adrianek9999 18.07.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Nie zapomnij o zagruntowaniu ścian i sufitów. U mnie to było bardzo dobrze widać - sciana zmieniała kolor na lekko fioletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 18.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 macie może jeszcze jakieś uwagi w tym temacie? na 90% jestem zdecydowana na tynki gipsowe, tylko czy słusznie? Proponuję literaturę. http://forum.muratordom.pl/tynk-gipsowy-kontra-cementowo-wapienny,t121365.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 18.07.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan inwestor 18.07.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A ja mam maszynowy ale nie z Knaufa tylko z Rimattu 2000. Bialutki, równiutki... (wyciągany tzw. mleczkiem) - kolejne ekipy nie wierzą, że nie ma na nim gładzi. Zobaczymy jak się będzie sprawował. A miałem ten sam dylemat i z tynku tradycyjnego zrezygnowałem 24 godziny przed rozpoczęciem prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 19.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam poradźcie, mam gigantyczna fazę czy wybrać w tynki maszynowe gipsowe czy ręczne-tradycyjne cementowo wapienne koszt robocizny mam taki sam +- 15 brutto za m2 problem w tym ze nie potrafię o zgrozo określić sobie i wyliczyć jak cenowo wychodzi materiał na tynki tradycyjne-ręczne cementowo wapienne wstępnie na 500m2 jakie mam do otynkowania wyjedzie mi 5-6 tys za materiał wiec ile wstępnie wyjdzie na ręczne doliczając potem do tego wygładzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 20.07.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 materiał na tynk tradycyjny przy 500m2 to koszt około 1500zł . gładź nie wiem , jak zrobisz sam to wiele nie będzie kosztować Pamiętajcie że tynk gipsowy tylko na pierwszy rzut oka wygląda zajebiście ,po dokładnych oględzinach sami stwierdzicie że potrzeba szpachlowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 20.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 My mamy tynk maszynowy, gipsowy Knaufa. I to był b. trafny wybór! Gdybym miała wybierać jeszcze raz to też taką wersję. Gładziutko, równiutko, bez tumanów kurzu, a i atmosfera w domu zupełnie inna niż przy tynkach tradycyjnych. chyba właśnie jest odwrotnie przy tynkach tradycyjnych atmosfera jesr o wiele lepsza, wiem bo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 20.07.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 dajcie juz spokoj z ta atmosfera. jedno jest pewne. jach chcecie miec gladz to niestetz kazdy tynk trzeba szpachlowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat tynku cementowo-wapiennego ale maszynowego - Baumit MPI 25. Czy to się bardzo różni skladem od takiego mieszanego na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 10.10.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 A czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat tynku cementowo-wapiennego ale maszynowego - Baumit MPI 25. Czy to się bardzo różni skladem od takiego mieszanego na miejscu? I co, zadnej opinii? Właściwie to i tak za późno bo w pon. zaczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 odkopie temat ja teraz brałbym gotową mieszankę... przynajmniej miałbym pewność że są idealnie dobrane proporcje... u mnie było jak było i wygląda jak na linku w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts