Da_Lena 23.03.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Zapuściłam dziennik straszliwie... Rano udało mi się trochę uzupełnić, ale tak naprawdę to od środy mieszkamy już na nowym. Sporo się zmieniło i jeszcze więcej się zmieni. Marynata specjalnie dla Ciebie wkleją fotkę dużego okna z żaluzjami, obiecuję. Alija ja na okno nic nie planuję. Mam żaluzje fasadowe i świetnie się sprawdzają jako zasłona od wszystkiego. Ja nie przepadam za zasłonami, firankami... Jedyną opcją są panele, ale to ostateczność. Za jakiś czas będą jeszcze jakieś wysokie krzaki przy płocie i to w zupełności wystaczy. Anitka witaj! Do tego gresu wybrałam fugę Sopro DF10 w kolorze piaskowo-szarym, pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 31.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/6692/wielkanocl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.08.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Czemu w dzienniku jest cisza już od pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts