Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

babcine pełną gębą!

sypialnia ma być taka trochę bardziej retro - zbieram grosiki na komodę z lat 50.-60., lampę stołową z abażurem i ghosta :) no i kurcze blade... dalej mi tam pasuje lustrzany stolik nocny za kupę forsy, której nie chcę na niego wydać... hehe

a zrobic samemu nie wchodzi w gre :D ??? hmmm nie pamietam jak ten stolik mial wygladac, wroce se pare stron i zobacze.

Dusia...zacznij już zbierać...choć mnie , jakoś nie widzi się tam komoda z lat 50/60...

a jestem ich miłośniczką :D. bardziej pasują mi one do takich " graficznych" wnętrz, niż do stylu romantiko...obawiam się, ze zamiast stworzyć pokój stylizowany, mogłoby powstać wnętrze zbyt dosłownie babcine...

ja tam widzę, oczyma wyobraźni;), coś takiego:

komoda%2520lustrzana.jpg

( tylko na razie nie mają jej chyba w ofercie :( )

http://allegro.pl/Shop.php/Show?category=367712&country=1&buy=0&shop=0&order=t&price_from=&price_to=&listing=0&listing_sel=&listing_interval=&pay=0&redir_to_search=1&string=lustr*&id=17189585

i jeszcze taka :)

1ea94_mirrored-hall-chest-kopia.jpg

Edytowane przez aricia

wow, dzięki ci kobieto droga. zaraz zobaczymy czy mają coś gabarytowo do towarzystwa dla mojego potwora :D

i jeszcze pytanko - czy ktoś malował wiklinowy koszyk na bieliznę? w brw jest idealny gabarytowo i całkiem przyzwoicie wykonany brązowy. ja chcę oczywiście biały, ale jak na złość - białych koszy na bieliznę jest jak na lekarstwo, a jeśli dodam do tego, że ma być kanciasty, nie gigantyczny i z przymocowanym dekielkiem, to generalnie sprzedawcy pukają się na mój widok w czoło. brązowego oczywiście nie chcę. ale wiklina to chyba mega niewdzięczna do przemalowywania, he?

Edytowane przez duś

• 2 weeks później...