Andrzej_78 11.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam,chciałbym samodzielnie szpachlować u siebie ściany gładzią multifinish - szpachlowanie bezpyłowe. Mam tynki cementowo-wapienne. Prosiłbym o małą podpowiedź jak to wykonać. 1. Gruntowanie ścian2. kładzenia warstwy - standardowo kładzie się 2 warstwy przy zwykłych gładziach, czy przy multifinish jest tak samo? Jeśli kładzie się 2 warstwy to jak się kładzie drugą warstwę, mokro na mokro czy mam czekać aż pierwsza warstwa wyschnie? A może to nie ma żadnego znaczenia?3. Na początku na pewno nie wyjdzie mi dobrze, więc myślę, że można ją gładź docierać tak jak zwykłe gładzie? Czy multifinish jest twardy do tarcia?Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 30.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 tanio i solidnie????a jest to w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts