Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

wciąż debatuję między philipsem i braunem.

braun podoba mi się estetycznie i ma większy rozdrabniacz, philips wygrywa chyba od strony praktycznej (wysoki dzbanek do ubijania)

no i musze zerknąć ile dokładnie kosztuje w saturnie (euroagd jest dużo droższe), bo nie wiem, czy nie przekombinuję z zakupami online (co z tego, że blender jest 30 zł tańszy, jak 25 mam dorzucić za kuriera ;/).

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Duś, przegapiłam pytanie w wątku o blenderze. (Chyba do mnie było :)) Pozwolisz, że tu odpowiem?

Pojemniki nie są małe. Ale w sumie nie wiem, co chcesz tam ucierać.

Jeśli chcesz, to mogę Ci je na żywo sfotografować.

I dzień dobry. Tu mnie jeszcze nie było.

Szkoda tylko, że niewiele można zobaczyć.

Bo z opisów wynika, że masz ciekawe wnętrze :)

pojemniki macałam, wiem jak wyglądają - skoro mówisz ze wszystko się mieści (a przecież nie robię surowek na garmaz), to może faktycznie to tylko złudzenie. w sumie jak ciacham cebulę lub marchewki ręcznie to nie zwracalam nigdy uwagi ile to zajmuje miejsca :)

(a w sprawie galerii to fotki są w picassie - jak mi privem podeślesz adres maila, to ci wysle zaproszenie (tylko tak mogę mieć w galerii i trzymać w niej ograniczony dostęp))

Venusińska - manekiny zdecydowanie do mnie szepczą :)

p.s. stary zrobił wczoraj koktajl jagodowy przez sitko. dziś polazl do roboty z fioletowymi ciapkami na dłoniach :) ("miki załóż rękawiczki" - "e tam rękawiczki są pedalskie", a 15 min pózniej: "czym to się ku... zmywa?!") mój blender coraz bliżej....:D

wyszłam z założenia, ze trzeba sprawę ugryźć od d strony - jesli mezczyzna poczuje sie inicjatorem pomysłu, to ja mu grzecznie przyklasne :) niech m. sam postanowi ze potrzebujemy blendera. jak to będzie jego pomysł, to wtedy kupi mi nawet kitchenaida :)

póki ja lobbuje - chyba jednak czarno-srebrny philips (kolor byl 1 kryterium, na inne w ogole nie patrzylam!)

dziś na obiad krem z brokulow... jeszcze przez sitko :)

stary zrobił wczoraj koktajl jagodowy przez sitko. dziś polazl do roboty z fioletowymi ciapkami na dłoniach :) ("miki załóż rękawiczki" - "e tam rękawiczki są pedalskie", a 15 min pózniej: "czym to się ku... zmywa?!") mój blender coraz bliżej....:D

No to teraz to ja juz kocham Was oboje:lol2::lol2: