CE 11.08.2011 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 WitamZ gory przepraszam za czcionke , ale nie mam polskiej klawiatury.Potrzebuje porady.Mianowicie ,wlasnie kupilem dzialke , ktora ma w swoim obrebie kawalek drogi brukowanej do posesji sasiada.Droga ta powinna przebiegac prosto na pasie 4 m na terenie miasta, ale 20 lat temu sasiad pokryl ja brukiem i biegnie lukiem wchodzac na moja dzialke najglebiel na 2m.Czy ja moge zagrodzic swoja dzialke wraz z kawalkiem drogi? Zaznaczam , ze sasiad bedzie mial ciagle dojazd do posesji tylko polowa drogi bedzie po polu.Chce te droge przesunac w granice pasa terenu miasta. Nawet dogadalem sie z sasiadem .Moj architekt dowiadywal sie w tej sprawie w urzedzie i powiedzial mi tylko, ze uzuskanie pozwolenia to bedzie graniczylo z cudem .Nie mialem czasu zeby to dokladnie mi wyjasnil bo jestem za granica, ale czy moglby mi ktos powiedziec co stoi na przeszkodzie abym przesunal te droge bez zbednych ceregieli? Czy moze zarzad drog ma cos do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts