Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ja myślałam chyba jednak o białej (czarna bardziej elegancka), bo nawiazywalaby do białego sufitu, karnisza, białego szkła na drzwiach szafy...

http://www.lifestylehome.pl/4110-thickbox/italux-lybra-lampa-wiszaca-md10904-6a.jpg

oczywiście zaintrygowała mnie jeszcze 1 - fajnie wyglada na żywo no i światło 6x40 to jednak jaśniej niż 1x60. no i jest większa, nie wyglądałaby "lyso" na suficie. z drugiej strony czy nie jest aż za wielka i za nowoczesna. muszę przymusic obsługę któregoś sklepu żeby mi ja zdjęli...

Ta jest rewelacyjna i lepiej by pasowała do Twojej sypialni, ale faktycznie czy nie za duża, jeżeli wiesz jakie wymiary to spróbuj zrobic jakąs atrapę i zobacz czy to nie za duże, albo jeżeli mozesz kupic w sklepie to z opcja zwrotu. Mysmy takiej wielkosci lampę mieli w 16 m pokoju i było ok, nasz 12 metrowy był w prostokącie, tam byłaby na pewno za duża, ale w kwadracie , może ?

Milego dnia zyczę, ide sadzic bartaki na rabatki :)

Dusiu bo strzelę focha. Ta lampa inspirowana skygarden flos jest dostępna od ręki w sklepie internetowym za 320 zł!! ani mi się waż za 700!!!

Do zasłon uważam, że tak średnio będzie pasować ... no i jej największy atut będzie pominięty. Ta druga o niebo lepsza i dlaczego od razu 6x 40? 40 to na pewno maks, możesz zrobić 6x20 i dać ściemniacz :yes:

jak to za 300? w którym sklepie?!

tak, 40 to oczywiście max. 20w powinny w zupełności wystarczyć, żebym mogła wyszperac coś w szafie. tylko ta lampa trochę droga... 900... muszę popatrzeć w sklepach internetowych ile udałoby sie urwać, a jak nie to chyba czas skorzystać z 10% zniżki w lm. tylko to dalej będzie 800 do lykniecia :/

kurka Justynko, 1 i 4 to były moje pierwotne typy, od których odstapilam bo uznałam ze 5 żarówek byłoby optymalnie, a nic z 5 nie byłam w stanie znaleźć. i teraz nie wiem czy mam Cię ozlocic czy umordować za kolejne pokrzyzowanie planów :D

duś: miiiiiiiiik, a chodź coś zobacz...

m.: ale co?

duś: no choooooo no

m.: lamp znów szukasz?

duś: ...

m.: o nie, nie! nie wrobisz mnie w kolejne 'bo ja już sama nie wiem misiu'

duś: ale jesteś niedobry... (+oczy kota ze shreka)

m.: o nie, nie... nie ze mną te numery bąbelku... ale cokolwiek wybierzesz, obiecuje: kupię, przywiozę, powieszę...

duś: cokolwiek, cokolwiek? (+bezczelny uśmieszek)

m.: o nie...

duś: obiecałeś!

m.: a daj ty mnie wreszcie święty spokój!

tym samym mogę olać cenę :D

to z milosci przecież! tylko milosc bywa trudna, a m. ukladal puzzle hehe

ale istotne jest ze padło rownież "powieszę"... :D

:hug::hug::hug:

Nie ma to jak wiara, wiara czyni cuda :)

"Miłość.................

Wszystko znosi,

wszystkiemu wierzy,

we wszystkim pokłada nadzieję,

wszystko przetrzyma. "

Edytowane przez emiranda

italuxa do gabinetu? za wielki (średnica 65 cm). ta mała biała, która tam chwilowo jest ma średnicę o połowę mniejsza niż ramiona lybry. poza tym gabinecik jest ikeowski skrajnie, więc nowoczesne lampiszcze mi tam średnio pasuje (chyba).

a ta lybra... chodzi mi po głowie strasznie. widzę ja w sypialni... pasuje mi do wizji :D

fotki to najprędzej za tydz - półtora. mój szef postanowił nie pracować przez majówkę, ale w związku z tym nie nudzimy się w tym tyg. czyli pewnie nie będę mieć czasu żeby zamknąć ten temat przed weekendem

:(

no ja od jutra egzaminy zdaję he he (zdaję się , że rodzice bardziej denerwuja sie od ucznia :()

Qrcze krawata nie umiem zawiązać :( a M nie ma w domu :( beeeeeeeeeeee

Edytowane przez emiranda