pasie 07.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ortopedyczne - jak mówi mój tata na moje - cudne są spowiadaj się gdzie je nabyłaś i za ile;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) oplułam się herbatą 2x - najpierw na hasło "słodkie" (no rzeczywiście ten epitet jakoś się nie łączy) potem "ortopedyczne" buciory fajne, ale hardkorowo wysokie (i nie mówię tylko o wysokości obcasa, całe są wysokie). ja bym w nich 2m dobiła coś mi się zdaje a moje takie, też pokaże - tu wyglądają niepozornie, ale obcasik to najuczciwsza '11'. Edytowane 7 Listopada 2011 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 aricia, o fuckin' hell:jawdrop: Dolaczam do klubu milosniczek butow ale ... dobrze, ze dus wstawila swoje, bo po tym, co pokazala aricia, pomyslalam, ze nie mam tu czego szukac-ze jestem za cinka-nawet ze swoimi nawyzszymi szpilami/koturnami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no butki pierwsza klasa!!! a jedenaście bez platformy, to już extremum!!! przynajmniej dla mnie, bo mam rozmiar 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 moje najwyższe szpilunie mają '13' po obcasie z przyczyn wzrostowych wyższych nie noszę. no i ponieważ ja też mam mikro-stopę (36.5) - w wyższych to bym musiała już chyba na czubkach palców stać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gifszacun!!!!połamałabym się, minimum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a wiecie co jest najfajniejsze? koniecznie muszę jeszcze kupić kozaki. mam już jedne namierzone... ale mf może nie tych akurat nie łyknąć bo dosyć drogie... choć zawsze mogę mu pokazać coś jeszcze bardziej kosmicznego hyhy no ale my tu pitu pitu, a szukam dalej lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dus, a kto powiedzial, ze tf musi widziec ich cene:stereo: ta lampa, ktora pokazalas jest grejtoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dus, a kto powiedzial, ze tf musi widziec ich cene:stereo: no ktoś musi za nie zapłacić przecież a lampa fajna, wpisuje się w pierwotny nieco romantyczno-nowoczesny klimat. tylko jak to zwykle mam obawy, żeby nie trąciła tandetą (w lm jest takie coś podobnego, co na metalowym stelażu ma takie jakby paciorki jarmarczne z plastiku ponaklejane - kosztuje ok 300 zł i jak sobie pomyślę, że miałabym dać niemal 2,5x więcej za tego typu wynalazek, to w ogóle sobie głowy nie zawracam i daruję temat w zarodku). no i nie wiem, jak się sprawdzą "gołe żarówy"... macie jakieś doświadczenia w tej materii? (ma być w sypialni, że chciałabym tam światła reflektorowego, ale główne oświetlenie musi być na tyle jasne, żeby móc w najdalszym kącie szafy wynaleźć skarpetki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) ja mam już nieco zużyty stosunek do tych lamp...sorki za szczerość ..sama mam "taką, ale inną";) kupiliśmy ją jeszcze do sralonu w starym domku. tylko nie chciałam takiego dosłownego "neobaroku" i kupiłam czarną z paciorkami.a teraz wisi w sypialni właśnie, pościągałam paciorki i zamontowałam na żarówach czarne klosiki. u Ciebie widziałabym coś bardziej ( znowu przepraszam) ambitnego....salonik Ci poszedł tak ładnie, nowocześnie... Edytowane 7 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 co juz masz do tej sypialni, oprócz szafy ...chodzi mi o jakieś mocne akcenty....masz juz wizję?bo przez te egzaminy i butozakupy już wypadłam z wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=73572 to wizja pierwotna. ściany są w podobnym pudrowo-brudno-fiołkowym kolorze. szafa to biały lacobel w brązowej ramie, łóżko - vento e z beds.pl w orzechowym wybarwieniu. brakuje mi do tego komody (coś z półkami, na nóżkach, długie na 2m), stolików nocnych (makabra jakaś, bo łóżko jest bardzo niskie), oświetlenia. chciałabym mieć zasłony jak ta tapeta/tkanina z inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no taaaak, ale na razie za dużo chyba "chciałabym" i "coś takiego jak",żeby kupować tak definiujące dodatki, jak ten żyrandol. a co tymi sidebordami? zdecydowałaś się jakiś? a może coś na wymiar, własny projekt? czy taki "modereklektyzm" jak na fotce to styl, do którego dążysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 znasz może blog naszej rokoko? :http://interiorspl.com/albo kasi gal: http://www.homeglamournow.blogspot.com/a to mój guru blogowy:http://www.desiretoinspire.net/może jeszcze coś wpadnie ci w oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 blog rokoko znam, ale za linki do pozostałych pięknie dziękuję no taaaak, ale na razie za dużo chyba "chciałabym" i "coś takiego jak",żeby kupować tak definiujące dodatki, jak ten żyrandol. dokładnie tak jest. w głowie jest jakiś plan, ale ciągle bardziej kusi wykańczanie tych bardziej reprezentacyjnych części mieszkania. w szafie się na razie mieścimy, więc ten sideboard wymarzony nie jest bardzo, bardzo pilny. bardziej brakuje nam chwilowo stolików nocnych bo co 3 dni wygrzebujemy spod łóżka książki, zegarki, kolczyki i inne takie wynalazki. ta fotka to tylko inspiracja, jakaś wskazówka a propos kolorów (i tak odrobinę zmodyfikowana, bo z racji jednolitej sciany postawiłam jednak na ciemny brąz w meblach), jakiś pomysł na to jak mogłaby sypialnia wyglądać. chciałabym, żeby była delikatna, ale elegancka, no i raczej jednak nowoczesna (choć bez przeginania), żeby pasowała do tego, co za ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Duś! Przegapiłam sporo, temat o butach (!!) i sypialni eh. Widzę, że my podobne buty nosimy, jak nie UGG czy EMU (chociaż EMU nie uznaję )to jeszcze Huntery, tylko jak to mój mąż mówi "za gumowy but 500 zł? zapomnij " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.11.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 hahaha swoje emu musiałam już wypierdziulić, bo swoje już wysłużyły i się zastanawiam czy ponowić zakup czy może rubberducki się lepiej sprawdzą na wszelkich kuligach i tym podobnych ekscesach. jak się podzieliłam "zdjęciem" z ministrem finansów, to usłyszałam "co kur..., kaczki-ortopedki?!" a potem się przez 2 kwadranse tarzał ze śmiechu. chyba je cichcem będę musiała kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A Nie wiem Jak te kaczki wyglądają chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 takie bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.11.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 o jezu a to na jakąś kosmiczną imprezę się w nich wybierasz? sorry, ale gdybym zobaczyła kogoś w takich butach to od razu pomyślałabym "bazarowa lejdi" sorry, ale to pikowanie i połysk nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts