bonda2 12.08.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mam pytanie o nazwę płytek podłogowych ale w odcieniu CZYSTEJ bieli, ciężko takie znaleźć. Są najczęściej prawie białe ale nie białe. Podobno ciężko będzie takie znaleźć, widzieliście takie?Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 12.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja nie znam i nie słyszałam o odcieniu czystej bieli. Nie widzialam jeszcze takich. I oczywiście napisałeś nie w tym dziale co powinieneś. Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonda2 13.08.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ja nie znam i nie słyszałam o odcieniu czystej bieli. Nie widzialam jeszcze takich. I oczywiście napisałeś nie w tym dziale co powinieneś. Dzięki za odp. Tzn ja widziałam (raz a zjeździłam ostatnio trochę tych sklepów z płytkami) ale nie zapytałam o nazwę płytek i diabelsko drogie. Ja widziałam po 450 za m2 a w salonie lazienkowym poinformowali mnie ze mozna kupić ale za 800 za m2 ale wlasnie tez nie zapytalam o nazwe, a teraz poczukuje. I pomyslalam ze moze jak zapytam "większe gorno osób" na forum to moze się cos komuś jednak przypomni bo trochę to malo wiarygodne ostatnio przecież jest szał na biel. Tak myslalam z tym dzialem, a gdzei powinnam pisać? To może tam też zapytam. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts