gego 11.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 mam pytanie a mianowicie chcę zrobić obramowanie z regipsu coś takiego jak na zdjęciu: http://www.bankfotek.pl/image/1049696.jpeg ma byc to ala ramka z wnęką... od razu mówie ze nei jest to coś jak półka to jest obramowanie góra 10cm od ściany ma odstawac lub nawet 5cm styknie.. w wnęce na taki lila kolor jak jest zaznaczone mają byc tylko przypięte zdjęcia na pineskach czy cos w tym stylu więc ciężaru tam nie bedzie ale jak przykręcić takie obramowanie (to niebiskie) do sciany za pomocą czego? stelazów? łapek? no nie wiem dlatego pytam was bo nie przykrece 5 cm belek z drewna do sciany i do tego regips:P bo reszta boki itd jakoś se z tym poradze chodzi glownie o to niebieskie ... ps. nie chce odpowiedzi zostaw to specjaliscie i sie tym nie zajmuj bo jestem osba co chce sprobowac wszystko sam zadalem pytanie na forum jak to robic i mam nadzieje ze znajdzie sie osoba która odpowie mi na to pytanie co i jak zeby sie udalo (po to jest forum a nie odpowiedz typu zostaw specjlaistą,, jak złame rękę to jak ją mam poskladać itp itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia1001 13.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) strasznie chaotycznie to opisałeś więc nie wiem dokładnie o co Ci chodzi to obramowanie chcesz przymocować do ściany czy to ma być przymocowane tak by odstawało od ściany Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez natalia1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 14.08.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Zrob te ramke z gk na profilu ud-30 i przykrec do sciany jako calosc lub uzyj bk 5cm , wytnij z niego odpowiednia szerokosc i przyklej go do sciany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts