Gość 20.05.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Poradzcie jakie minimalne warstwy trzeba przewidzidc przypodlogowce wodnej. W muratorze przeczytalem ze co najmniej16cm a u mnie tyle sie nie zmiesci. Wiem,ze trzeba bylo pomyslecwczesniej, ale juz przepadlo, co robic? Gdzie dac mniej,czy mozna pocienic izolacje, czy lepiej wylewkeMieczyslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2002 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 To i ja sie przypomne, moze zamiast styropianu polistyren taki niebieski. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 20.05.2002 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 popatrz na takie coś co nazywa się termolaks - taki styropian z "cyckami" w które wpuszczasz instalację. płyta około 1m2 zapinana na zamki, grubość 4 cm. zobaczhttp://www.styropmin.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts