duś1719506024 22.11.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 wciąż debatuję między philipsem i braunem. braun podoba mi się estetycznie i ma większy rozdrabniacz, philips wygrywa chyba od strony praktycznej (wysoki dzbanek do ubijania)no i musze zerknąć ile dokładnie kosztuje w saturnie (euroagd jest dużo droższe), bo nie wiem, czy nie przekombinuję z zakupami online (co z tego, że blender jest 30 zł tańszy, jak 25 mam dorzucić za kuriera ;/). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja mam brauna, ręczny, bez pojemniczków rozdrabniam, w czym mi akurat pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 BTW Aricia mierzyłam ostatnio te Twoje butki od jeffrey - mega wygodne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 przewygodne szczudliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja mam brauna, ręczny, bez pojemniczków rozdrabniam, w czym mi akurat pasuje Dusiu,widzisz? Braun rulezzzz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.11.2011 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 hehe zrobiłam sobie dziś dzień dziecka. napadłam dziś na pandorę. blender chyba będzie musiał zaczekać do 1 (fak).nie-mąż każe mi powtarzać "jestem nałogowym zakupoholikiem". nie wolno mi rozpocząć zdania bez nieprzywołania "swojego zakupoholictwa". faszysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dusiu, to trza było załozyc watek pt: W krainie Pandory a nie glowe nam zawracac blenderami:lol2: P.S. Słuszna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.11.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (jestem nałogowym zakupoholikiem)... kupiłam dziś staremu kilo jagód... albo mi kupi ten blender sam albo będzie przeciskał jagody na koktajl przez sitko co do pandorek - nie mogłam się powstrzymać, błyszczały do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 23.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 duś Z Ciebie to rasową kobieta ) sposobem starego bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dusiu czy do Ciebie manekiny z wystaw też rozmawiają? Mi mówią, że muszę wejść, zmierzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Duś, przegapiłam pytanie w wątku o blenderze. (Chyba do mnie było ) Pozwolisz, że tu odpowiem? Pojemniki nie są małe. Ale w sumie nie wiem, co chcesz tam ucierać. Jeśli chcesz, to mogę Ci je na żywo sfotografować. I dzień dobry. Tu mnie jeszcze nie było. Szkoda tylko, że niewiele można zobaczyć. Bo z opisów wynika, że masz ciekawe wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.11.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 pojemniki macałam, wiem jak wyglądają - skoro mówisz ze wszystko się mieści (a przecież nie robię surowek na garmaz), to może faktycznie to tylko złudzenie. w sumie jak ciacham cebulę lub marchewki ręcznie to nie zwracalam nigdy uwagi ile to zajmuje miejsca (a w sprawie galerii to fotki są w picassie - jak mi privem podeślesz adres maila, to ci wysle zaproszenie (tylko tak mogę mieć w galerii i trzymać w niej ograniczony dostęp)) Venusińska - manekiny zdecydowanie do mnie szepczą p.s. stary zrobił wczoraj koktajl jagodowy przez sitko. dziś polazl do roboty z fioletowymi ciapkami na dłoniach ("miki załóż rękawiczki" - "e tam rękawiczki są pedalskie", a 15 min pózniej: "czym to się ku... zmywa?!") mój blender coraz bliżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 czyli babskie sztuczki działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 blisko.... coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.11.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dus ale sie usmialam z tym blenderem Dobra jestes Pogratulowac Juz wiesz ktory blender chcesz bo mysle ze jest coraz blizej hahahahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.11.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 wyszłam z założenia, ze trzeba sprawę ugryźć od d strony - jesli mezczyzna poczuje sie inicjatorem pomysłu, to ja mu grzecznie przyklasne niech m. sam postanowi ze potrzebujemy blendera. jak to będzie jego pomysł, to wtedy kupi mi nawet kitchenaida póki ja lobbuje - chyba jednak czarno-srebrny philips (kolor byl 1 kryterium, na inne w ogole nie patrzylam!) dziś na obiad krem z brokulow... jeszcze przez sitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.11.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 stary zrobił wczoraj koktajl jagodowy przez sitko. dziś polazl do roboty z fioletowymi ciapkami na dłoniach ("miki załóż rękawiczki" - "e tam rękawiczki są pedalskie", a 15 min pózniej: "czym to się ku... zmywa?!") mój blender coraz bliżej.... No to teraz to ja juz kocham Was oboje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Byłam, widziałam i się nie rozczarowałam A pomysł na przekonanie faceta jest dobry! U mnie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o rany Widziałam dziołchę w tych kosmicznych butach duśku co pokazywałaś tylko w różowych - masakra chociaż myślałam że będą wyglądać gorzej. Powiedz mi proszę gdzie kupić ten obraz który macie w salonie na tym niższym meblu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.11.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a to akurat sitodruk wykonany przez mojego serdecznego przyjaciela, dostałam w prezencie na urodziny dawno temu i w końcu mam go gdzie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts