mk64 13.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam. Mam podjazd z kostki betonowej, który dochodzi do styropianu ocieplającego fundament. Między tą kostką a wylewką w garażu jest przestrzeń o szerokości 33 cm i głębokości 3,5 cm, której dolną powierzchnię stanowi fundament i styro. Mój problem polega na tym, co "wkleić" między kostkę a wylewkę? Mam nadzieję, ze rysunek przedstawiający rzut boczny rozjaśni sprawę. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 17.08.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja jadę z kostką do samej wylewki, ale jeśli jest mało miejsca wtedy wklejam płyty granitowe. Np. 4 płyty o grubości 6 cm plus izolacja pod spód. I podnoszę zakończenie na wysokość płytki czyli ok 1 do 1,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 18.08.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts