Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jezu, to już minął miesiąc. mam właśnie weekend pracujący - dziś od 8 do 20:25, jutro to samo. żłopię więc piwko i odlatuję powoli w kimacza.od pn do środy mój dzień wygląda tak samo z tą różnicą, że zaczynam trochę później. w czw mam wystąpienie na konferencji, więc po godzinach poprawiam moj referat. w pt mam randkę z michem - architektem. stary wyfruwa, więc kumpla na wino zapraszam :D będzie mi projekt przedpokoju tworzył, no co - w słusznym celu się schleję :p

• 2 weeks później...

Kochani moi,

kiepsko u mnie z netem, bośmy się zaszyli w dżungli czyli mazurskim lesie u Teściów i już powoli jest jak trzeba - ogień w kominku już trzaska, wkoło pachnie pomarańczami i cynamonem, moi wszyscy Panowie grają w brydża, Teściowa wykańcza ostatnie smakołyki, a my z Mamunia nakrywamy do stołu i bez reszty oddajemy się plotkom, ploteczkom i ploteczkuniom. Pewnie nie zdołam przejść się po Waszych wątkach i zostawić bardziej osobistych życzeń, więc ktokolwiek tu zajrzy i ktokolwiek nie zajrzy - niechaj się czuje serdecznie pozdrowiony.

Życzę Wam wszystkim i sobie również, aby Święta były życzliwe i ciepłe, i tradycyjne, choć śnieg w tym roku pada gdzie indziej.

Byśmy nabrali oddechu i złapali wiatr w żagle, by łakoci wystarczyło co najmniej "do Wielkanocy" i by choć jeden jedyny raz nie poszło w boczki... Niech atmosfera sprzyja radości i wspomnieniom dobrych momentów, niech nikogo nie brakuje przy wspólnym stole, nawet jeśli nie wszyscy mogą być z nami osobiście, no i niech Mikołaj znajdzie drogę do Waszych pięknych nowych domów i mieszkań i zostawi tam najbardziej niespodziewane prezenty. Wszystkiego świątecznego!

bombka.jpg

hahaha mięso na pożarcie - wrzuciłam dwa zdjęcia nowych ręczniczków. w końcu pod kolor. wywalczyłam je stawiając czynny opór innym wyprzedażowym sępom.

tymczasem moje drogie panie - ściskam was serdecznie z barcelony. mój drogi konkubent naodpoczywał się świątecznie i postanowił świętować nowy rok w bardziej kosmopolitycznej atmosferze. właśnie wróciliśmy ze wspaniałej kolacji i spaceru po porcie i śmigamy spaciu. a jutro... rebajas! :D

(rebajas = wyprzedaże. będę się łajdaczyć i zbankrutuję z przyjemnością hehehe).

ściskam was ogromnie ciepło i w nowym życzę czegoś, co uczyni ten rok szczególnym, czegoś, co uczyni go lepszym niż ten poprzedni i czegoś, co dostarczy nam wrażeń. mam nadzieję, że zaczął się równie pięknie jak mi (dostałam megafajną nową pracę - nie dość, że interesująca, to jeszcze bardzo prestiżowa. czad, dopinamy po świętach szczegóły i nic tylko odcinać kupony). najlepszego!

• 2 weeks później...