Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

Noo właśnie sprawdzałam jaka w Trójmieście pogoda i co słabo ledwo ledwo słońce zza chmur wychodzi, podobno ma byc ciepło w niedziele i poniedziałek, warto sobie pobyt nad morzem zaaranżować :)

A sweterek zawsze grubszy lepszy, bo jak sie w ciągu dnia ociepla to i bez sweterka jest ok tak myślę. Ranki sa bardzo chłodne :(

Młody robi dzisiaj ognisko więc trzymam kciuki, żeby przynajmniej nie padało, u nas słońce zupełnie skryło się zza chmurami :(

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

szkoda tylko, ze przez te zawirowania z biurami podróży pośrednicy tak okropnie podnieśli ceny. grrr

To może warto zobaczyć ofertę niemieckich biur, np wyjazd na Malediwy dużo tańszy u naszych zachodnich sąsiadów :) W końcu zdaje się, ze nie masz bariery językowej :)

U nas dzisiaj upał no nie taki jak na Krecie, ale dla mnie wystarczający :)

Ikea ma niektóre lampy b. fajne, tylko koniecznie w realu trzeba poglądać, bo czasem ładniejsze na fotce;)

no właśnie z ikeowskich to by mi chyba BAROMETER stojący najbardziej pasował, tylko nie wiem, jak w sypialni sprawdzi się ten wystąjący pałąk (bo ja bym takie coś chciała jako lampka nocna - stolik jest tyci, więc nie mogę go zastawić).

To może warto zobaczyć ofertę niemieckich biur, np wyjazd na Malediwy dużo tańszy u naszych zachodnich sąsiadów :) W końcu zdaje się, ze nie masz bariery językowej :)

U nas dzisiaj upał no nie taki jak na Krecie, ale dla mnie wystarczający :)

niemiecki nie jest żadnym problemem, tylko chcemy lecieć z domu. podróż do berlina zawsze chętnie, ale to można na weekend. szukamy jakiegoś last minute, no i z pracy nie wypada więcej niż tydz brać, bo we wrześniu mam masę szkoleń wyjazdowych i znów mnie nie będzie. szef mógłby się w końcu pogniewać :D

stary mnie zabije, że się z niego nabijam, ale wybaczcie - ubawiłam się po pas :D

otóż zajrzałam wczoraj do flo, w sumie nic ciekawego nie znalazłam, ale na wyprzedażowych resztkach znalazłam identyczną ramkę, jak ta, którą kiedyś sprezentowała mi przyjacióka, tyle że tym razem w kolorze limonkowej zieleni. kosztowała całe 4 zł, toteż w mojej głowie momentalnie uknuła się wizja przemycenia odrobiny koloru do szarego gabinetu. ponieważ jednak zamontowanie ramek na ścianie wymaga gwoździa, młotka i przede wszystkim - wybrania i wywołania odpowiednich zdjęć (bo przecież wszystko dziś elektroniczne), postawiłam ramkę obok dotychczasowej na regale (a w tej od przyjaciółki - moje i jej zdjęcie).

stary: eeeeee a co to za parka na tym zdjęciu?

duś: ?!?!

stary: no w ramce?

duś: eeeeeee ja i ala przecież...?/

stary: nie, no o tej zielonej mówię

duś: ale przecież tam nie ma żadnego zdjęcia

stary: no jak to nie ma, przecież widzę jakąś blondynę i chłopa

duś: a czy tam jest przypadkiem napis 20cmx25cm?

stary: no jest

duś: to chyba musisz poprzeglądać strony agencji modelek żeby ustalić kto to :D

stary: a-ha-ha-ha-ga baaaadzo śmieszne.

:lol2:

nie pamiętam z kim o tym ostatnio rozmawiałam, więc zakomunikuję tu: w skrzynce znalazłam dziś nowy katalog ikei.

wielkiego zaskoczenia nie ma, ale kilka lamp bym obejrzała :D

(miki się śmieje, że chyba padnę z bezczynności, jak już nie będzie nam żadnej lampy brakowało)

Ja tez chcę dostawać katalogi Ikei! :cry:I też chcę mieć Ikeę w mieście! :cry::cry::cry:

A jeśli o lampy chodzi to zapraszam duś kiedyś do mnie (za 100 lat jak w lotka wygram) temat ogarnąć żebyś z bezczynności nie padła ;) U nas nie ma żadnej lampy i pewnie o nich na samym końcu myśleć będę a w ogóle nie mam pomysłu i się nie znam co i jak i z czym żeby pasowało:rolleyes: