Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja album widzę bo cały czas czekam na fotki z Kanarów, a tu nic.

Ale rozumiem sytuację, trzy lata temu odchodziła moja przyjaciólka młoda osoba mama dwójki dzieci i to był koszmar. Zwinęła sie w ciągu trzech miesięcy, do dzisiaj nie moge sobie z tym poradzić.

Życie jednak toczy sie dalej po nocy zawsze przychodzi dzień raz bardziej, a raz mniej sloneczny :)

Co to za zamówienia???? bardzo jestem ciekawa :)

W wolnej chwili naprostuje album, też miewam z nim jakieś przeboje i sama nie wiem o co chodzi.

Co do zakupów, to zaszalałam z lampami :) Jak tak dalej pójdzie, to nim się lipiec zacznie będę mieć wszystkie! Znalazłam akcesoria do łazienki, które pasują wymiarami idealnie i estetycznie nie budzą zastrzeżeń (dziś jadę zmierzyć na żywo), wymieniłam ramki w kuchni (sama!), czekam na wycenę zasłon i rolety do salonu, intensywnie szukam "przedpokoju" i komody do sypialni, no i kupiłam sobie kolejne buty :D

Najbardziej mnie buty interesują ?????????????? a komoda do sypialni nadal skandynawska ??????

ja często do albumu zaglądam i nie mam żadnych trudności :) Chociaz ja na picassie mam kilka kont i oczywiście trzeba byc zarejestrowanym na ten email który Tobie podałyśmy :)

Najbardziej mnie buty interesują ??????????????

tym razem bardzo klasyczne lakierowane szpilki peep toe. klasyka ;)

a komoda do sypialni nadal skandynawska ??????

szukam w tym klimacie, ale nie upieram się. ma być staroć, a ze starociami to stety-niestety jest tak, że albo się trafia albo nie. znając życie prędzej kupię jakieś mniej potrzebne bibeloty zamiast właściwej komody, ale jeśli trafię jakieś cacko to będzie moje ;)

Nie wiem czy bywasz u Venuski, ale tak na wszelki wypadek wstawię Ci na przyszłość, bo przecież z pewnościa dom będziesz budowała :)

http://i2.fmix.pl/fmi556/2a2946cd002cdc2b4fdcce5ahttp://i1.fmix.pl/fmi2697/4aab812d002122614fdccebf

Chociaz ja daleka jestem od trzymania butów w garderobie, bo jednak wydzielają swój zapaszek :(

No ale mozna specjalne pomieszczenie z butkami mieć :)

Miłego dnia zyczę :)

to do:

- parawan nawannowy

- półka na ręcznik kąpielowy

- kinkiety do salonu

- kinkiet do wc

- komoda do sypialni

- meble do przedpokoju

- lampki nocne

- sufit rozpinany

- obraz do salonu

done:

- kontakty

- lampa do sypialni

- szafki nocne

- blender

- oprawa i kinkiet do przedpokoju

- kosz na bieliznę

- akcesoria łazienkowe

- "naleśnik" na eamesa

- lustro do wc

- lustro do przedpokoju

Edytowane przez duś

Justynko nalesnik jak widze juz kupiony, więc nie ma się o co bić :)

A mnie się lista z prezentami bardzo podoba , wesele i caly ten zamęt juz mniej, ale chyba każda kobieta marzy o ślubie z bajki i pięknej sukni ślubnej, a nawet jesli nie to później żałuje, że nie przywiązywala do tego wagi. Przynajmniej ja tak mam :(

:lol2:

Nie w kwestii listy prezentów, bo lista listą. Tylko ja nie cierpię jak ktoś mówi jak mnie nie stać to nie idę...ja nie wiem jak można zapraszać ludzi nie bliskich młodej parze, tylko na pokaz lub dla grubości kopert. Nasi goście dopisali, nikt nie dał nam kwiatów - prosiliśmy o wino i świeczki. Same koperty (o tym mówiliśmy wyłącznie pytani), ani jednej pustej. Niektóre prezenty uważam, że bardzo wysokie, niektóre bardzo niskie, ale to też wynika z sytuacji życiowej, a my zapraszaliśmy osoby nam bliskie a nie ze względu na ich możliwości finansowe. Zapraszając rodzinę z czwórką dzieci w tym jednym prawie dorosłym z os. tow wiadomo że się nie zwróci, ale nie o to chodziło.

Dusia przepraszam, że u Ciebie, ale na onecie niedawno też był taki temat i się we mnie gotowało widząc niektóre komentarze.

Pamiętam jeszcze jak powiedziałam mamie, że moja fryzura i makijaż będzie kosztować 1200 zł. 2 dni milczenia i zadzwoniła do mnie z przeprosinami. Nie żałuję że się zdecydowałam - wysokość ceny to niestety dojazd :(