Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

hehehe no w sumie... choć rozważam jeszcze klasyczne moon boots - w tych to już na bank jak marsjanka bym wyglądała.

potrzebuje typowych śniegowców - na apres ski i te kilka zimowych kuligów, ognisk i spacerów nad morzem. "za dnia" zimą pomykam na obcasie (choć kaczuchy do garsonki mogłyby wyglądać interesująco :rotfl:), więc alternatywa musi być mega ciepła i wybitnie sportowa. ciekawe co będzie hitem tego sezonu :)

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ze strony http://www.refre.pl - że też nie znałam wcześniej... ale chyba właśnie znalazłam alternatywę dla wymarzonego eggchaira (stać mnie tylko na inspirowany, poza tym dużo ich wszędzie). fajne kolory, fajny design ;)

http://www.refre.pl/files/gimgs/5_uszak-orange.jpg

5_uszak-orange.jpg

O jaaaaa, jaki odlot! Tylko troche ciezka we wspolpracy jest ta strona...W ktora podstronke trzeba wejsc, zeby wszystko dokladnie zobaczyc, dusiulku? I ceny przyzwoite...ale Ty moze dusiu nie pokazuj-zanim nie zamowisz, co? To taka rada po przejsciach MarJelki;)

a co siem stanęło ? ktoś ją podkupił?

oj aricia afera byla niezla. Martusia napisala, jakie oswietlenie i w ktorym sklepie zamowi i potem...okazalo sie nagle, ze juz go nie ma...pan sprzedawca byl zszokowany zapytal ja nawet, czy cos wie na ten temat...bo nigdy tak nie bylo, ze nagle wykupiono jeden konkretny model ...Ona miala taka przygode dwa razy...

oj to za duuuuzo-wiec nie lubię:roll:Znalazlam jakies w cenie 700 zl i myslalam, ze wszystkie w podobnej cenie...

no sporo... choć podobnie do eggchaira... oczywiście egg-inspirowanego, a tu w sumie jest oryginał, więc byłabym w stanie zainwestować. no ale skoro to nie jest pilny zakup, to jednak kupimy w tym roku opony zimowe :)

oj aricia afera byla niezla. Martusia napisala, jakie oswietlenie i w ktorym sklepie zamowi i potem...okazalo sie nagle, ze juz go nie ma...pan sprzedawca byl zszokowany zapytal ja nawet, czy cos wie na ten temat...bo nigdy tak nie bylo, ze nagle wykupiono jeden konkretny model ...Ona miala taka przygode dwa razy...

no to ostro!!!! czyli nie wolno dzielić skóry na niedźwiedziu, bo forumowe "przyjaciółki" mogą być szybsze !!!! swoją droga, ciekawe, które takie milutkie ;)