Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

no dobrze, uległam...

od dłuższego czasu prowadzę mailową wymianę poglądów na temat moich wnętrzarskich pomysłów i za namową szanownej rozmówczyni - zakładam swój kawałek internetu :)

i z góry dziękuję za pomoc w podejmowaniu decyzji o lampach, zasłonkach, fotelach, dywanach i co tam jeszcze mi się w głowie urodzi :)

(aha, wątku komentarzowego nie ma - hulaj dusza poniżej :))

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kabelki raczej zawsze można skrócić.

Acrylio może i oklepana, ale by tam bardzo pasowała, chociaż ta druga też fajna.

Odnośnie stolików to ten trzeci: http://mebleitalia.pl/pokaz.php?wiecej=on&id=3250&kat_id=318 , a ten drugi jest podobny do stolika apollo (planetadesign, liv-art), tylko , że one są większe, może mniejsze też można zamówić.

dzięki ci dobra kobieto za kolejną mega trafną podpowiedź. zapomniałam zupełnie o planecie... zaraz zobaczymy co tam mają :)

no kabelki tak, tylko te wszystkie lampy są na takich stalowych linkach. obawiam się, że z nimi może być problem. będę musiała jutro wypytać pana o detale.

a acrylio ma aż 150 dł... wysokość od podłogi do sufitu w salonie to "tylko" 2.60... :(

w każdym razie znalazłam jeszcze 1 z podobnych:

koma z italuxa - śr. 40 cm, dł 120 - 546,-

9859.jpg

szukajcie a znajdziecie - nadzieja powróciła, choć cena już aż tak nie nastraja:

ramko - galaxia (śr. 55 cm, dł. 120, ale istnieje możliwość skrócenia!) - 1308,-

http://www.skleplampy.pl/sklep_foto/big/17194.jpg

Edytowane przez duś

rozmawiałam właśnie z panią z komy - tej pięciożarówkowej nie mają aktualnie na ekspozycji, ale pani się kojarzyło, że ta z italuxa też ma regulowaną długość. ktoś ją zamówił, więc może jak się ładnie uśmiechnę i pojawię o odpowiedniej godzinie w odpowiednim dniu, to mi ją pokażą nim szczęśliwy nabywca odbierze swoją własność hehe

ciekawe co powiedzą o tych z azzardo...

eh ale cholera zawsze tak jest! jak już podejmę decyzję, to się okazuje, że coś nie pasi. wybrałam styl lampy do sypialni, to nadle wszystkie są maleńkie i mają tylko 3 punkty świetlne, a ładnej z 5... dupa. wybrałam lampę do salonu, to się oczywiście okazuje, że też z nią coś nie tak - jak już cena gra, jak już rozmiar ustaliłam, no to za długa naraz. buuuuuuu ;(