Magik Cz-wa 17.08.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dzięki jaksie, To mnie uspokoiłaś, fajnie to wygląda.Mam jeszcze pytanie co są u ciebie za płytki te imitujące drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 czy szary nie będzie za bardzo przytłaczający? za ciemny? a może na kolorowo - żółte ściany, a ściana z kominkiem na zielono albo zostawiłabym białe ściany, a "ściana-kominek" na bordowy (lub ciemny zielony) O MATKO !!!!..Ty tak na serio radzisz z tymi kolorami....mam nadzieje,ze to taki zarcik:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.08.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dzięki jaksie, To mnie uspokoiłaś, fajnie to wygląda. Mam jeszcze pytanie co są u ciebie za płytki te imitujące drewno? To płytki z Porcelanosy Roble Cognac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinakot 17.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 pomalowałabym salon na beżowo, albo coś w stylu kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts