Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poga-duś-ki

Recommended Posts

wypowiem się w sprawie wylotów - od połtora roku latam z pracy do Dublina [czyli jak to luby mówi - gdybym latała z Polski to można by to uznać za lot krajowy.... :) ] w robocie jest tyle roboty ze czasem tylko moge sie zorganizować na tyle żeby ze znajomymi tam mieszkającymi wyskoczyć na kolację i pogadać trochę. zdecydowanie chcę przestać tyle latać - super jak się ma czas coś pozwiedzać, ale jak nie ma czasu na nic to du... zbita!

a luby twierdzi ze od pon do czw to z kotem rozmawia... :(

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nosz kuźwa jego mać (że sobie tak pozwolę zakląć)

jutro zwracam wieszak. debil robił www sklepu internetowego, a drugi debil zna asortyment producenta. trzeci debil gadał ze mną przez telefon przy składaniu zamówienia. grrrr

(proszę wybaczyć nagromadzenie bluzgów w 1 poście, mój wątek to sobie dziś pozwalam)

• 2 weeks później...
dzięki, dzięki - moje chorsy już zamonotowane :) prezentują się super, ten podwójny to mój ulubieniec - ładnie oświetla to co w szafie, no i samą szafę

dzień dobry,

wpadłam na poga-duś-ki:D

bardzo miło czyta się Twój dziennik, jest taki słoneczny

miłej soboty, pozdrawiam serdecznie, będę podczytywać:D

• 2 weeks później...
dusku - melduje ze sie obijasz! nie gadasz u siebie, nie pokazujesz nic w galerii.... buuuu!!

eh zapracowana jestem strasznie, do tego ostatnio nieco podchorowana.

nie mam serca do siedzenia na forum ostatnio, za dużo się dzieje wokół mnie, za dużo takich spraw, których za nic nie chcę przeoczyć. no i na forum prawie nie bywam.

• 1 month później...

zaglądać zagląda, tylko strasznie zaganiana jest i nie ma czasu nic tu skrobnąć. zresztą budowlanych postępów brak. odkąd wieszak został zwrócony wszystko stoi (no w końcu czeka na wieszak), ale plan jest taki, aby pożyczyć od sąsiada fachmanów po świętach co by mi w końcu te lampy powiesili, co to od 4 mies w kartonach leżą (wiertarka do gresu potrzebna).

ale wiecie co - dziś o was myślałam, bo mam dylemat obrazkowy - chcę w końcu zawiesić dwie ramki (różowa i limnkowa) i nie wiem czy nad kanapą w gościnnym czy jedną pod drugą obok drzwi... tam we wnęce niby kiedyś pojawi się jakaś szafa na dokumenty (prawdopodobnie ikeowski billy) i w sumie trudno powiedzieć jakie będą proporcje na ścianie. natomiast nad kanapą... czy to aby nie zbyt oczywiste?

ściskam was bardzo mocno i zapewniam, że cichcem u was bywam stale :)

Mikołaja bogatego,

śniegu bielutkiego,

choinki pachnącej

i gwiazdki błyszczącej.

Minimum stresu,

maksimum miłości

oraz tyle radości ile ryba ma kości!

Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!

życzy nemi

http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg