duś1719506024 19.09.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 przecież musiał sprawdzić czy działa. no i się zaczęło.... właśnie mi napisał esemesa, że oglądamy dziś black hawk down Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) przecież musiał sprawdzić czy działa. no i się zaczęło.... właśnie mi napisał esemesa, że oglądamy dziś black hawk down :rotfl: My mamy kolejkę lego, tory, mosty itd do rozłożenia na około 20 m2 może pozyczyć Przez przypadek znalazłam takie coś http://www.youtube.com/watch?v=sdmmmVNCx8E Edytowane 19 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.09.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Duś przyszłam się przywitać, co słychać ????? Miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.09.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 nadrobiłam czytanie - ten helikopter to fajna sprawa.... może mojemu lubemu też zorganizuje na następne urodziny... na pewno by sie ucieszył! i jak? hiszpanie juz podrzucili co trzeba? tożto prawie październik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.09.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 zajrzałam do galerii... gratki za czarne kontakty w kuchni - to efapel czy coś innego [coś mi się kojarzy że chyba beckers wypuscił w czerni serie co masz... gdzieś tak kiedyś ptaszki spiewały...] ? ja chciałam szkło, ale cena mnie pokonała! a w ogóle ten stoliczek - to co to za firma? pytanko - czy krzesła będziesz wymieniać czy docelowo takie zostają, żeby pasować do Gustava ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.09.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 jutro dzwonię do sklepu, bo wieszaka wciąż nie ma. kończą się rozjazdy i wyjazdy, więc teraz już nie ma co zwlekać z dostawą. oprawki mam berkera - seria kwadrat w antracycie. dziwna historia z nimi, bo jak przeglądam www producenta, to wynika że na polskę ich nie wypuścili, a np. na niemcy tak. a ja z całą pewnością kupiłam w polskim sklepie (internetowym wprawdzie, no ale jednak polskim). no w każdym razie są. są z jakiegoś twardego plastiku - dopóki ich nie znalazłam rozważałam szklane, no ale cena za podwójną ramkę to jakiś koszmar. "jadalnia" jest w całości do wymiany. zarówno stół jak i krzesła to darowany tymczas. są bardzo zniszczone (mają ponad 20 lat) i nie pasują mi do tego, co sobie wydumałam. zdecydowanie będzie bardziej nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.10.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 jutro dzwonię do sklepu, bo wieszaka wciąż nie ma. kończą się rozjazdy i wyjazdy, więc teraz już nie ma co zwlekać z dostawą. zdecydowanie będzie bardziej nowocześnie AD1 - zdecydowanie, tutaj ludzie czekaja!!! AD2 - a zdradzisz co planujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 wybór krzeseł uzależniam od stołu. ten jest przedmiotem wahań. chciałabym czarny lakier, no ale paluszki i okruszki będą mnie irytowały. więc może mat - tylko w macie nie widziałam nic, co by mnie ujęło. drewniane są piękne, ale boję się, ze nie trafię kolorem ani w teak z kuchni. no to szukam sobie. na razie w ciemno, bo jestem bankrutem małym krzesełka bym chciała nowoczene. miały być ghosty, ale w moma studio widziałam cała masę pięknych krzeseł i pewnie wybiorę coś mniej oklepanego. sama nie wiem jeszcze. to się okaże dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 witaj duś, daj jeszcze raz namiary na twoja galerię, bo dawno tam nie byłam a tu tyle nowości, wyslij na priva:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.10.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 reni- podeślij pls maila jeszcze raz. nie pamiętam, który twój był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.10.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 witaj duś, daj jeszcze raz namiary na twoja galerię, bo dawno tam nie byłam a tu tyle nowości, wyslij na priva:hug: ja sobie zapisalam w obserwowanych na picasie i czasem, bez zapowiedzi zaglądam i niestety czasem tam nie ma nic nowego!!!! bo dus sie obija!!!!! tudzież bankrutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 juz daję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.10.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 już wysyłam (mailika możesz zlkwidować z publ.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dusiu znalazłam Ci stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pozdrawiam optymistyczną kobietę i miłego weekendu zyczę Od 1 października, tez ten humor Ci tak dopisuje ???? czy juz masz dośc oglądania ................................................. ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.10.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 ogłoszenia parafialne: mój wieszak został w pt wysłany co oznacza że w pn dzwonię do panów fachmanów i umawiam termin wieszania reszty lamp, wieszaka i idę na randez-vous ze szklarzem. pewnie potrwa to trochę, bo stary już wyjechany, ja wyjeżdżam w połowie tygodnia, ale do końca października temat będzie zamknięty. jabadabadooooo ) @venus - :hug:procedura wszczęta @emiranda - humor dopisuje niezmiennie. strasznie mam dużo energii, buzia mi się cieszy i w ogóle tryskam radością, jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Duś chyba nie ma sensu zazdrościć Mi takiej pracy, to się prędzej czy później znudzi, taka prawda. Mój brat pływa ostatnio miedzy Texasem a Tajwanem, pytam go czy mógły mi cos kupić, a on na to: nawet nie schodze na ląd Mój P też czesto lata w różne miejsca i bywa tylko na lotnisku hotelu i restauracji, na zwiedzanie nie ma ani czasu ani chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.10.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 zazdroszczę mu tego że lata po świecie negocjować różne śmieszne rzeczy, dogadywać dziwne sprawy, czasem konsultować jeszcze coś tam i przy okazji zawsze jest chwila żeby cokolwiek zobaczyć - tylko do wawki fruwa na zasadzie rano lot, wieczorem powrót (inna kwestia, że w europie w wielu miejscach ma znajomych, wiec zawsze planuje tak, aby znaleźć dla nich chwilkę). oczywiście on trochę na te rozjazdy psioczy, bo czasem chciałby po prostu móc "zerwać się z pracy" czy poudawać "ból zęba" (a ciężko się zerwać jak się specjalnie na 3h rozmowę zjeżdżają zewsząd oficjele), ale lubi to i nie zamieniłby na nic innego. więc mu kibicuję i zielenieję tylko trochę jak mi wysyła mmsa z wieżą eiffla czy jak dziś - mostem karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Myślę, ze to kwestia wieku i charakteru, ale jak P juz cztery razy był ostatnio w Pradze to ostatnim, nawet do centrum nie dojechał. I jeżeli Mi się to podoba, to super, bo najwazniejsze lubic swoja pracę, to połowa życiowego sukcesu, tak sądzę Kiedys opisywałam jak mój dobry znajomy i kolega z pracy zostal zaproszony przez kapitana statku i armatora na obiad do Acapulco, poleciał zjadł obiad i wrócił troche to trwalo Nawet nie miał czasu nic zwiedzić tak mu sekretarka dopasowała lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts