zarbona 11.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Zlecę kompleksowe ułożenie parkietu wraz z surowcem w Warszawie na Ursynowie w nowym budownictwie (stan deweloperski). Interesuje mnie parkiet z jesionu o wymiarach ok. 22x70x400/500 (klasa I lub II).Podłoga będzie układana w dwóch pokojach: 1) 22,08 m2 parkietu + 17mb listwy, 2) 11,65m2 + 11,5mb listwy.Zależy mi na wysokiej jakości usługi, dlatego proszę o oferty od doświadczonych wykonawców. Przed podpisaniem umowy muszę mieć możliwość zobaczenia jaki surowiec Państwo oferujecie.Proszę o orientacyjną wycenę: surowiec (parkiet jesion o wyżej wymienionych parametrach oraz listwy) + kompleksowa usługa (transport, ułożenie, cyklinowanie, lakierowanie oraz listwowanie) + chemia. Proszę o kontakt mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 25.06.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 I co, odezwał się ktoś? Bo jeśli nie, spróbuj się skontaktować z firmą Kuhn z Brwinowa. Mi kładli podłogi w całym domu, tym po dziadkach, i jest super wykonana usługa i b.dobry materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts