tylko mały czujnik, którego gołym okiem nie widać poczuł wodę to odłączył ją od głównej rury, do której reszta sprzętu jest przymocowana. Strasznie małe te czujniki robią teraz... Poczuł wodę odłączył dopływ do pralki a ta w międzyczasie wypompowała zawartość na podłogę. Teraz myślę o kolejnej inwestycji - do kuchni pod zmywarkę. Nie żałuję! Polecam! Do kuchni pod zmywarkę to nie trzeba - wystarczy system aqua-stop który posiadają zmywarki. 1 post na forum czyżby kolejna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon321 13.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Zastanawia mnie jak zawór wodny ochronił przed wylaniem zawartości pralki na podłogę, chyba że jakiś spec zamontował zawór na rurze wylotowej pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts