emiranda 16.08.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Noo właśnie sprawdzałam jaka w Trójmieście pogoda i co słabo ledwo ledwo słońce zza chmur wychodzi, podobno ma byc ciepło w niedziele i poniedziałek, warto sobie pobyt nad morzem zaaranżować A sweterek zawsze grubszy lepszy, bo jak sie w ciągu dnia ociepla to i bez sweterka jest ok tak myślę. Ranki sa bardzo chłodne Młody robi dzisiaj ognisko więc trzymam kciuki, żeby przynajmniej nie padało, u nas słońce zupełnie skryło się zza chmurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.08.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ciepło miało być w sumie od środy do weekendu... już sama nie wiem. całkiem poważnie rozważam wypad nad jakieś cieplejsze morze... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.08.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 szkoda tylko, ze przez te zawirowania z biurami podróży pośrednicy tak okropnie podnieśli ceny. grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.08.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 ku pamięci Ikea Arod (wys. 126) - do oglądnięcia jako potencjalna lampka nocnahttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/arod-lampa-podogowa-do-czytania__0134379_PE290496_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 ze ja dopiero teraz TO zobaczylam...i powtorze to co juz napisalam pod fotka - no nie...toz to w twoim salonie MOJ ukochany stolik! pieeeeekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 18.08.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ikea ma niektóre lampy b. fajne, tylko koniecznie w realu trzeba poglądać, bo czasem ładniejsze na fotce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 szkoda tylko, ze przez te zawirowania z biurami podróży pośrednicy tak okropnie podnieśli ceny. grrr To może warto zobaczyć ofertę niemieckich biur, np wyjazd na Malediwy dużo tańszy u naszych zachodnich sąsiadów W końcu zdaje się, ze nie masz bariery językowej U nas dzisiaj upał no nie taki jak na Krecie, ale dla mnie wystarczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.08.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ikea ma niektóre lampy b. fajne, tylko koniecznie w realu trzeba poglądać, bo czasem ładniejsze na fotce;) no właśnie z ikeowskich to by mi chyba BAROMETER stojący najbardziej pasował, tylko nie wiem, jak w sypialni sprawdzi się ten wystąjący pałąk (bo ja bym takie coś chciała jako lampka nocna - stolik jest tyci, więc nie mogę go zastawić). To może warto zobaczyć ofertę niemieckich biur, np wyjazd na Malediwy dużo tańszy u naszych zachodnich sąsiadów W końcu zdaje się, ze nie masz bariery językowej U nas dzisiaj upał no nie taki jak na Krecie, ale dla mnie wystarczający niemiecki nie jest żadnym problemem, tylko chcemy lecieć z domu. podróż do berlina zawsze chętnie, ale to można na weekend. szukamy jakiegoś last minute, no i z pracy nie wypada więcej niż tydz brać, bo we wrześniu mam masę szkoleń wyjazdowych i znów mnie nie będzie. szef mógłby się w końcu pogniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.08.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 stary mnie zabije, że się z niego nabijam, ale wybaczcie - ubawiłam się po pas otóż zajrzałam wczoraj do flo, w sumie nic ciekawego nie znalazłam, ale na wyprzedażowych resztkach znalazłam identyczną ramkę, jak ta, którą kiedyś sprezentowała mi przyjacióka, tyle że tym razem w kolorze limonkowej zieleni. kosztowała całe 4 zł, toteż w mojej głowie momentalnie uknuła się wizja przemycenia odrobiny koloru do szarego gabinetu. ponieważ jednak zamontowanie ramek na ścianie wymaga gwoździa, młotka i przede wszystkim - wybrania i wywołania odpowiednich zdjęć (bo przecież wszystko dziś elektroniczne), postawiłam ramkę obok dotychczasowej na regale (a w tej od przyjaciółki - moje i jej zdjęcie). stary: eeeeee a co to za parka na tym zdjęciu? duś: ?!?! stary: no w ramce? duś: eeeeeee ja i ala przecież...?/ stary: nie, no o tej zielonej mówię duś: ale przecież tam nie ma żadnego zdjęcia stary: no jak to nie ma, przecież widzę jakąś blondynę i chłopa duś: a czy tam jest przypadkiem napis 20cmx25cm? stary: no jest duś: to chyba musisz poprzeglądać strony agencji modelek żeby ustalić kto to stary: a-ha-ha-ha-ga baaaadzo śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 No cóż faceci tak mają, myślę, że nie tylko Mi i my musimy się do tego przyzwyczaić, taka prawda i dobrze, że ubawią nas do łez swoim postępowaniem a nie doprowadzą do wściekłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.08.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dobre, dobre:lol2: w sumie tak troche jakbym czytała o moim M...on też momentami taki "przygłupi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.08.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 teraz siedzi naburmuszony, że się z niego śmieję... ale mówił to z taką powagą hahahahaha no dobra, idę mu upiec bułeczki cynamonowe, to się odobrazi (jak nie pomoże to uprasuję jeszcze koszulę na jutro hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.08.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Biedny Mi bardzo mi go szkoda, przecież on niczemu nie jest winien, tak juz ma jak większośc mężczyzn naszej dyskusji mu lepiej nie pokazuj po co ma się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.08.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 miki się wcale na mnie nie gniewa, spoko oko czasem się ze sobą droczymy i bywamy nieco wredni, ale bynajmniej nie popsuje nam to humorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.08.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Duś piękne dzięki za zaangażowanie Chciałam o coś zapytać, ale to już na priva napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.08.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 nie pamiętam z kim o tym ostatnio rozmawiałam, więc zakomunikuję tu: w skrzynce znalazłam dziś nowy katalog ikei. wielkiego zaskoczenia nie ma, ale kilka lamp bym obejrzała (miki się śmieje, że chyba padnę z bezczynności, jak już nie będzie nam żadnej lampy brakowało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 hej hej Duś Twoj mąż to imiennik mojego synka a'propos lamp w Ikei - pooglądałam wczoraj trochę prawdą jest, że wiele z nich lepiej wygląda na żywo, duuuuuzo lepiej (na niektóre w katalogu nie zawiesiłabym oka wczoraj zachwycalam sie Klor - czad w trampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.09.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 My tez mamy nowy katalog, chociaz w Ikei go jeszcze nie ma. Ponieważ ja na lampy nie mogę się w ogóle zdecydować kupiłam dwie kanki do "mleka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 01.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ja tez chcę dostawać katalogi Ikei! :cry:I też chcę mieć Ikeę w mieście! :cry: A jeśli o lampy chodzi to zapraszam duś kiedyś do mnie (za 100 lat jak w lotka wygram) temat ogarnąć żebyś z bezczynności nie padła U nas nie ma żadnej lampy i pewnie o nich na samym końcu myśleć będę a w ogóle nie mam pomysłu i się nie znam co i jak i z czym żeby pasowało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts