pepejeans 06.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 fiu fiu, stoliczek wymiata i faktycznie jak zdjecie z katalogu z przyjemnoscią kawki w takim salonie bym sie napiła a szary przedpokój wyszedł rewelacyjnie, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.08.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Stolik bomba, widac fascynację, skandynawskim stylem właścicielki. Noo i ściana w korytarzu fantastyczna. Lustro tez mi się podoba, chociaz zdjęcia nie oddają jego efektu (wyraźnie za dużo światla masz w mieszkanku cha cha). A jak tam chlebek sie ma????Pozdrowienia z Gdyni zostawiam, w niedzielę juz nie było takiej pogody przynajmniej wieczorem, burza to juz charakterystyczne w te wakacje dla Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.08.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 zdjęcia robiłam w sobotę, a sobota była cudna, cieplutka i słoneczna. niedziela też nie najgorsza... do południa. u mnie wszystkie okna mam po zachodniej stronie i jedno północne (w kuchni), więc od południa mieszkanie zalewa się słoneczkiem, co ma również swoje minusy, np. gdy nie wieje wiatr a na zewnątrz jest upał. ale jak jestem piecuch, więc taka opcja zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż gdyby miała się dogrzewać w środku lata za chlebek się jeszcze nie zabrałam. ponieważ chcemy jechać jeszcze w sierpniu na wczasy, w weekendy nadrabiam terminy na zaś. ale mama dostała zadanie zrobienia zakwasu (bo szefowa ma sklerozę hehe), więc może jednak podejmę się wyzwania nieco szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.08.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Super wyszło. Szary przedpokój wygląda zdecydowanie lepiej niż jajkowy Śliczny ten stolik a zdjęcie ze stolikiem rewelacja! Co tam kable, wysyłaj do producenta! Jak bym zobaczyła taką fotę w katalogu od razu bym ten stolik kupiła Zazdroszczę słoneczka w mieszkaniu i takich cudnych widoków za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.08.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 witaj Duś mam troche do przejrzenia, ale juz na 1 stronie widzialam fajne lampy tez mi sie cosmo podoba musze sie cofnac pare stron (albo nascie ) by zobaczyc co wybralas i jeszcze pewnie napisze do milego zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.08.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 odpowiadam privem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.08.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 to zabudowa z gipso-kartonu - dostrzegam same plusy tego rozwiązania, a największym jest brak problemu z wyborem (estetycznym) karniszy).mam je zresztą nad każdym oknem, tyle że w pozostałych pokojach są na długości całej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.08.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 u mnie jest 15 na 6m ścianie taka zabudowa może wyglądać fajnie - najfajniej jeśli kawałki ściany pomiędzy oknami chciałabyś zasłonić firanką lub zasłoną, bo myślę, że jeśli miałyby tam być długie "puste" przerwy (czy lampy, obrazki), to chyba lepiej podzielić to na części. uważam, że rewelacyjny efekt wyszedł w sypialni i w moim gościnno-biurowym, natomiast na moim największym salonowym oknie (ponieważ po lewej mam zegar), takie coś by się nie sprawdziło (fragment za kanapą, nad kaloryferem czeka na zasłonę - sama oceń czy by ci to przeszkadzało, czy wręcz przeciwnie). przerwy natomiast będą na oknach północnych - tzw. francuski balkon zasłania jeszcze firanka, a ok. 70 cm dalej zaczyna się okno kuchenne, które kiedyś doczeka się rolety rzymskiej. po środku mam wypuszczony kabelek do kina domowego, a na tym fragmencie ściany chciałabym powiesić starą lornetkę lub ładny termometr, barometr i takie tam gadżety w morskim klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.08.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ależ proszę cię bardzo, offtopy mi absolutnie nie przeszkadzają, tym bardziej że wcale nie są takie off, bo przecież budowlane jednak (u mnie jeśli chodzi o nowości, to kurier w pn będzie ostatnia lampa i czekam jeszcze na jedną przesyłkę i szklarza, a poza tym kupiłam sobie kolejne buty ) doskonale rozumiem o co ci chodzi. myślę, że odcięcie przed garderobą ton dobry pomysł. najlepiej cyknij foto tej ściany, wydrukuj i podorysowuj sobie firanki. zobaczysz, czy ci się nie gryzie, czy symetria okej. ale zdecydowanie jestem za nie robieniem na całej długości (po co taki karnisz w garderobie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Na Boga kolejne buty??????? No to niedługo nową szafę na buciki będziesz musiała kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) idę zobaczy ć! o dopiero zwróciłam uwagę Dusiu jaką Ty masz grubą maskownicę do firanek Stolik kawowy r-e-w-e-l-a-c-j-a !! Szary na korytarzu boski. Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.08.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 tj żeby uściślić - 15 cm to wysokość od sufitu, grubość to rozmiar bodajże najmniejszego profilu czyli ok 4 cm. jeśli chodzi o miejsce na szynę sufitową, to jest to od 15-20 cm (tam gdzie mam okna do ziemi parapet wystaje mniej, więc odległości mogły być nieco mniejsze). a butki… no cóż… poprzednie koturny kupiłam sobie w czasie majówki w 3 klasie lo. służyły dzielnie niemal dekadę, ale już patrzeć na nie nie mogłam hehe może letnimi butami zachęcę lato, aby jeszcze na chwilę wpadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dusiu, buziaki zostawiam i zmykam oblookac te nowosci u Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.08.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 tj a butki… no cóż… poprzednie koturny kupiłam sobie w czasie majówki w 3 klasie lo. służyły dzielnie niemal dekadę, ale już patrzeć na nie nie mogłam hehe może letnimi butami zachęcę lato, aby jeszcze na chwilę wpadło? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.08.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dusiu, buziaki zostawiam i zmykam oblookac te nowosci u Ciebie:hug: jesteś! jak dobrze cię znów widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Oj Dusia ja też mam z g-k taką osłonę i mam ją robioną tym bokiem fabrycznym gdzie płyta jest szlifowana i jest to cienkie, na pewno nie ma 4 cm. Może 1,5 lub 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.08.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 u mnie tam był wstawiony profil. nie chciałam żeby było takie cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.08.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj duś. Przeglądłam wszystkie stronki i nie widziałam żadnych zdjęć a po opisach rozumiem, że jest co oglądać. Bardzo Cię proszę o jakieś zdjątka na priva czy coś, bo zaczynam remont i zbieram pomysły, aby wkrótce podzielić się efektami mojej pracy z koleżankami;) Dziękuję z góry to mój emaila jak coś [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.08.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wpadam prosto z plaży;) posłodzę trochę bo miałam chwilkę, żeby albumik nadrobić - wszystkie nowości wyszły świetnie a fotki rewelacyjne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.08.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 w trójmieście wciąż czekamy na powrót lata, coś się cholerka rozkręcić nie może... a ja rano zamiast wybierać letnie sukienki nie mogę się zdecydować, który sweter. i żeby to jeszcze były dylematy z cyklu "czerwony - zielony", a nie "średnio gruby - całkiem jesienny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts